Artık kapı önünde içmek de yasak olacak!

Tuvalete saklanıp içeriz, orda da gözetleyecek halleri yok:KK70:Yani tuvalet bu sonuçta:KK70: Tirkayiler bundan sonra wclerde sigara bulunduruyoruz, birkaç dergi, bulmaca:KK70: Tek wcli evlere 2. wc yapmak için bütçe ayırın:KK70:
bizim evde iki wc var :KK70::KK70:
işte bide cocuk olursa sıkıntı :KK51:
ah bu yasaklar ahhhh. yine ay sonu bütce acıgımız olcak:KK14:
o bu değilde. bu içkiyi balkonda içsem uygunmudur :cool:

bizim evde iki wc var :KK70::KK70:
işte bide cocuk olursa sıkıntı :KK51:
ah bu yasaklar ahhhh. yine ay sonu bütce acıgımız olcak:KK14:
o bu değilde. bu içkiyi balkonda içsem uygunmudur :cool:
Bardağa koymamalısın, şişe de ama şişeyi kağıda sarıp içersen uygundur:KK70:
Bende wc'nin birini kendime sigara odası yapayım bari:KK70: Bugün gidip 3-5 dergi alıp koyayım, wc teftişine gelirlerse diye de oda spreyi koyayım, birazda duşu açar buhar çıkarttırırım sigara kokusu baskılanır:KK70:

Bardağa koymamalısın, şişe de ama şişeyi kağıda sarıp içersen uygundur:KK70:
Bende wc'nin birini kendime sigara odası yapayım bari:KK70: Bugün gidip 3-5 dergi alıp koyayım, wc teftişine gelirlerse diye de oda spreyi koyayım, birazda duşu açar buhar çıkarttırırım sigara kokusu baskılanır:KK70:
inşallah ceza yemem :KK70::KK70::p:p

bol cezasız günlere :KK28::KK28:

Çok güzel olmuş kökünden yasaklansın ne güzel ışte devlet destekte veriyor :) hastane de felan bunaliyosun hava anlicaksin bi çıkıyorum herkez sigara içkiyor bi banka oturcaksin kahvehane gb. Dudaklarda yollarda heryerde yasak olsun. Eskiden nabiyo musuz hatırlamıyorum otobüsler de bile iciliyomus hiç hatirlamiyorum :) senelerce icmeyenler kacti kose bucak simdide icenler ; ) ben hep haķkimi kullanıyorum. Hastane önünde banka oturayım sigara içine yanıma oturmayın hava ali cam diyorum. geçen dolmuştu şoför içiyordu plakasını alıp şikayet ettim :) duman siz hava sahası oldu az kaldı herkez birakicak artık içmek değil içmemek moda ben yasakları caydırıcı buluyorum çok teşvik edildi bırakanlar çok oldu bu çok güzel birsey

Artık rüyanızda içeceksiniz demek olsun hem sağlıklı hem beleş :)

bazı ülkelerde uygulanan sistemi getirseler çok güzel olur bence
sigara belli alanlarda içilir , işaretlerle çizgilerle sınırlandırılır
bu yerlerde sigara içilebilir sadece
sigara kullanan biri olarak desteklerim kesinlikle

kapı önünde içsin,dışarda içsin abartmaya gerek yok da ama açık alan olarak sadece şu çocuk parklarında sigara içenlere bi dur desinler lütfen

adam çocuğunu parka getiriyor oturuyor banka tüttürüyo sigarasını ondan sonra 2-3 yaşındaki çocuklara açıkla bakalım anne bu ne amca ne içiyor niye dumanı var o nee ..sigarayla bu kadar küçük yaşta tanışmak zorunda değiller.

Otobüs duraklarında içmelerine sinir oluyorum,biz otobüs beklerken
o dumanı çekmek zorundamıyız
ya bir gün kadın önümde yürüyerek sigara içiyordu
sıcak kül rüzgarın etkisiyle gözümün içine girdi
içen içsin ama sınırlama güzel.

Kaldirimda sigaranin yanan tarafini arkaya denk getirip elini kolunu sallaya sallaya yuruyen abilere de yasak getirseler keske. Elim carpiyo hep:KK43:

Aaaaahhhh keske bu hassasiyeti mahalle icinde parklarda esrar icen, bonzai icenlerede gösterseler.
Kartal`da kendi gözümle gördüm, mahalle arasinda bir arazi var ve orda bir kulübe, gencler uyusturucu icin girip cikiyor. Polisi ariyorsun, o gün yoklar sonra yine geliyorlar.
Yani cok is yapiyorlar gibi görünüyorlar ama temelden baslamiyorlar ne yazikki.

Tiryakiyim ama sokakta yürürken veya pazarda tıklım tıkış gezerken elinde sigarayla gezenlere bende sinir olurum, geçerken birini yakabilir, küçük çocukların yüz hizasında sigara tutan ellerini sarkıtarak geziyorlar sonuçta, çocuk parkında da içmem lakin cafeler, fast foodların açık alanlarında içerim, sonuçta açık alanları sigara içenler için düzenlenmiş.

Ayrıca olivia'nın yorumuna katılıyorum, evet sigara kötü bir alışkanlık kabul ediyorum fakat uyuşturucu birçok gencin hayatını söndürüyor, uyuşturucuyla mücadelede daha etkili yaptırımlar olsa iyi olur, okul önlerinde, parklarda uyuşturucu satışı ve kullanımı hızla yayılıyor, eline 3-5 torba uyuşturucu tutuşturulan satıcıları yakalamak yeterli değil, asıl uyuşturucu tacirleri ağa babaları tutuklanmalı, onlar hala ellerini kollarını sallayarak geziyorlar.

X