Artik yasamak zor geliyo

Ta
Takma kardeşim sen onu,benim tavsiyem dişlerini takın herkese karşı.Başka türlü tutunamazsın,bak çalışıyorsun,bir gelirin var.Bu çok önemli.
Bak en önemlisi buraya derdimi yazdim yılarca ne yaşadığımı yazdim verdiği cevaba bak o kardeşle baba onda olsaydi gorurudum ben imlayi kocayi

Anlatmıyorum fazla sadece arkadaşlarım bir yada iki kişiye
O zaman dik durun, önce kurban psikolojisinden çıkın, öz güven için kişisel gelişim kitaplar okuyun, bununla ilgili seminerler var, hatta netten videolarına bile ulaşırsınız, onları takip edin. Zaten bakış açınızı değiştirip bir kişiye bile, -canım sen hayırdır, senin o afranı tafranı yerim- demeyi başarırsanız, devamı gelir.

Çocuğunuzu düşünüyorsanız, biraz dik durun. Gelen geçen ezmiş sizi. Siz kendinizi ezdiriyorsunuz, buna müsaade etmeyin. Çocuğunuz da size benzerse çok üzülürsünüz. Güçlü durmalısınız artık, bir evladın en büyük örneği olacaksınız. İlerde büyüyünce, annem çok ezildi, bizi de çok ezdirdi demesini mi istersiniz? Yoksa dağ gibi annem var arkamda demesini mi?

Kendinize çeki düzen verin lütfen, kimse sarayda yaşamıyor. Herkes az çok hayattan nasibini alıyor. Ama yaşadıklarıyla daha da güçlenip akıllanıyor.

Çok ağır üzücü şeyler yaşamışsın canım bunları atlatmak kolay değil Allah yardımcın olsun kişisel gelişim kitapları okumak iyi gelir diye düşünüyorum bana iyi gelmişti meditasyonlar , olumlamalar , mantra , bilinç altı temizliği de çok işe yarıyor bunun için birçok video ve kitaplar var isim vermek yasak mı bilmiyorum fakat iyi niyetle yazıyorum Tuncay Yeşilpınar var YouTube de meditasyonları bilinç altı temizliğiyle ilgili videoları var.

Bana iyi gelmişti Birde tavsiye edebileceğim ho ponopono bilinç altı temizliği yöntemleri var zaten zamanla yaptıkça kendindeki değişimi fark edeceksin. Sen değişirsen her şey değişir sözünü çok seviyorum biz değişirsek her şey o zaman değişiyor. Sen kendi içine dön kendini keşfet çünkü ne yaşadığını senden başka kimse bilemez kendi içinde yolculuğa çıktığında kendini keşfettikçe sen değiştikçe herkes değişecek. Mutlu huzurlu bol neşeli hayat dilerim tüm güzellikler seninle olsun sen tüm güzellikleri hakkediyorsun :)

Tesekur 3derim yorumunuz için sağolun deniyce m ıns

Bende anneme dedim hep o yüzden çocuğum demesin diye ellimden geleni yapcam

Ya goturmuyo bile doktora kavga ettim gene kabul etmedi sen delirdinmi delimizin diyo boşanma aşamasına geldik gene ikna olmadı napim
siz çocuk musunuz? kendiniz gidemiyor musunuz?
ne demek götürmüyor.. eşinizin size hiç acıması yok farkında mısınız?

sinirlendim.. haddini bilsin
kendiniz alın randevunuzu gidin

Bak en önemlisi buraya derdimi yazdim yılarca ne yaşadığımı yazdim verdiği cevaba bak o kardeşle baba onda olsaydi gorurudum ben imlayi kocayi
Ta
Takma kardeşim sen onu,benim tavsiyem dişlerini takın herkese karşı.Başka türlü tutunamazsın,bak çalışıyorsun,bir gelirin var.Bu çok önemli.
Bana laf eden, ne güzel işin var gelirin var diyor. Eee ben de ne güzel kocan var dedim.aradaki fark ne ?