kesinlikle canım dost düşman böyle günlerde belli oluyor.benim annem babam ayrı beni en büyük dayımdan istesinler istedim söyledik tamam gelicez dediler ailesiyle, son dakikaya kadar bekledik gelmediler.üzüldük hadi haklı bi sebepleri vardır dedik nişanda da aynısını yaptılar gelmediler..ortanca dayımın da kızını sevmediğim için düğününe gitmemiştim ben.benim nişanıma daha kimseyi çağırmadan onlar kesin gelicez dediler.nişandan bi gün önce annemi aramış yine kesin gelicez demiş ama nişan günü teyzemi aramış onlara söyleme sakın gelmicez biz demiş..annem bunu duymuş yıkılmış neden böyle bişey yapıyor diye.ben üzülmeyim diye de bana söylememiş....ve bir hafta sonra teyzemin kızının düğünü vardı hepsi ordaydı annemle konuşmaya çalışmışlar ,iki dayımın çocukları da annemin elini öpmeye gelmişler annem hiç umursamamış onları.bana da karşıdan baktılar gülümseseydim yanıma gelip konuşucaklardı görmemezlikten geldim hepsini.
Annem ve ben onların iyi kötü gününde hep yanındaydık özel günlerinde en çok biz koşuşturduk yardım ettik ama sonuç ortada..düğünde ikisini de çağırmıycaz , onlarda bizi beklemesinler.
onlar kaybediyor yani canım kafana takmamaya çalış derim ama illa ki takılıyor..senin gibi birini kaybetmiş artık bunu daha sonra anlıycak.sen yanında olanların ve nişanlının kıymetini bil.hem bak hastaymışsın da çok üzme kendini