• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık tükendim

annen ayrılmayacak susup oturacaksa ne diye kurcalayıp duruyor ki? kendini geç sana verdiği zarara bi bakabilir mi acaba?
ayrılmayışını asla yadırgamam. bazı kadınlar öyledir. ama o zamanda dediğim gibi kurcalayıp durmayacak. hem kendi sağlığı hem senin ruh sağlığın için.

psikolog nasıl ayırabilir seni annenden?
bilmiyorum. eğer bu olanları anlatırsam beni ondan ayırırlar diye korkuyorum. bende ona aynılarını söylüyorum kurcalama falan diye ama aradan biraz zaman geçiyo yine yapıyor. geceleri uyuyamıyorum anneme bir şey yapar diye.

bilmiyorum. eğer bu olanları anlatırsam beni ondan ayırırlar diye korkuyorum. bende ona aynılarını söylüyorum kurcalama falan diye ama aradan biraz zaman geçiyo yine yapıyor. geceleri uyuyamıyorum anneme bir şey yapar diye.
sen psikologa git o seni yönlendirecektir.
sen istemedikçe kimse seni annenden ayıramaz. Hatta babandan bile :)
annenle ilgili de senin yapabileceğin bişey yok. sadece uyar sana ne kadar zarar verdiklerini. anne olan o. sen onun çocuğusun. sorumluluk alması ve daha geniş düşünmesi gereken o.

ben senin yerinde olsam kücük capli bir "cinnet" geciririm.
"biktim sizin kavgalarinizdan, siz benim evden kacmami belalara düsmemi mi istiyorsunuz, nasil anne babasiniz, ilerde sen dede olacaksin , birbirinizi sevmiyorsaniz bosanin" vsvs gibi gibi cümleler kurarak baslarinin etlerini yerdim acikcasi biraz :) kendilerine gelsinler diye...

babaya da psikolojik baski uygulardim silerim seni diye öyle devam ederse...soguk yapardim.
babanla iliskin nasil bilemem ama ..

bu fikri de herkes uygulayamaz pek masumane bir fikir de degil acikcasi zor yazdim.

yinede herkes kendisinden sorumludur canim.
kendinden baska hickimsenin üzerinde bir hakimiyetin yok. sen korksan da üzülsen de durumu degistirmez o yüzden kendini hirpalama.

sunu da deneyebilirsin... günlük tadinda bir mektup yazabilirsin ve bütün üzüntülerini korkularini yazabilir ve anne babanin eline gecmesini saglayabilirsin..
belki okuyunca seni ne hale soktuklarini anlayabilirler.

ben senin yerinde olsam kücük capli bir "cinnet" geciririm.
"biktim sizin kavgalarinizdan, siz benim evden kacmami belalara düsmemi mi istiyorsunuz, nasil anne babasiniz, ilerde sen dede olacaksin , birbirinizi sevmiyorsaniz bosanin" vsvs gibi gibi cümleler kurarak baslarinin etlerini yerdim acikcasi biraz :) kendilerine gelsinler diye...

babaya da psikolojik baski uygulardim silerim seni diye öyle devam ederse...soguk yapardim.
babanla iliskin nasil bilemem ama ..

bu fikri de herkes uygulayamaz pek masuma bir fikir de degil acikcasi zor yazdim.

yinede herkes kendisinden sorumludur canim.
kendinden baska hickimsenin üzerinde bir hakimiyetin yok. sen korksan da üzülsen de durumu degistirmez o yüzden kendini hirpalama.

sunu da deneyebilirsin... günlük tadinda bir mektup yazabilirsin ve bütün üzüntülerini korkularini yazabilir ve anne babanin eline gecmesini saglayabilirsin..
belki okuyunca seni ne hale soktuklarini anlayabilirler.
ben aşırı sakin sessiz bir insanım. kavga ettiklerinde elimden gelen tek şey ağlamak oluyor malesef. bi kavgalarında ağladığım için babanemden(Allah onunda bin türlü belasını versin) yemediğim fırça kalmadı. annemi öldürse babam 'nolcak ya olur öyle şeyler' der öyle bi kadın o da. ana oğul cehennemi boylarlar umarım . yani anlıycağınız bende bir şey yapabilcek cesaret kalmadı. :(

ben aşırı sakin sessiz bir insanım. kavga ettiklerinde elimden gelen tek şey ağlamak oluyor malesef. bi kavgalarında ağladığım için babanemden(Allah onunda bin türlü belasını versin) yemediğim fırça kalmadı. annemi öldürse babam 'nolcak ya olur öyle şeyler' der öyle bi kadın o da. ana oğul cehennemi boylarlar umarım . yani anlıycağınız bende bir şey yapabilcek cesaret kalmadı. :KK43:

ozaman zor da olsa sallamayacaksin canim.
annenin ve babanin secimleri bunlar.
onlar her ikiside kendi hayatlarini cehenneme cevirmekten mutluysa sen niye üzülüyorsun?

tabi insanlik hali ve anne baban sonucta.
ama duygu durumunu onlarin sacmaliklarina baglama canim.
babanda bosanmiyor sonucta. her ikiside razi demek. ilerde bakarsin iliskileri bambaska bir hale gelir ve mutlu olurlar sende üzüldügün ile kalirsin.

ayrica psikologa da gidebilirsin. icini dökebilirsin.
ailenden seni koparamaz hicbir psikolog. senin anlattigin seyleri baskalarina anlatamaz, ailenden alamaz. git icini dök rahatla.

ozaman zor da olsa sallamayacaksin canim.
annenin ve babanin secimleri bunlar.
onlar her ikiside kendi hayatlarini cehenneme cevirmekten mutluysa sen niye üzülüyorsun?

tabi insanlik hali ve anne baban sonucta.
ama duygu durumunu onlarin sacmaliklarina baglama canim.
babanda bosanmiyor sonucta. her ikiside razi demek. ilerde bakarsin iliskileri bambaska bir hale gelir ve mutlu olurlar sende üzüldügün ile kalirsin.

ayrica psikologa da gidebilirsin. icini dökebilirsin.
ailenden seni koparamaz hicbir psikolog. senin anlattigin seyleri baskalarina anlatamaz, ailenden alamaz. git icini dök rahatla.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Back