- Konu Sahibi buket:d:d:d
Merhabalar 8 senelik evliyim bebeğimiz olmuyor geçen sene izmirde ünlü bir Dr a gidip kontrol oldum rahim filmi çekildi tüplerden biri kapalı dedi biri açık ama tüplerin uzun bebek olma olasılığı cok az olmaz dedi tüp bebek kararı aldık ilaçlarımı aldım iğne vurulmaya başladım 2. Kontrolümde Dr rahimde polip olduğunu vücudumun ilaçlara tepki olarak polip yaptığını söyledi isterseniz devam edelim isterseniz keselim ilaçları polipi alalım dedi bebegın poliplede olabileceğini söyledi çok güvendim ve devam ettim transfer oldum bebek tutundu ama sağlıksız oldu daha sonra polipi alcaz bir daha tüp bebek yapıcaz dedi ben çok yıpranmıştım ara vermek istedim ve 1 ay önce çok iyi olduğunu duyduğum Prof e gittim Dr daha muayene etmeden önceki tahlillerime baktı rahim filmine baktı ve bebeğimin olmamasına engel olan şeyin polip olduğunu söyledi meğerse polip bende çok önceden varmış ve rahim filminde gözüküyormuş anlayacağınız tüp bebek yapan Dr um beni kandırdı kandırmayı bırakın 1 senemi çaldı umutlarımı tüketti...geçen hafta histeroskopi ameliyatı oldum ve polip alındı ve Dr um Allah'ın izniyle bebeğimin kendiliğinden olabileceğini söyledi lütfen tek Dr la kalmayın umutlarımız yıkılmasın Allah isteyen herkese nasip etsin