- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Fit mutlu anne
- İyi geceler kızlar ekim ayından çok umitliydim gebelik adına yine hüsran oldu tabi...
Artık ciddi anlamda kendimi dinlememem gerekiyor yıkımı daha zor oluyor sonra..
Bi haftadır yapamadigim yürüyüşlerime başlamalıyım önce kilo verme serüvenime de kaldığım yerden devam tabi..
Rabbim nasibimizde varsa er ya da geç vericek elbet buna inanıyorum... Belki de biraz daha kilo vermeliyim çevremdeki herkese de bi süre korunacağımı söylicem her ay tuh yine mi olmadı olsuuun olur daha gençsin nasip sıkma canını virt zirt demesini istemiyorum çünki... Bu beni psikolojik olarak daha da yoruyor cidden..Kimse beklenti halinde olmazsa bende sartlanmam biraz akışına bırakırım sanırım..
Evet belli bi liste uygulamiycam ama artık porsiyonlarimi küçültup ölçülü yeme olayını standarta bindirmem gerek..
Folik asit kullanıp kullanmamakta kararsızım..
Sabah kahvaltıdan yarım saat önce koca bi bardak ılık limonlu suyla güne başlayıp gün içinde 3 litre suyu tamamlamk hedefim.. Ve gün içinde max. 3 fincan biberiye, yeşil çay vs bitki çayları öğünler her gün evde ne varsa ölçülü olmak şartıyla önüme bi ay koyuyorum..
Bu topikde mümkünse belirti konuşmayalım kilo problemi olanlar birbirimizi motive edelim ve ideal kilomuzu yakalamaya çalışalım böylesi daha sağlıklı olacak inanıyorum..
Umutlu Anne Bekleyiste
@AlessiaLeon
B Bhr_89
H Hatticeee32
MinnakPortakal
Genc_evli
Bana destek olun kızlar yoksa ben diyettende bebekten de vazgecicem sanırım kendimi çok yorgun hissediyorum herşeyden vazgeçesim var - @bi prenses annesi bşlngc=88.3=
- superisi1987 bşlngc=94=
- mimice bşlngc=64=
- @AlessiaLeon bşlngc=89=
Son düzenleme: