- 9 Kasım 2023
- 59
- 12
- 31
- Konu Sahibi caslkaudna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Döngüm 30 31 gün sürüyor ama bebek istediğimiz için 3 5 günde bir değerlendirdik sürekli o yüzden ilişki gününü kestiremiyorum şuanDöngün kaç gün sürüyor ilişkiden kaç gün sonra yaptın testi var yani öyle gözüküyor bence gününe kadar hergun bı test yap canım inşallah vardır
var gözüküyor kanla netleştir canım kanda kesin çıkarKızlar selam acilen yardımınıza ihtiyacım var reglime 5 6 gün var bugün artimed erken gebelik testi yaptım sonucu ekliyorum yorumlar mısınız lütfen
Evet 2 gündür kasik sızlamam vardı ve goguslerimde acı başladı reglime 15 gün kala goguslerim çok hassaslasti o yüzden test yaptım zatenHee bence var ama ya benimde aynı döngü uzunlugum test yapmadım ama reglinden farklı bı belirtin varmi
İnşallah yarın kan vereceğimvar gözüküyor kanla netleştir canım kanda kesin çıkar
bizede haber et güzel haberi :)İnşallah yarın kan vereceğim
İnşallah canım umarım güzel haberler alırım bu gece nasıl gecicek bilmiyorumbizede haber et güzel haberi :)
valla ben akşam gittim acile verdim 1.30 saat sonrada sonucumu aldımİnşallah canım umarım güzel haberler alırım bu gece nasıl gecicek bilmiyorum
Tek korkum testin yanıltması inşallah doğrudur artimed teste pek güven olmuyor falan diye yazılmış hepbizede haber et güzel haberi :)
yani oda var ama bende kullandım pozitifti istersen yarın farklı bir testle tekrarlaTek korkum testin yanıltması inşallah doğrudur artimed teste pek güven olmuyor falan diye yazılmış hep
Dün gece bizde acile gittik kasik ağrım yüzünden ama kan testi almadılar gebelik şüpheniz varsa burda yapamıyoruz test yarın sağlık ocağında yaptırın dediler bende idrar testi yapmadan kan vermek istemedim o yüzden bugün gitmedim kan vermeye keşke burda da acilde yapılsavalla ben akşam gittim acile verdim 1.30 saat sonrada sonucumu aldım
Doğru muydu yani pozitifligi artimedle öğrendinizyani oda var ama bende kullandım pozitifti istersen yarın farklı bir testle tekrarla
evet ben şeker hastasıyım direk soyledim benim düzenli kullandıgım ilaçlarım var ona göre içip içmeyecegm die aldılar kanı mı ama önce bir süzdü beni dr yalan mı değil mi diyeDoğru muydu yani pozitifligi artimedle öğrendiniz
Canimm ne yaptın kan verdin miİnşallah canım umarım güzel haberler alırım bu gece nasıl gecicek bilmiyorum
Evet verdim sabah canım sonuçları bekliyorum belli olsun yazicam inşallah kalbim duracak gibi sankiCanimm ne yaptın kan verdin mi
Çıkmış şimdi maalesef yok kızlar 0 çıktıCanimm ne yaptın kan verdin mi
Var demi adetine daha erken gebelik testi ya hasastir o bakalım bu günün gecikir belki canimÇıkmış şimdi maalesef yok kızlar 0 çıktı