Canım tüp bebek denediniz mi? Allahtan umut kesilmez arkadaşımın 18 yıl sonra oldu ve kaçıncı tüp bebek denemesiydi inan sayısını bilmeyecek kadar çok denedi. Rabbim muradınıza kavuştursun inşallah çok bekletmeden
Merhaba. Ben de 9 yıl uğraştım anne olabilmek için. Doğal yollarla hiç hamile kalmadım bu sürede kimyasal bile olmadı. Ama vazgeçmedim 4.tüp bebek denememde çok şükür hamile kalabildim. Siz 9 yıl neler yaptınız bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda Rabbim gönlünüzdekini verir
Merhaba. Ben de 9 yıl uğraştım anne olabilmek için. Doğal yollarla hiç hamile kalmadım bu sürede kimyasal bile olmadı. Ama vazgeçmedim 4.tüp bebek denememde çok şükür hamile kalabildim. Siz 9 yıl neler yaptınız bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda Rabbim gönlünüzdekini verir
Hiç birşey yapmadık eşim hep olacak gereksiz kuruntu yapıyorsun diyerek oyaladı beni 15 yaşında oğlum var yetmiyormu sana demeye başladı randevu aldım gitmedi istediğini söylüyor ama gitmiyor muayene olmuyor psikolojik çok yıprandı kendimi çok yetersiz hissettim o kadar baskı gördüm ki çevremden utanır oldum artık
Hiç birşey yapmadık eşim hep olacak gereksiz kuruntu yapıyorsun diyerek oyaladı beni 15 yaşında oğlum var yetmiyormu sana demeye başladı randevu aldım gitmedi istediğini söylüyor ama gitmiyor muayene olmuyor psikolojik çok yıprandı kendimi çok yetersiz hissettim o kadar baskı gördüm ki çevremden utanır oldum artık
Benim de eşim gitmiyor sürekli oyalıyor ve bebek istiyor. Şu gün gideceğim diyor ama gitmiyor evleneli 1.5 yıl oldu hiç korunmadık bende Pcos var ama yumurtluyorum . Kendim de hastanede hemşireyim bu arada ama adamı ikna edemiyorum. Bende kendime iyi bakmaya karar verdim . Rabbim ona da hidayet versin. Bende mersindeyim
Teyzem 17 yıl evlat hasreti çekti. Yurtdışında yaşıyordu ve hem yurtdışında hem Türkiye'de bir çok kez tüp bebek denedi hatırladığım kadarıyla 7-8 kez denemiştir. 9. da tuttu çok şükür minnoş bir kuzenim var şimdi 12 yaşında. Kardeşi olsun istediler ancak artık takati kalmamıştı bir kaç deneme sonrası tedaviyi bıraktılar artık tüm sevgilerini tek kızlarına veriyorlar. Umudunuzu kestiyseniz bile tedavinize devam etseniz bu belki sizin için daha hayırlı olacaktır.
Allah iyiliğinizi versin ben de hiç çocuğunuz olmadı sandım. Niye kendinize eziyet ediyorsunuz etrafınızdaki insanların ne düşündüğünü kafanıza takıyorsunuz?