Arkadaşlar,ilk başlarda bunlardan bu kadar ucuzluktan memnun oluyoruz peki bu konuşmalara minumum para ödemeleri bize ne kadar uzağı yakında etse bizlere, ben açıkcası sıkıldım.ınsanın bazı şeylerden kaçması olanaksız artık.Mesela çoğu evli arkadaşlarımız eşlerimizin ailelerinden uzakta durmaya çalışıyor bende dahil olmak üzere....:dilcikar: Ne kadar onlardan uzakta olsak başka şehirlerdede çalışıyorda olsak bu konuşmalar bizleri geriyor,her gün eşlerimizle bizler konuşacak bir şey bulamıyoruz peki aileleri hergün hergün ne buluyorlar evlatlarını arayarak anlamıyorum.Bizimde kaçar bir yönümüz yok bizleride arıyorlar ve her şeyde bir yorum ve bize bir can sıkıntısı.Gerçekten keşke bazen diyorum, eskilerde yaşasaydım uzak şehir de sene 1 defa görseydik diye bu zamandayım biz ne kadar uzakta da olsak gerçekten hergün evimizin içindeler sıkıldım.PEKı SıZLERDEDE BU MUHABBETLER YETTı ARTIK DEDıĞıNıZ OLUYORMU?kafamçokkarıştıArkadaşlar benim anlatmak istediğimi anlamadınız galiba,yada ben anlatamadım.Öyle oluyorki bazen ben kimseyle konuşmak istemiyorum işin stresinden yada iş yerinde bir şey oluyor canım sıkılıyor mesela annem arayınca anneme canım sıkkın anne daha sonra görüşürüz diyorum kapatıyorum ama eşimin ailesi arayınca diyemiyorum ee yarım sasat 1 saat konuşuyorlar e haliyle bende durgun olsam oda sorun ee neymiş ben konuşmak istemiyormuşum soğuk konuşuyormuşum falan.Kötü tarafı burada yorgunda olsak canımız da sıkkın olsa yapacak bir şey yok yine suçlu biziz konuşacazda konuşacaz isteksiz konuşuncada hepsi bir yerden gelin bizi istemiyor.Aslında beni bitiren bu telefon görüşmeleri.ANLADINIZ UMARIM Eşimlede zaten görüşemiyoruz desem yeridir ikimizde yoğun çalışıyoruz bazen sabaha kadar işimizdeyiz evdede olunca eşimle ben muhabbet edemeden telefon da telefon tek tek neredeyse aile fertleri yarımsaat arayla arayıp konuşurlar eşimle, benle ama bana baygınlık geldi yaaaaaa.Kulağımızda telefon artık kulaklarım yanıyor telefon ısınıyor ve her gün ne yaptık ne ettik konuşmaları sıkıldımmmm.Arkadaşlar tamam sizlere garip gelmiş ama sizler telefonda konuşmayı seviyor olabilirsiniz ama ben sevmiyorum.Memur olmadan önce 1 sene büyük firmada yönetici asistanlığı yaptım ve oradaki telefon trafiğinden herkesi idare etmekten saçlarıma beyaz düşmüştü ve yaşımda 19 du düşünün.Eşim onları 3 5 günde aramaya çalışıyor ama hep onlar arıyor.bıktııımmmmmmm......
Son düzenleme: