- 25 Aralık 2023
- 141
- 15
- 24
-
- Konu Sahibi aspenyaaaaa
bence daha çok erken pozitifi görmek için bende de bu test pozitifti 2 gün sonra tekrarlayın daha da koyulaşırsa inşllah gebesindirKızlar yumurtalamam 8 kasımda oldu bugün erken gebelik testi yaptım eşim artımed almış ama o yalancı pozitif çıkartıyor diyorlar daha öncede başıma geldi silik çizgi var ümitlenmeli miyim bilemedim fotoğraf koydum ama çok net çekemedim gözle görülür silik çizgi var
Peki sizde doğrı sonuç verdi mi?Yarın bi kan vericem hem tiroidime baktırmam lazımbence daha çok erken pozitifi görmek için bende de bu test pozitifti 2 gün sonra tekrarlayın daha da koyulaşırsa inşllah gebesindir
malesefffPeki sizde doğrı sonuç verdi mi?Yarın bi kan vericem hem tiroidime baktırmam lazım
Bence de erken ama olsaydı belli olur diye düşünüyorum bu gibi testlerdeKızlar yumurtalamam 8 kasımda oldu bugün erken gebelik testi yaptım eşim artımed almış ama o yalancı pozitif çıkartıyor diyorlar daha öncede başıma geldi silik çizgi var ümitlenmeli miyim bilemedim fotoğraf koydum ama çok net çekemedim gözle görülür silik çizgi var
Var senin baya belli gecikmen var mı?hayırlı olsunKızlar bende bugün test yaptım ama anlayamadım sonuç ne
Testin artımed mi senindeHayır daha adetime 10 gün var
Maşallah 10 gün kala nasıl çıkmışHayır drodoctor diye erken gebelik testi bugün gittim hamileyimm çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin
Evet ya 10 gün kala çıkarır mı kiMaşallah 10 gün kala nasıl çıkmış
10 gün kala maşallah güzel çıkmışHayır daha adetime 10 gün var
Evet bugünde kan tahlili verdim 172 çıktı hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin10 gün kala maşallah güzel çıkmış
Erken gebelik testi normal kaset test degilMaşallah 10 gün kala nasıl çıkmış
Bende anlayamadım dört aydır istiyorduk bu aya nasipmişMaşallah 10 gün kala nasıl çıkmış
Sağ Salim kucağına alırsın inşallah bnde bugün kan verdim ama yarın çıkacak ama başka marka erken gebelik testi yaptım negatifBende anlayamadım dört aydır istiyorduk bu aya nasipmiş
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinSağ Salim kucağına alırsın inşallah bnde bugün kan verdim ama yarın çıkacak ama başka marka erken gebelik testi yaptım negatif