Artık oğlumuz kucağımızda

Kires

Guru
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2006
1.680
1.337
358
Herkese merhabalar kızlar....perşembe günü ani bir kararla sezeryan doğum yaptım...oğlumla yüzyüze gelebildik en nihayatinde...evimize neşe geldi eşim elleyemezdi bebekleri inanın kucağından düşürmez oldu şaştım kaldım:1shok:çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsin...inanın sezeryan hiç canımı acıtmadı herkes şaştı bana daha sezeryan olduğum gün ayaklandım, gerçi herkesin ağrı eşiği farklıdır..benim tek derdim göğüslerim ama onlarda geçmek üzere bol bol kremliyorum canım yansada oğlum için katlanıyorum...3700 gr. 51cm doğdu doktorum beklersek doğuramazsın normalden sezeryana alırız dedi iyiki de inat etmedim normal diye şimdi bebekte bende iyiyim darısı sizlerin başına:ecrin_bebek:merak eden izmirli arkadaşlar olur yazayım hemencik çınarlı özelde epiduralle gerçekleşti herşey umduğumdada iyidi...şimdilik kısa tutuyorum görüşmek üzere kızlar

ne güzel sürprız yaptın bıze boylee:)
Allah bağışlasın canım sağlıkla,mutlulukla büyüt evladını..
en kısa zamanda daha ayrıntılı doğum hıkayeni ve bebişimizin resmını beklıyoruz..
gecmiş olsun..

gozun aydın darısı dıger hamışlerın basına..

rabbım nazarlardan korusun
analı babalı buyutsun

Tamam canım bir ara oğlum fırsat verirse daha ayrıntılı bir şekilde yazarım doğum hikayemi....foto eklicektim ama linkini aradım acele yazmaktan bulamadım...bir ara koyarım Atillamın fotosunu canım oğlum ay yanından ayrılınca hemen özlüyorum duramıyoruım artık onsuz... eşimle saatlerce onu öylece seyrediyoruz..çenem düştü görüşmek üzere kızlar arada uğrarım....

ay ne guzel allah analı babalı buyutsun tabıkı muthış bır duygu olsa gerek allah bızlerın yardımcısı olsun

atillamız hoşgeldiii:teytey:maşallah baharcım iyi ayaklanmışşın bebişide iyi büyüttün allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım..

gozun aydin canima.s.Allah anali babali buyutsun........:ecrin_bebek:
nazarlardan korusun iyisallah............

allah analı babalı büyütsün atilla bebeği:)allahım onu bütün kötülüklerden korusun.mutlu ve basarılı br ömür gecirmesi dileğyle:)
acaba daha bilmediğimiz kac doğum var.)

ay çok sewindm doğurmak istiyorum bende çok duygulandım okuyunca bizde sanırım farklı olmayacağız eşim dua ediyo bayramda gelsede 3 gün onunla wakşt geçirsem diye
çok sewindim Allah iailenize sağlıklı huzurlu yaşmlar nasip etsin inşallah

Masallah
tebrikler a.s.
Allah anali babali buyutsun,uzun ve saglikli,guzelliklerle dolu bir omru olsun insallah.

Allah onu sissiz sizide onsuz koymasin..... Mutlulugunuz daimi olsun .

Canım gözünüz aydın atillanızla upuzun sağlıklı huzurlu bi ömür geçirin işallah darısı bizlerin başına

Allah anali babali büyütsün.hayirli olsun darisi bizlerin başina canim.inşalh hayirli sağlikli bir evlat olur..

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsüğn nazarlardan korusun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…