• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık oğlumuz kucağımızda

Gözünüz aydın, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi, güzel günlerini görmeyi nasip etsin. Darısı başımıza.

ay ne güzel herkes kucağına alıyo bebişini.allah analı babalı büyütsün..darısı bizim başımızaa...

gözün aydin allahim annali babali büyütsün
bir prens daha kartilmis sitemize ne güzel valla :)))
ayrica resim felan koy valla meraklandim :))

ayyy allah analı babalı büyütsün, vatana millete hayırlı bi evlat olsun oğluşun inşallah..
hadi bakalım darısı bizim başımızaaa:CüvCüv:

Canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

Allah analı babalı büyütsün inşallah kardeşim Allah nazardan saklasın yavrunu

allah bağışlasın gözünüz aydın
allahım sağlıklı vede uzun ömür versin inşallah

Herkese merhabalar kızlar....perşembe günü ani bir kararla sezeryan doğum yaptım...oğlumla yüzyüze gelebildik en nihayatinde...evimize neşe geldi eşim elleyemezdi bebekleri inanın kucağından düşürmez oldu şaştım kaldım:1shok:çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsin...inanın sezeryan hiç canımı acıtmadı herkes şaştı bana daha sezeryan olduğum gün ayaklandım, gerçi herkesin ağrı eşiği farklıdır..benim tek derdim göğüslerim ama onlarda geçmek üzere bol bol kremliyorum canım yansada oğlum için katlanıyorum...3700 gr. 51cm doğdu doktorum beklersek doğuramazsın normalden sezeryana alırız dedi iyiki de inat etmedim normal diye şimdi bebekte bende iyiyim darısı sizlerin başına:ecrin_bebek:merak eden izmirli arkadaşlar olur yazayım hemencik çınarlı özelde epiduralle gerçekleşti herşey umduğumdada iyidi...şimdilik kısa tutuyorum görüşmek üzere kızlar

canım Allah analı babalı büyütsün sen kurtardın inşaalh bizlerde hayırlısyla bebbeklerimize kavuşuruz

Herkese merhabalar kızlar....perşembe günü ani bir kararla sezeryan doğum yaptım...oğlumla yüzyüze gelebildik en nihayatinde...evimize neşe geldi eşim elleyemezdi bebekleri inanın kucağından düşürmez oldu şaştım kaldım:1shok:çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsin...inanın sezeryan hiç canımı acıtmadı herkes şaştı bana daha sezeryan olduğum gün ayaklandım, gerçi herkesin ağrı eşiği farklıdır..benim tek derdim göğüslerim ama onlarda geçmek üzere bol bol kremliyorum canım yansada oğlum için katlanıyorum...3700 gr. 51cm doğdu doktorum beklersek doğuramazsın normalden sezeryana alırız dedi iyiki de inat etmedim normal diye şimdi bebekte bende iyiyim darısı sizlerin başına:ecrin_bebek:merak eden izmirli arkadaşlar olur yazayım hemencik çınarlı özelde epiduralle gerçekleşti herşey umduğumdada iyidi...şimdilik kısa tutuyorum görüşmek üzere kızlar

gözün aydın canım , maşallah oğluşuna , sağlıklı sıhhatli büyüsün , hayırlı bir evlat olsun inşallah

Back