• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Artık loreal köpük boya kullanmıcam :((

akasyapapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
613
158
73
arkadaşlar benim saçlarım koyu kakao daha öncede yazmıştım. lorealin köpük boyasının 50 numara saf kestane rengini aldım pakette koyu kestane oluyor diye gösteriyor.bende aldım evde denedim bir gram bile değişiklik yok çok üzüldüm saçlarım hala siyah gibi başka konulardan araştırma yaptım hiç elle tutulan bir sonuçyok napçam ben senmisin kakao kahvesine boyayan böyle açmaya uğraşırsın şimdi kızlar bana yardım edin nolurrr sizlere güveniyorum

koyu küllü kumral yada açık kestane gibi ama kızıllıkları olmasın istiyorum.

koyu kakao denilen renkte dorelik var. kestanede ise yok ama o bile doreliği almamıstır ve koyu olmustur. saçın tonu 3 ve koyu küllü kumrala dönmesi neredeyse imkansız bence.
3'den 6'ya çıkması için açıcı lazım ve açıcı kullanınca saçta yine dorelik oluşur. küllü kumral çok ütopik bir renk, benim doğal saçımda hiç kızıllık olmamasına rağmen 1 sene uğraşıp zor elde ettim.

satıcı kıza sormuştum.kızıllık olan saç renklerinde tutmaz dedi koyu kestanede kızıllık yok o yüzden tutar dedi koyu kako kahvesiyle koyu kestanenin arasında fark varmı?saçımı önce koyu kestanemi yapmalıyım (KADINLAR KULÜBÜNDEKİ ÜYE KUAFÖRLERDENDE CEVAP BEKLİYORUM NE YAPMALIYIM ) teşekkürler herkeze şimdiden

sağolun yardımlarınız için herkeze yardım ediyosunuz bana gelince bir gün sonra atıyosunuz.bıravo

okadar işin içinden çıkılmaz bir soru sormuşumki kimse bilmiyor. neyse arkadaşlar yazanlardanda yazmayanlardanda allah razı olsun yinede sizlere kızamıyorum hepiniz canımsınız.

canım üzülme akar loreal boyası hemen akıyor sıkıntı yapma bir süre kullan daha sonrada açarsın iyi beslen bu aralar saçların için çok önemli.protein..:34:

ayrıca 5 numara zaten koyu bir renk eğer bir kaç ton açığını istiyorsan 7-8 rakamlarını denemelisin canım kimse tahmin edemez artık ne çıkacağını .loreal çabuk akan birboyadı 2haftada akar üzülme.

çok teşekkür ederim esmerseven içim rahatladı doğru diyosun boya bu sonuçta saçım uzadıkça rengide git gide açılır sana bişey sormak istiyorum. ıhlamur saç rengini açıyomuş denesem sence ne renk olur bitkilerden mi yararlansam veya sizinde bildiğiniz renk açan başka yöntemler açıcı kullansam kızıl olur diye korkuyorum açıkçası

canım saç rengini açmak istiyorsan ceviz yaprağı,papatya kaynat saçını yıka ama saç diplerinin kurumaması içinnde yıkadıktan sonra kurula zeytin yağı sür uçlarına ama sadece diplere sürme döker saçını, beklet yıka çünkü şunu unutma bitkisel tüm ilaçlar,otlar,vs sular saç derisini çok kurutur zaten boyada kurutuyor iyice saç derin ölüncede saçtan hayır gelmez o nemli kalmalı ama ben denedim ceviz yaprağı,ve papatya zaten hafif açar mucizede bekleme hayal kırıklığınada uğramam sabırlı ol

sonrada sana yukardaki tablodan saç rengi buluruz 5 zaten koyu kestnedir taban rengi koyu kestane yanındaki yardımcı renkler saçını açmaya yetmezdi öyle düşün ana renk açık olacak mesela 8.1 ana renk 8 ve açık bir renk

annemin saçlarını boyadım loreal köpük boyayla 3 hafta kadar oldu hiç akmadı herkes çok aktığını söylüyor ama :26:

ben papatya suyunu denemiştim 1 sene önce koyu kestaneden açık kestaneye dönmüştü saçım aynı hazal kayanın en son saç rengi gibi olmuştu peki bu söylediğin tarifte turunculuk olmaz deme sarımsı tonlara razıyım ama turunculuklara tahammül edemem ben biraz sabırsız biriyim istediğimi hemen elde edemiyince meraktan panik oluyorum( esmerseven)

Açık renkleri daha koyu yapıyor deniliyor genelde..
Ben siyah renk tercih ediyorum hatta kendim aldım boyadım,çok ta memnun kaldım..Fazla da akmadı...

canım ceviz yaprağı turunculuk yapabilir kullanma onu ......................................... ozman papatyayla ıhlamuru karıştır .................. birde soğan suyunu araştır netten oda açıyormu acaba ama en garanti papatya ve dediğine göre ıhlamur şimdiden başla 2ayda miss gibi olur acele edersen istediğin olmaz :52::52:sakin davran:34::34:kendini böylede kabullenip mutlu ol nasıl olsa değiştireceksin rengini sadece bir sürelik böylesin

Back