Saç Rengi ve Saç Boyama artık saçımı boyatmaya korkar oldum

ilay00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
277
0
96
36
Ankara
kızlar ben saçlarımı boyatalı 1 hafta oldu boyattığımda beri kafamda bi yer acıyo ve kaşınıyodun dün farkettim ki ordan deriler kopmuş mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben şu an o kadar korkuyorum ki ya zamanla hep deri koparsa yada yara falan olursa :2: ne yapacağımı bilmiyorum dip boyam geldiğinde nasıl boyatacağım acaba boya alıp kendim mi boyasam artık kaç kez boyattım ilk defa böyle bişey oluyo:2: fikirlerinizi bekliyorumbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bal köpüğü yaptırdım önde diplere sürdüler sonra tamamına açıcıda varmış içinde öle demişlerdi

olabilir geçer mi eyvahedigeldismile ya çok korkuyorum yara falan bişeyler çıkmasıneyvahedigeldismile

cnm aynı şey benmde başıma geldi.saçlarımı ilk boyatmamda ilk olarak orial le açtılar saçımın rengini.kafamda sürekli bir acı..ama sadece bi bölgede.diğer bölgelerde de vardı hafif sızlama ama özellikle bi bölgedeydi.....kuaföre sorduğumda normal normal diyerek geçiştirdi beni.(zaten onlar için olumsuz bi durum yoktur hiç herşey normaldir)ertesi gün farkettim ki o bölge komple yanmış.yara olmuş.seninde öyle olmuştur sanırım.bi kaç hafta içinde geçiyo.çok dokunma o bölgeye

tamam canm teşekkür ederim içim biraz rahatladı zaten boyarlarken çok yandı söledim yanıyo diye normal normal dediler artık kendim boyayacağım sanırım cesaret edemem artık kuaföre gitmeye:gitme:

boya yapılırken çok tarayınca öyle oluyor sanırım saç dipleri tahriş oluyor ve kabuk bağlıyor kepek gibi ama kocaman kocaman kavlıyor bir kaç gün sürüyor deri dökülene kadar ama daha sonra geçiyor korkulacak bir şey yok bence

aynı durumu yaşamışız işte bence bi müddet boyatma ben o acının arkasından saç rengimi beğenmediğim için tekrar boyattım ve saçlarım mahvolduuu mısır püskülü gibi oldu bi kaç sakın boyama saçlarını derim cnm....hatta o boya akana kadar bi daha boyama...hatta ömür boyu hiç boyama

çook teşekkür ederim çok korkmuştum ama daha rahatım şu anopuyorumnanaktan

olabilir geçer mi eyvahedigeldismile ya çok korkuyorum yara falan bişeyler çıkmasıneyvahedigeldismile

cnm aynı şeyi bende yaşadım evde boyamıştım palette ile boyadıktan sonra beklerken allahım nasıl bi yanma acı anlatamam sonra yıkadım ilk başta farketmedim falan bikaç saat sonra bi baktım yara olmuş ama öyle böyle değil çok korktum o bölgedeki saçlarım kopucak diye o korkuyla doktora gittim fucidin krem verdi çok şükür geçti sonradan bişi kalmadı korkma o yüzdne cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…