Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Ben de 9 yıl uğraştım anne olabilmek için. Doğal yollarla hiç hamile kalmadım bu sürede kimyasal bile olmadı. Ama vazgeçmedim 4.tüp bebek denememde çok şükür hamile kalabildim. Siz 9 yıl neler yaptınız bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda Rabbim gönlünüzdekini verir9 yıldır bebeğim olmuyo artık kabullendim çok zor sancılı geçti varmı benim gibi kabullenip hayatına devam etmek zorunda olan
Hiç birşey yapmadık eşim hep olacak gereksiz kuruntu yapıyorsun diyerek oyaladı beni 15 yaşında oğlum var yetmiyormu sana demeye başladı randevu aldım gitmedi istediğini söylüyor ama gitmiyor muayene olmuyor psikolojik çok yıprandı kendimi çok yetersiz hissettim o kadar baskı gördüm ki çevremden utanır oldum artıkMerhaba. Ben de 9 yıl uğraştım anne olabilmek için. Doğal yollarla hiç hamile kalmadım bu sürede kimyasal bile olmadı. Ama vazgeçmedim 4.tüp bebek denememde çok şükür hamile kalabildim. Siz 9 yıl neler yaptınız bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda Rabbim gönlünüzdekini verir
15 yaşındaki çocuk eşinizin çocuğu mu yoksa ikinizin çocuğu mu?Hiç birşey yapmadık eşim hep olacak gereksiz kuruntu yapıyorsun diyerek oyaladı beni 15 yaşında oğlum var yetmiyormu sana demeye başladı randevu aldım gitmedi istediğini söylüyor ama gitmiyor muayene olmuyor psikolojik çok yıprandı kendimi çok yetersiz hissettim o kadar baskı gördüm ki çevremden utanır oldum artık
İkimizin15 yaşındaki çocuk eşinizin çocuğu mu yoksa ikinizin çocuğu mu?
MersinHangi şehirdesiniz?
Benim de eşim gitmiyor sürekli oyalıyor ve bebek istiyor. Şu gün gideceğim diyor ama gitmiyor evleneli 1.5 yıl oldu hiç korunmadık bende Pcos var ama yumurtluyorum . Kendim de hastanede hemşireyim bu arada ama adamı ikna edemiyorum. Bende kendime iyi bakmaya karar verdim . Rabbim ona da hidayet versin. Bende mersindeyimMersin
Allah iyiliğinizi versin ben de hiç çocuğunuz olmadı sandım. Niye kendinize eziyet ediyorsunuz etrafınızdaki insanların ne düşündüğünü kafanıza takıyorsunuz?İkimizin