Artık yağlı bir cildim var

funda32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
6
0
merabalar benim son 1 aydır yüzüm felaket şeklde yağlanıyor buna bağlı olarak sacımda yağlanıyor yağdan tiksindiğim için cinnet geciircek duruma geldim sacım için can terebentin die bi yağ var sanırım onu kullan dediler pek bi faydasını görmedim yüzüm içinde elma sirkesi ,limon sür dediler yne faydasını görmedim yardımlarınızı 4 gözle bekliyorm şimdiden tşkler....

yaglanma uf ben neler cektım ve sonunda aynaya bakınca bırde baktımkı cıldım bum sıvılce dolu ve sonunda roacgutane kullanmaya basladım yaglanma yok fakat cıldım daha beter oldu bakalım napıcam sana tavsıyem kı onceden ben hep oyle yapardım sacına krem kullanma sabunla yıka ve yuzunude yıka ve pudrala bıde hafta 2 gun papatya suyuyla gazlı bezle sıl işe yarıyo

tşk ederim cvb için:) bana bi arkadaşım tavsiye etti cildim için limon sürüorum gece yatmadan önce ve sabah yüzümü yıkadıktan sonra cildim ilk başta yandı ama sonradan alıştı hem parlaklık verdi hemde biraz olsun yağlanmadan kurtardı pamukla sürüyorum sonra pamuğa bakıorum kapkara:) durulamıorum yalnız kuruyor saten bilginiz olsun tşkler tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…