Artık Ne düşündüğümü Bilmiyorum :(

MIRA_26

A.Ş.K
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
245
115
123
Merhaba Kızlar,

16 yıllık bir arkadaşım var. Herşey benim nişanımda başladı. 15 Mart tarihinde nişanım vardı, sevgili arkadaşım nişana geç geldi üstelik erken gel yanımda ol dediğimde halde yüzükler takıldıktan sonra geldi yarım saat onu bekledik ama gelmedi. Ve savunması kuaförün yogunluğundan dolayı geç alınmasıydı ama o yıllardır buluşucağımız zaman bile saattinde orda olan biri değil 1 saat geç gelir hep bekletir bunun bir alışkanlık olduğunu düşünüyorum. Ama nişanımda böyle durum yaşanmayacağımı ummuştum. O öyle geçti ertesi hafta evimizi temizleyecektik eşyalarım geleceği için banada haber ver gelirim ded haber verdim saat 9 da evimi temizlemeye gidecektik baktım aramıyor bende aramadım saat 10.00 da beni aradı sevgilisiyke sorun yaşamış anlatmaya başladı bende temizlik yapıyorum buarada sonra bana temizlik yapıyorsunuz galba dedi bende bu söze dalga mı geçiyorsun dedim ve temizlik yaptığımı daha sonra görüşürüz dedim oda tamam dedi kapattı. O gün bugündür ne aradı ne sordu ben bunca yılın hatırına aradım halini hatırını sordum buluşalım mı dedim ama o istanbula gideceğini dönüşte görürüşürüz dedi yine aramadı. Her sabah mesaj attım. Acaba hata bende mi düşünüyorum.

Bugün aradı kütahyada okuyan bir arkadaşımız daha var yarın o gelecekmiş sen ne zaman müsaittsin dedi ben pazar günleri düğünümüzle evimizle ilgili işlerimi hallediyorum nişanlımla, ona cumartesi tüm gün müsait olduğumu söyledim oda bana arkadaşımın bebek mevlüdü var ayrıca erkek arkadaşı eğer cumartesi çalışmazsa onunla görüşeceğini söyledi. Sen cumartesi görüşürsün bende pazar görüşürüm dedi. Ben benimle görüşmek istemediğini anladım çünkü eskiden böyle değişdi hep beraber görüşürdük buna hiçbir durum engel olamazdı ve bu insanla bir söz verdik birimize zamanında nikah sahidim olucaktı artık herşey bittiğini düşnüyorum. Ve mesaj gönderdim bu zamanda dost bulabilmek çok zor var olan dostlarım umarım hep benmle olur diye ama yanıt yok 4 saat oldu telefonuna sürekli bakar.

Ben onun yaşadığı her sorunda yerinde oldum yeri geldi nişanlımla olan planımı iptal ettim yanında oldum şimdi oo yok ve ben sadece ağlıyorum canım acıyor bundan sonra aramalımıyım onu bilmiyorum.

Ne olduğunu açık açık sorun daha sonra geri çekin kendinizi cevap vermezse ya da ciddi bir açıklama yoksa saçmalamış resmen ne yaptığını bilmiyor

Telefonla iletişim sağlayamıyorum anlam veremiyorum acaba bir yerde onu kıracak brşey mi söyledim diye düşünüyorum ama demedim. :/ yüzyüze gelip konuşmak istiyorum ama gelemiyoruz aynı şehride aramızda kocaman mesafeler varmış gibi.

belikde bir şeyinize kırlmış olabilir. bilmeden dedğiniz bir lafınızı kafaya takmış olabilir. yüz yüze görüştüğünüzde sorun ona. eğer öyle bir şey yok derse ve aynen devam ederse hareketlerine sizde boşverin. sonuçta siz elinizden geleni yapmış oluyorsunuz yolunuza bakın.kafayada takmayın

telefonda sor buluşup aramızdaki problemi çözelim de

Bende böyle düşünüyorum ama şundanda eminim kıracak birşey yapmadım. Kendi sorunlarımı unuttum her defasında onu dinledim birşey sormak için arıyor ama bana hazırlıkların nasıl neler yaptınız diyemiyorum ve görüşmeyi red ediyor zamana bırakmak en iyiisi belki çünkü eğer böyle giderse hastanelik olucam beynimi kemiriyor sorular MS hastasıyım üzülmemem gerek ama işte olmuyor.

yıllarca dost bildiğim arkadaşım bana da aynı şeyi yaptı biz çok iyiydik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi sonra bir gün bana mesaj atmadı aradım açmadı hiç konuşmadık hiç görüşmedik bana bunun sebebinin erkek arkadaşım olduğunu ve erkek arkadaşımın olmasının günah ve ona ters bir durum olduğunu söyledi halbuki erkek arkadaşımla ilişkimiz başladıktan 3 ay sonra küsmüştü bana ben mevzuyu sonradan anladım arkadaşım hep okumak istedi ama ailesi okumadı ve ben üniye okumaya gittim meğer bizim tek derdimiz onun hasetliğiymiş bu şekilde bir kıskanma ve çekememezlik olabilir bence bende çok üzülmüştüm ama sonradan çok boş oduğunu anladım sıkma canını değmez kimseyeee

canım boşver ya kafaya takma. zaten evleniceksin yoğunsun. kendi uğraşlarına bak boşver. değmez kendini düşün hem şuan onun senin yanında olması lazım zor anında o kadar uğraşın var. sen kendi uğraşınla ilgilen boşver. ben olsam takmam valla

hiçç üsteleme..zor zamanlarında yanında olmayan hiç yanında olmasın daha iyi..seçici olmak lazım.

Aslında bizim dururmuzda şu. O DAHA ÖNCEKİ İLİŞKİSİNE UYARMALARIMA RAĞMEN UZAK DURMADI AVUKATTI ARKADAŞIMSA KATİP LİSE MEZUNU UZAK DURDUM DEDİM DURMADI VE SONUÇ AYRILIK OLDU ÇOÇUK 10 GÜN SONRA BAŞKASIYLA NİŞANLANDI VE 2 AY SONRA EVLENDİ ZOR ZAMANLAR GEÇİRDİ BENDE ONA DEĞİŞİKLİK OLSUN DİYE BİR ORGANİZASYON YAPTIM BERABER ANTALYAYA GİTTİK KAFASI AZDA OLSA DAĞILDI TATİLDEN DÖNÜŞTE BİRİSİYLE TANIŞMIŞ HOŞLANIYORUM DEDİ YAPMA DEDİM İKİNCİ HAFTA O ÇOCUGUN AİLESİYLE TANIŞSTI VE AİLESİ ARKADAŞIMI İSTEMEDİ VE AYRILDILAR. SONUÇ BENİM DEDİĞİM GİBİ OLDU BU SÜRE İÇİNDE HERGÜN DIŞARI ÇIKTIK ONLARA GİTTİM KALDIM. SONRA 1 AY SONRA YASİN ADINDA BİR ÇOCUK GİRDİ HAYATINDA 3 HAFTA SONRA ONU SEVDİĞİNİ SÖYLEDİ VE KUZENLERİYLE TANIŞTI ÇOCUK KESİNLİKLE ONA GÖRE DEĞİLDİ BUNU SADECE BEN DEĞİL DİĞER ARKADAŞLARIMDA SÖYLEDİ ODA SEVİYORUM VAZGEÇMİYORUM DEDİ SÜREKLİ TARTIŞMALAR YAŞIYORLAR 5 AYDIR ARKADAŞIMIN HAYATINDA AMA 1 GÜN GÜLÜYORSA 2 GÜN AĞLIYOR BENİMSE 2 YILDIR HAYATIMDA BİRİ VAR NİŞANLIM ÇOK ŞÜKÜR Kİ HERŞEY YOLUNDA GİTTİ VE GİDİYOR. O ÇOCUKLA BİR SONU OLMADIĞINI BİLE BİLE İLERLİYORUM UMARIM BEN YANILIRIM UMARIM MUTLU OLUR.

yani hemen hemen benziyor içten içe kıskançlık varmış başlamış demekki sen kendini üzme sen onu uyardıkça bide ters tepmiştir zaten sen onun iyiliğini düşünsende sinir olmuştur hhele ki sonunda haklı çıktığını görünce iyice sinirlenmiştir boşver böyle insanlar için can sıkmaya değmez sen düğününe odaklan canım bak ne güzel tatlı telaşların var :)

Doğru söylüyorsun ama işte yapamıyorum yanımda olmasını istediğim kişinin olmaması gücüme gidiyor. Nişanlım üzüldüğüme ağladıma kızıyor biz her hafta koşturuyoruz birşeyler için onun kuzenleri arkadaşları yanında ama bana söz veren dostum dediğim insan yok bir yanım eksikmiş gibi geliyor bu duruma alışmak zorundayım birgün oda yaşayacak benim yaşadıklarım o gün hak verecek ama geç olacak yıllardır tanıdığım dediğim insanın yabancı olması ...

Çok şükür ki o telaşlarım var yoksa her dakika dahada kötü olurdum, aslında insan böyle günlerde anlıyormuş kimin ne olduğunu . Saol tatlım doğru değimiz insanlar yanlış olabiliyor çekememezlik çok kötü birşey.

hiçç üsteleme..zor zamanlarında yanında olmayan hiç yanında olmasın daha iyi..seçici olmak lazım.

Umarım dediğin zamanla takmamaya başlarım. Artık üstelemeyeceğim çünkü üzerine gittikçe olumsuz oldukça daha çok üzülüyorum en iyisi bırakmak ne demişler su akar yolunu bulur.

evet insan kendini böyle zamanlarda belli ediyor gerçektende bak benim o arkadaşımdan sonra o kadar güzel arkadaşlıklarım oldu ki yokluğunu hissetmiyorum bile seninde öyle olacak allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın seni canım

Amin canımm amin.. İnşllah düzgün her daim yanımda olabilecek insanlar olur. Rabbim arkadaşlıklarını hiçbir zaman bozmasın.. :) Senin mutluluğunla mutlu olan insanlardan olsun.

Bayanlarda dostluk kavramı geçici oluyor genelde . Bende yaşadım 2kez bunu o yüzden tasalanma dost dediğin kendini kötü günlerinde belli eder bak o da senin yanında olmuyor , olmak istemiyor. Sen nişanlınla iyi olmanıza bak gerisi boşş

Amin canımm amin.. İnşllah düzgün her daim yanımda olabilecek insanlar olur. Rabbim arkadaşlıklarını hiçbir zaman bozmasın.. :) Senin mutluluğunla mutlu olan insanlardan olsun.

aminnn inşallah canım teşekkür ederim iyi dileklerin için:)

Sanırım bayanlar arasında çekememezlik olduğu için bu durum yaşanıyor. Nişanlım olmasaydı daha çok üzülürdüm onu biliyorum destek bana arkadaş,dost.

cnm bence bırak ayrılın. bu kadar satıcı bir arkadaşla yıllarınız daha kötü olur. boşverrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…