ARTIK ÖLMEK İSTİYORUM, BEBEĞİM VAR ONA KIYAMIYORUM

Aynen öyle sosyal hayat diye bir şey kalmıyor. Bebeğimi az dışarı kapının önüne çıkarayım diyorum onda bile korkuyorum sanki aşağı iner inmez tuvaletim gelecek gibi hissediyorum. Bu hastalık sinsice geliyor ve zaman geçtikçe kesinlikle artan bir hastalık.

Siz nasıl oldunuz ilaç kullanıyor musunuz. Evet bende sürekli idrara çıkıyorum çok zor

Siz nasıl oldunuz ilaç kullanıyor musunuz. Evet bende sürekli idrara çıkıyorum çok zor
Ben hala aynıyım. Mayıs 14 de ürodinami olacağım onu bekliyorum. Artık üniversite hastanesine gidiyorum araştırsınlar iyice diye. Bazı zamanlar ölmek bile istiyorum gerçekten çok zor. Allah tez zamanda şifa nasip etsin bu acıları hatırlamak bile istemiyorum

Yukarda kalsın diye.....
Rabbim acil şifalar versin.
Bebeklerimizle sağlık problemleri zor oluyor anlıyorum.
İnşallah yakın zamanda doğru teşhis doğru tedavi ile Allah'ın rastgetirmesi ile şifa bulursunuz ..

Yukarda kalsın diye.....
Rabbim acil şifalar versin.
Bebeklerimizle sağlık problemleri zor oluyor anlıyorum.
İnşallah yakın zamanda doğru teşhis doğru tedavi ile Allah'ın rastgetirmesi ile şifa bulursunuz ..
Aminn çok teşekkür ederim. Allah hiçbir bebeği anne şefkatinden mahrum bırakmasın

Canım sizin sistoskopi olmanız lazım. Ben bir kere oldum hastanede yattım geçmedi ikinciyi oldum doktorum pamukcuk olduğunu söyledi. Yani mesanenize bakılması lazım. Benim ağrılarım karnımın yanları çok ağrıyor ve sık idrar var. Ve mümkünse prof ya da iyi bir doktora olmanızı tavsiye ederim. Rabbim hepimize şifa versin. Ben ağrılı mesane hastasıymışım doktor öyle gözüküyor dedi. Bende enfeksiyon hiç geçmiyor

Doktor benden de ağrılı mesane olarak şüpheleniyorum ama bakıp görücez dedi. Mayısın 14 ünü bekliyorum. Ürodinami olucam. Belki sonrasında sisteskopi yapacak. Siz şuan nasılsınız peki? Verilen ilaçlar işe yaradı mı? Çok korkuyorum hep böyle sürecek diye. Birde evet bende de enfeksiyon oluyor hep ama bende üreme olmuyor sizde üreme oluyor mu?

Ben suan ilaç içmiyorum. Bende yara varmış mesaneme ilaç veriliyor haftada bir kere altı kere verilecekmiş. Geçen hafta bir kere verildi. Dedi bununla geçmezse tekrar ameliyat yapacakmış orayı yakacam dedi. Hiç istemiyorum inşallah geçer . Sürekli ağrım var. Hayır canım bende de hiç üreme olmuyordu gitmediğim doktor kalmadı. Bende hep idrar yolunda enfeksiyon çıkıyordu üreme olmadığı için bulamıyorlardı antibiyotik verip gönderiyorlardı işte. Bende çok korkuyorum inanın psikolojim aşırı bozulmus. Dışarı bile çıkamıyorum sürekli sıcak torbası ile geziyorum. Sizin bide bebeğiniz var Rabbim hepimize şafi isminle şifa versin inşallah. Buraya iyileştiğimizi de yazarız inşallah

Sistoskopi ile mesanenize bakarlar sizinde yara falan var mı diye. Bende pamukcuk varmış çok üzüldüm nasıl oldu bilmiyorum

Sistoskopi ile mesanenize bakarlar sizinde yara falan var mı diye. Bende pamukcuk varmış çok üzüldüm nasıl oldu bilmiyorum
Bizi en iyi biz anlarız gerçekten çok acı verici bir durum. Ben inanılmaz derecede su içerek ayakta kalabiliyorum. Yoksa normal ihtiyaçlarımı göremeyecek şekile giriyorum. Kitlenip kalıyorum. Çok su içiyorum, çok çok tuvalete gidiyorum. Artık uyumamayada alıştım zaten geceleri. 1-2 saatlik uykuyla sabah ediyorum. Allah bu çektiklerimi/ çektiklerimizi diğer tarafta kefaret olarak görsün başka bişi demek istemiyorum.

Amin canım bende sürekli su içiyorum su içmediğim zaman ağrım çok oluyor. Evet sürekli lavobaya gitmek çok yorucu hele geceleri daha çok artıyor benim. Rabbim bize şifa versin inşallah

Amin canım bende sürekli su içiyorum su içmediğim zaman ağrım çok oluyor. Evet sürekli lavobaya gitmek çok yorucu hele geceleri daha çok artıyor benim. Rabbim bize şifa versin inşallah
Benimde geceleri daha çok artıyor. Sanki uyuyacağımı anlamış gibi.. birde ben gazımı falan çıkarıncada biraz rahatlıyorum. Gerçi sonrasında yine aynı oluyorum ama sende de öyle oluyor mu?

Benimde geceleri daha çok artıyor. Sanki uyuyacağımı anlamış gibi.. birde ben gazımı falan çıkarıncada biraz rahatlıyorum. Gerçi sonrasında yine aynı oluyorum ama sende de öyle oluyor mu?
Yok canım bende öyle bir şey yok. Bende sürekli bir sancı var Allahım bu nasıl bir şeyse. Karnımın ağrımadığı dakika yok. Eski sağlıklı günlerimi çok özlüyorum

Yok canım bende öyle bir şey yok. Bende sürekli bir sancı var Allahım bu nasıl bir şeyse. Karnımın ağrımadığı dakika yok. Eski sağlıklı günlerimi çok özlüyorum
Sen yine sağlıklı olduğun zamanları hatırlıyodun.ben 32 yaşındayım 11 yıldır çekiyorum bunu. Sağlıklı olduğum zamanları çok çok az hayal meyal hatırlıyorum. İnsanda psikolojide bırakmıyor. Bebeğim şuan 10 aylık. Evden doğru düzgün çıkamıyorum. Bu çocuk büyüdüğünde okula vs nasıl götürücem diye kuruyorum. Geceleri uyku yok tabi sabaha kadar sonsuz ihtimaller silsilesi ..

Siz neden daha önce sistoskopi olmadınız Rabbim şifa versin inşallah iyi oluruz. Bebeğinizde sağlıkla büyür inşallah

Siz neden daha önce sistoskopi olmadınız Rabbim şifa versin inşallah iyi oluruz. Bebeğinizde sağlıkla büyür inşallah
Valla bu doktorlara ben kendimi bi türlü inandıramıyorum herhalde. Ölsem o zaman inanacaklar. Kaç defa gittim doktorlara bildiğin yapmıyorlar yani. Hayır riskli bi işlem değil zor bir işlem değil, para onların cebinden çıkmıyor. Anlam veremiyorum. En sonunda çapa üniversite hastanesine gittim araştırın beni demek için. Bu doktor da evet sistoskopi olmalısın dedi. Ama ondan başka bütün testleri yaptı. En son gittiğimde birde ürodinami yapalım dedi ben hocam direkt distoskopi yapın lütfen dedim ürodinami bazen sistıskopidrn daha iyi sonuç veriyormuş. Kaslara sinirlere bakılıyormuş. Hatta belki sisteskopiye bile gerek kalmaz diyince bana yine geldiler ama tamam dedim yine. En azından bu testleri de yapmadılar şuana kadar dedim. Belki gerçekten çıkar ne olduğu.

Gerçekten doktorlar anlamıyor canım benimde gitmediğim doktor kalmadı kadın doğumdan tut dahiliyeye gastroya hepsine gittim. Psikoloji bile kalmıyor ya. Ama ben inanıyorum iyi olacağız. İnşallah iyi oluruz canım aminnnn

Dediğin bölümlerin hepsine bende gittim. Başından savan tüm doktorları Allaha havale ediyorum. Bakıyolar bulamıyorlar başından atıyorlar. Bir an önce şifamızı buluruz inşallah. Amin amin

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin. Bende. 2. 3 yıl ara ara oluyordum kan falan geliyordu hamdolsun şimdi iyiyim.çok antibiyotik kullandım ama hangisi işe yaradım bilmiyorum çok su içince rahatlıyordum bol su iç dağ kekiği 21 gün düzen li kullan

Hiç mi geçmiyor ,yoksa geçip hemen yeniden mi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…