• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artımed erken gebelik testi

Filanfalan01

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
75
15
8
Arkadaşlar benim cumartesi günü adet olmam gerekiyordu kasıklarım filan agrıdı batıyor ara ara da 2 gün geçti . Az önce saat 4 gibi artımed erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama bu marka ile de çok yanılan olmuş 2 tane de kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum , siz ce var mıdır ne yapayım bekleyeyim mi bu marka kullanan oldu mu aranız da . İlk 2-3 dk içinde filan cıktı 2.cizgi

Eklentiler

• IMG_4596.webp
    IMG_4596.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 2.432
Yani benim de silik çıkmıştı, 5 gün geçtiğinde bir tık koyusu idi, sanki pozitif gibi geldi bana. :)

Arkadaşlar benim cumartesi günü adet olmam gerekiyordu kasıklarım filan agrıdı batıyor ara ara da 2 gün geçti . Az önce saat 4 gibi artımed erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı ama bu marka ile de çok yanılan olmuş 2 tane de kimyasal gebelik geçirdim korkuyorum , siz ce var mıdır ne yapayım bekleyeyim mi bu marka kullanan oldu mu aranız da . İlk 2-3 dk içinde filan cıktı 2.cizgi
Canım bende de artımed erken gebelik testi vardı, aralık ayında zerre çizgi çıkarmıyordu
bu ay bata yakın çok ince bir çizgi çıkardı dedim var
sonra başka marka kaset test yaptım yine çıktı
ama yanlış çıkanlar da oluyormuş, istersen başka marka bir kaset testle de dene sabah

hayırlısı olsun :KK200:

Canım bende de artımed erken gebelik testi vardı, aralık ayında zerre çizgi çıkarmıyordu
bu ay bata yakın çok ince bir çizgi çıkardı dedim var
sonra başka marka kaset test yaptım yine çıktı
ama yanlış çıkanlar da oluyormuş, istersen başka marka bir kaset testle de dene sabah

hayırlısı olsun :KK200:
Elimde o vardı erkeni bir de normal olanı onu da yaptım onda da çok silik cıktı kırmızı kan mı versem akşam beklesem mi bilmiyorum :( inşallah vardır

Yani benim de silik çıkmıştı, 5 gün geçtiğinde bir tık koyusu idi, sanki pozitif gibi geldi bana. :)
Yaaa inşallah öyledir 🥲 kasıklarım da ağrıyor bi yandan da korkuyorum kimyasallarım da olunca artımed de çok kişi yanlış demiş onun dışında da suan başka alamıyorum şuan

Yaaa inşallah öyledir 🥲 kasıklarım da ağrıyor bi yandan da korkuyorum kimyasallarım da olunca artımed de çok kişi yanlış demiş onun dışında da suan başka alamıyorum şuan
İnşallah kimyasal değildir, ama ben her an adet oldum olacağım sanmıştım inanılmaz ağrı ve sancım vardı hatta üşüttüm diye düşündüm hamile olduğuma erken gebelik testi sonrası bile yüzde yüz ikna olamadım. :)

İnşallah kimyasal değildir, ama ben her an adet oldum olacağım sanmıştım inanılmaz ağrı ve sancım vardı hatta üşüttüm diye düşündüm hamile olduğuma erken gebelik testi sonrası bile yüzde yüz ikna olamadım. :)

Yaaa bende öyleyim kaşık ağrılarınız ne zaman geçti peki :)
Gözünü korkutmak istemem ama epey sürdü 😅 kasık ağrısına göğüs 2. ayda eklendi, yok belim yok bacağım yok göğüsüm derken bir 3'ü devirdik. Sadece bulantım olmadı, midem ağrımadı çok şükür. Sonrasında ikinci trimester en rahat dönem :D ardından penguen mod üçüncü trimester başlıyor

Hamilesin ama daha erken kaç gün sonra yine yap tam belli olur kan testi ver

Kızlar ben bugün 10.19 geçe test yaptım 10.26 28 geçe siliklesmeye başladı kan verdim çıkmadı dünde aynısı oldu adetime dha 7 8 gün var Sizce erken olduğu için kanda çıkmamış olabilir mi bilgisi olan veya aynı şeyi yaşayan varsa

Eklentiler

• 20240211_105049.webp
    20240211_105049.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 1.510
  • 20240211_104615.webp
    20240211_104615.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 1.147
Kızlar ben bugün 10.19 geçe test yaptım 10.26 28 geçe siliklesmeye başladı kan verdim çıkmadı dünde aynısı oldu adetime dha 7 8 gün var Sizce erken olduğu için kanda çıkmamış olabilir mi bilgisi olan veya aynı şeyi yaşayan varsa
Adete 7 8 gün varken neden yaptirdiniz cok erken kan sinucunuz ne cikti

Dedigim gibii sıfir cikardii sonuc yükselebilir 5 ustü olmayinca negatif diyorlar adet günü yaptirin yada 2gune bir yaptirin yükseldigini goreceksiniz
Bnm adetim normal de 6 7 gün sürerdi geçen ay 4 5 gün sürdü

Back
X