• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama artık saçımın rengini ben bile bilmiyorum

ameliee

dileğini tuttu!:)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
5.950
539
363
işte bunlarda benim saç maceram kızlar sizinle paylaşmak istedim :lepi:

sizce hangisi yakışıyo ne dersiniz? kaydirigubbakcemile4

Bu sarı halim,röfle üstüne boyalı.

Bu sarıdan aniden döndüğüm Loreal mürdüm kızılı

Bu Loreal Nar kızılı[/B]

Sıradaki kızıldan vazgeçip boyadığım çikolata karamel böyle bi renk olmaması gerekiyodu delikafadulden

Buda şimdiki hali Koleston Küllü Kumral bu renk nasıl çıktı ben hiç bilmiyorum :1shok:

Karamel,bal köpüğü gibi renklere dönmek istiyorum ama nası olucak o bilmiyorum benneyaptımki

Son düzenleme:
başlığı çok beğendim çok şirinsin opuyorumnanaktan ben en çok sarı ve en sondaki rengini beğendim küllü kumralla alakası yok cidden..saçının rengi açıksa boyası biraz aktıysa karamel tutabilir canım,bal köpüüğü biraz daha açık bir renk o tam istediğin gibi olmayabilir..vereliniortak

başlığı çok beğendim çok şirinsin opuyorumnanaktan ben en çok sarı ve en sondaki rengini beğendim küllü kumralla alakası yok cidden..saçının rengi açıksa boyası biraz aktıysa karamel tutabilir canım,bal köpüüğü biraz daha açık bir renk o tam istediğin gibi olmayabilir..vereliniortak

çok teşekkür ederm canım benim :kedi: bi kaç kere daha küllü kumral boyucam bakalım ne duruma gelicek sonra artık karamele geçicem kısmetse zemuszemus

en sonunda istediğim renge ulaştım... yerimseniben
son halimden sonra 2 kere voila 7.01 küllü kumrala boyadım.
voila_7_01.jpg

sonraki boyayışımda voila küllü kumralın içine yarım tüp platin sarı kattım. (satıcı kızın ısrarlarıyla)

sonuç aylardır uğraştığım kızılsız saç :lepi:
5482.jpg

canım ne güzel olmuş rengi kızıllık hiç yok gibi görünüyo ilk boyadığında da bu kadar açık mı oldu yoksa akınca mı böle oldu çok beğendim güle güle kullan bende istiyorum :ecrin_bebek:

canım ne güzel olmuş rengi kızıllık hiç yok gibi görünüyo ilk boyadığında da bu kadar açık mı oldu yoksa akınca mı böle oldu çok beğendim güle güle kullan bende istiyorum :ecrin_bebek:

bu hemen boyadıktan sonraki hali canım teşekkür ederim a.s.
saç renginin ne olduğuna göre değişir tabi ama buna ulaşmak için bi kaç kere küllü kumrala boyarsan daha iyi sonuç elde edersin. hihoyyyt

Canım ben şu nar kızılı renge de bayıldım! O da çok yakışmış sanki cilt rengine....
Ama yeni hali de çok hoş...güle güle kullan!

Canım ben şu nar kızılı renge de bayıldım! O da çok yakışmış sanki cilt rengine....
Ama yeni hali de çok hoş...güle güle kullan!

sağol canım teşekkür ederim :kedi:
kızılı çok yakıştırdı herkeste çok sıkılmıştım.Bundan sıkılınca ona dönücem yine :lepi:
bununla boyamıştım..

loreal_casting_565.jpg

sağol canım teşekkür ederim :kedi:
kızılı çok yakıştırdı herkeste çok sıkılmıştım.Bundan sıkılınca ona dönücem yine :lepi:
bununla boyamıştım..

loreal_casting_565.jpg

Canım kızıl saç herkese kolay kolay yakışmaz ama yakıştı mı da tam olur...zemuszemus bu kızıl da çok seksü bir renkmiş :kedi:

Canım kızıl saç herkese kolay kolay yakışmaz ama yakıştı mı da tam olur...zemuszemus bu kızıl da çok seksü bir renkmiş :kedi:

evet çok güzel ama işte loreal casting olunca beyazları tam kapatmıyo amonyaksız ya 3 haftada bi boyamak gerekiyo ne yazıkki..bilmiyorumkismile
aklımda olsun kızıl olunca bu renk oliyim yine kaydirigubbakcemile3

evet çok güzel ama işte loreal casting olunca beyazları tam kapatmıyo amonyaksız ya 3 haftada bi boyamak gerekiyo ne yazıkki..bilmiyorumkismile
aklımda olsun kızıl olunca bu renk oliyim yine kaydirigubbakcemile3

Bende de beyazlar var canım boshayallersmile ah ahhh! artık onları umursamıyorum :gitme:
bende küllü sarıya boyuyorum, önceden kalma sarı röflem de var,
aslında açık sarı yapmak istiyorum ama bakalım...

kızıl olacaksan o renk bir numara bence olumunekankayizsmile

Bende de beyazlar var canım boshayallersmile ah ahhh! artık onları umursamıyorum :gitme:
bende küllü sarıya boyuyorum, önceden kalma sarı röflem de var,
aslında açık sarı yapmak istiyorum ama bakalım...

kızıl olacaksan o renk bir numara bence olumunekankayizsmile

beyazlar olmasa hiç boyamam,yaş daha 25 ama beyazlar fena..
forumca bi çaresini bulsak iyi olucak akannehir

Back