• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama artık saçımın rengini ben bile bilmiyorum

ben bi kızıl hastası olarak nar kızılına bittim.
şuanki renginde hoş. sen hangisiyle mutluysan en güzel renk odur:) güle güle kullan.

bu hemen boyadıktan sonraki hali canım teşekkür ederim a.s.
saç renginin ne olduğuna göre değişir tabi ama buna ulaşmak için bi kaç kere küllü kumrala boyarsan daha iyi sonuç elde edersin. hihoyyyt

kuzum benim saçım akmış bakır kahve gibi turuncumsu çok açık kahve yani. ben boyayınca koyulaşsın istemiyorum normalde küllü kumrallar koyu çıkıyomuş ya ,seninki çok güzel açık olmuş içine kattığın platin sarı sayesinde mi acaba opuyorumnanaktan

evet canim onun sayesinde renk acildi
ama oncesinde kullu kumrala boyamistim bi kac kez

canımmmm süperrrrrr
çok beğendm çok güzel olmuşş
ama resim flaşlı mı acaba günışığında nasıl duruyor??
ayrıca akma falan oldu mu ?
ben de küllü kumral yapmıştım turunculuğu kapatmadı ve koyu oldu
çok açık olmayan tatlı sarı- kumral bi renk istiyorum doğal sarışın saçı renginde ama fazla açık olmayacak koyu da deil orta anlamışsınızdır sanırım
banada yardımcı olun lütfen 8.1 küllü koyu sarı düşünüyorum nasıl olur açık olurmu sırıtır mı sizce

resim flaşlı değil canım,akma hiç olmadı bende.bu hemen boyadığım anki resim hala öyle diyebilirim.
küllü sarıya direk boyarsan sanmıyorum turunculukları kapatmaz.
Benim tavsiyem 7.01 küllü kumrala boyarsın,renk oturuyo zaten 2 defa boyadıktan sonra içine platin sarı katıp boyayabilirsin.

küllü kumral yaptım zaten hıç kapatmadı ve koyu oldu baya
brz aksın rengi öyle de yapablrm belki sağol cnm

Back