• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artik minik bir melek istiyorum

yaseminsuat2012

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
2
0
6
34
Aksaray
Arkadaşlar yardim edin moralim çok bozuk yirmi aylik ewliyim ama uzun suredir denememize rağmen bebek sahibi olamadik.şubat ayında hamile olduğumu öğrendim.havalara uctum.bir ay sonra ikinci kez havalara uctum.bebeklerim ikizdi.ama günler geçtikçe problem oluştu ve kesenin birinin bos olduğunu öğrendim.sonrada diğer bebegimin kalbinin çok yavaş attigini öğrendim.sonra konuda kaybettim.kürtaj oldum birbucuk ay önce..simdi ne yapacagimi bilmiyorum.umuda ihtiyacim var.hemen bir bebek daha istiyorum.ne yapabilirim.yardim edin bana

merhaba hanımlar yardımınıza ihtiyacım var diyebilirim ben 25 yaşında 6 yıllık evli önce RABBİ min sonra benimbir kız evladım var 5 yaşında ikinci bebeğimi düşünüyorum ama olmuyo :( yani neden bilmiyorum ama ilki hemen oldu hatta olmak için can mı atıyomuş ne ama ikincide sıkıntımız var biraz.ııııııııııııı sigara kullanıyorum bırakmayıda düşünüyorum ama bu aralar pek mümkün olmuyo bi bahane değil aslında ama işte.......ve biraz stresimde var fazla derecede ondanmı bilmiyorum geçen yıl nisan ayından beri deniyoruz bir yıl oldu ama ozamanlar bir ay deniyoduk bir ay denemiyoduk (çin takvimi) son 3 4 aydır hiç boşluk yapmadık artık nerdeyse çin takviminide umursamıyoruz açıkçası ama yinede olmuyo her ay boş RABBİm hayırlısını versinde insan biraz dertleniyo bulunduğum yer ve durum icabıylada doktora giemiyorum 4 ay sonra gidicem inşaallah acaba bana söyleyebiliceğiniz bişeyler varmıdırki ne yapabilirim bildiğiniz tecrübeleriniz.......içimi rahatlatmanıza ço ihtiyacım var

Son düzenleme:
Arkadaşlar yardim edin moralim çok bozuk yirmi aylik ewliyim ama uzun suredir denememize rağmen bebek sahibi olamadik.şubat ayında hamile olduğumu öğrendim.havalara uctum.bir ay sonra ikinci kez havalara uctum.bebeklerim ikizdi.ama günler geçtikçe problem oluştu ve kesenin birinin bos olduğunu öğrendim.sonrada diğer bebegimin kalbinin çok yavaş attigini öğrendim.sonra konuda kaybettim.kürtaj oldum birbucuk ay önce..simdi ne yapacagimi bilmiyorum.umuda ihtiyacim var.hemen bir bebek daha istiyorum.ne yapabilirim.yardim edin bana

şükret.. En azından bebeklerin olmuş hemde ikiz. Rabbım 2.yide nasip eder. Ya olmayanlar ne yapsın. Senelerdir tedavi gören ama kucakları boş olan hanımlar var burda...İsyan etme canım

şükret.. En azından bebeklerin olmuş hemde ikiz. Rabbım 2.yide nasip eder. Ya olmayanlar ne yapsın. Senelerdir tedavi gören ama kucakları boş olan hanımlar var burda...İsyan etme canım
canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ama benim su sıra buna çok ihtiyacım var inşaallah Rabbim hepimize nasip eder

Back