Artık yürüyebiliyorum. Hiç başaramayacağımı sanmıştım.

melake26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2008
75
2
86
Adana
2 ay önce geçirdiğim felaket trafik kazası sonrası 1 ay hastanede yattım. Acı doluydu her gün. Çıktıktan sonra da 2 hafta alçıda kaldı ayağım. Alçı sonrası doktorlar artık yürü dedi ama ne mümkün. Alçının çıkmasına rağmen 2 hafta daha tekerlekli sandalyede kaldım. Düşünsenize her işinizde birine muhtaçsınız. Allah'ım tüm engellilerin yardımcısı olsun. Bir gün aniden ayağıma terlik giydim ve üzerine basmaya çalıştım. O da ne yürüyordum. İnanamadım. Bundan sonra paraymış, işmiş, dünyevi sorunlarmış... Artık hiç biri umurumda değil. yaşıyorum ve artık yürüyorum. benden mutlusu yok şu an.

Suan gecenin 4. Ve ben isde yasadigim sorunlar nedeniyle uyandim simdide uyuyamiyordum bir bakayim dedim bu yazdigin benim icin bir isaret :) olmali.canim benim babamda seker hastaligi sebebi ile bacagini kaybetmidi. Ve ne demek istedigini cok iyi anliyorum.allah senide hepimizide kazadan belalardan korusun birdaha boyle seyler yasama insallah.dermansiz derdimiz olmasin.tanimasamda senin icin cok mutlu oldum, bir anda olsa is olayimi umursamadim.kazasiz,belasiz, saglikli bir omur dilerim:29::29:

:nazar: Maşaallah, Maşaallah canım. Çok büyük geçmiş olsun. :nazar:

2 ay önce geçirdiğim felaket trafik kazası sonrası 1 ay hastanede yattım. Acı doluydu her gün. Çıktıktan sonra da 2 hafta alçıda kaldı ayağım. Alçı sonrası doktorlar artık yürü dedi ama ne mümkün. Alçının çıkmasına rağmen 2 hafta daha tekerlekli sandalyede kaldım. Düşünsenize her işinizde birine muhtaçsınız. Allah'ım tüm engellilerin yardımcısı olsun. Bir gün aniden ayağıma terlik giydim ve üzerine basmaya çalıştım. O da ne yürüyordum. İnanamadım. Bundan sonra paraymış, işmiş, dünyevi sorunlarmış... Artık hiç biri umurumda değil. yaşıyorum ve artık yürüyorum. benden mutlusu yok şu an.

çok çok çooooooookkkkkkkkkkkkk sevindim
geçmiş olsun dicem ama geçmiş gitmiş canım Allah herkezin yardımcısı olsun

Suan gecenin 4. Ve ben isde yasadigim sorunlar nedeniyle uyandim simdide uyuyamiyordum bir bakayim dedim bu yazdigin benim icin bir isaret :) olmali.canim benim babamda seker hastaligi sebebi ile bacagini kaybetmidi. Ve ne demek istedigini cok iyi anliyorum.allah senide hepimizide kazadan belalardan korusun birdaha boyle seyler yasama insallah.dermansiz derdimiz olmasin.tanimasamda senin icin cok mutlu oldum, bir anda olsa is olayimi umursamadim.kazasiz,belasiz, saglikli bir omur dilerim:29::29:
çok teşekkür ediyorum. hala çalışamıyorum ve sadece belli ayakkabılarla rahat yürüyorum. ince topuklu ayakkabı giyebilecekmiyim bundan sonra bilmiyorum ama inan hiç ama hiç umurumda değil. gerçekten her şeye rağmen yaşamak güzel.

Çok sağolun kızlar. artık her şeyi çok daha güzel gözlerle görüyorum. ve her gece herkes için dua ediyorum. Allah'ım hepimizi korusun.

çok geçmiş olsun rabbim bir daha göstermesin...inşallah herşey daha da güzel olur...

Gecen sene geçirdiğim bir rahatsızlıktan dolayı, ben de 1 ay kadar yuruyememistim, o yüzden anlayabiliyorum az çok duygularını. Acaba hiç yuruyemeyecek miyim diye düşündüğüm anlar olmuştu hatta. Çok şükür geldi ve gecti, seninki de gelmiş ve gecmis. Ne mutlu! darısı bekleyenlerin basına.

Harikasınız!
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, benimde engelli bir kardeşim var, acısı kadar zor birşey yok.
Allah size yaşattığı mutluluğu herkese yaşatır inşallah

Harikasınız!
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, benimde engelli bir kardeşim var, acısı kadar zor birşey yok.
Allah size yaşattığı mutluluğu herkese yaşatır inşallah

size de ALLAH yar ve yardımcı olsun İNŞALLAH kardeşinize sağlık versin RABBİM AMİN

Allah korumuş seni güzelim, çok geçmiş olsun, ne bir daha sana ne de başkasına yaşatmasın bu acıyı inşallah.
Halimize şükretmemiz için o kadar çok nedenimiz var ki... Ne yazık ki tatsız olaylar yaşanınca bazı şeylerin farkına varabiliyoruz. Allahım bizi esirgesin.. Tekrardan çok geçmiş olsun, iyi bak kendine :16: :16:

Back