artık napacagımı bilmiyorum

mngo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
17
1
29
Mrb kızlar burayı uzun zamanda takip edyrdum yeni üye oldm. Benim 4 senelik bi ilşkm var fakat sevgilim subattan beri degsmye başladı hep atlattk ayrldk tekrar barstk falan ama ben artık skldm iyice. Geçen gün yeniden tartstk bi yere gttgni söyledi ama yanında arkadaşıyla gideceğini söylemedi ve ben güvenmiyorum hiç ona yalan soyluysn dedm bana arkadsnn yanında kufur etti telefonda kapattık ve ayrldm 4 gundur konsmyrdk bugün 200 kez aradı acmadm annesinden aradı actm onun arattgni biliyrm ama kadına saygısızlık yapmak istemdgmden actm nerdsn napiysn tarzında konstk annesinden evde oldgmu öğrendi o vakittir aramiyor yanı sadece benm nerde oldmu naptgmi merak edyr hattimi degstrsem mi beni kaybetgni anlasn istyrm

İs kufur edecek seviyeye geldiyse saygi kalmamis demektir. Durum vahim. Devami geliyor ne yazik ki.

Güvenmediğiniz bir ilişki için bu kadar kafa yormanız, yazık değil mi size.

Küfür artk bi parcamz oldu defalarca bıraktım bu yüzden ama evmn oraya glyr mahallede gecenin bi vakti korna calyr bi şekilde barsyrm sürekli kufur çok kıskanç ama cok kıskanç ben artk napcagmi sasrdm

Çok sıkıntılı ilişki boğulmuş çıkmaza girmiş. Uzun süreli ilişkiler biyerden sonra ilerleyemezse boğuluyor böyle bıkkınlık başlıyor aonra kalmıyor kavgadan başka bir şey kalmıyor. Sizinkide öyle olmuş. Sizi kaybettiğini ister anlasın ister anlamasın ama siz uzun bir süre kafanızı dinleyin. Hatta hazır mevsim yaz bir akraba yanına ufak bir kaçamak yada bir tatil.. Telefonuda almayın yanınıza.

Güvenmeyrmn cnku her akşam 9 da onda bana uyuyacam diyor arkadaş çevresini begenmyrm

Ne demek küfür ediyor Lütfen iyi düşün bu kişiyle mi gelecek düşünüyorsunuz??

Geçen seneden beri ailesiyle beni istemeye gelmek istiyorlar fakat annem kesinlikle karşı okulum olduğu için

yalan soyluysn dediğmde ise ben erken kalkyrm diyo hergun mu bu saatte yatar insan ya

Annen hakli canim anneni dinle. Calisiyor mu kac yasinda sevgilin?

Ayrica bitirmek senin elinde. En azindan kendini geri cek seni kaybettigini anlasin bi. Surekli elinin altinda olduğunu bildigi icin rahat adam.

mütahit kendisi ben üni okuyrm 25 yasnda işte bunu nasıl yapabilirim

Okuluna devam et tabiki de. Once kendi ayaklarin uzerinde dur. Sana saygisi olmayan birine de fazla sabir gosterme. Er yada gec patlak verir zaten. O yuzden hic kendini yipratma. Cok seviyorsa adam gibi davransın. Evlenecegi insana boyle davranmaz bir insan. Yarin obur gun daha fazlasını da yapabilir. Daha cok gençsin yasadikca neler gorecek ve ogreneceksin. Su an duygularin cok temiz ama ilerde anlayacaksin insanlarin senin gibi olmadigini. Kimse icin yipratma o duygularini. Seni seven adam gibi sevsin.

şu an ki amacı ne bilmyrm annesiyle konstktan sonra aramadı. numaramı değiştrmekle işe başlayım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…