artık hamile kalmak istiyorum

Çok güzel haber inşallah canım ,hamilelerin duaları kabul olurmuşş..Çok istiyorum ben de ...

Arkadaşlar günaydın ,
Yaklaşık 10 aydır deniyoruz , ikitane düşüğüm oldu 4-5 haftalarda.
Son aylarda (yaklaşık 1,5 aydır) bu koonuda uzman bir profesöre gidiyorum, uzmanlığı da infertilite tüp bebek ve sebepsiz kısırlıklar-düşükler..Çapa da profesör ,özel muayananesi de var ona gidiyorum.
Özel sağlık sigortaları ile de anlaşmaları da dilerseniz Çapa infertilite ve tüp bebek merkezinde de hasta bakıyor bildiğim.
İsmi Prof.Hasan Faruk Buyru, doktorlar bahane tabii ki ama inşallah benim ve benim gibilerin bebek sahibi olmasına vesile olur ,çok tanıdığım var özellikle 30-35 yaş üstü yıllardır hamile kalamayıp ona gittikten sonra1-2 ay içinde mutlu haberleri alan ..
Sizle de paylaşmak istedim ..
Hepinizin iyi haberlerini bekliyorum .Mayıs - Haziran ayları sevinçli haberler almak dileğiyle :..

Mrb hamilelik bilgileriniz çıkıyor onu nerden ayarlıyorsunuz

Artık Rabbimin izni ile bizim de bebeğimiz olacak.. Güzel Rabbim hepinize nasip etsin arkadaşlar. Şunu anladım ki ne zaman çocuğumuz olsun diye stres yapmayı bırakıyorsunuz işte o zaman oluyor meleğimiz
:)

Mrb bende ayni derttem muzdaribim pko incir kuru bendede ayni seyi yapti ve arastirmalarima gore incir bizim icin iyi degilmis hic bir yararinida gormedim acikcasi

kızlar size derdimi acmalıyım artık dayanamıcam kızlar ben yeni evliyim evleneli9 ay oldu ben evlenir evlenmez hamile kaldım ama bebegim saglıksız oldugu için onu kaybettim bebegm düsşeli 7 ay oldu artık hamile kalmak istyorum kızlar ne yapmalıyız yardım edin üstelik bende adet düzensizliğide var su3 aydır hatta kızlar biliyormusunuz ben 2.aydır adet olamadım ustelk akıntımda var yardım edinnnn

Bende bebegimi sagliksiz oldugu icin kaybettim yani dustu adet duzensizligi bende de var tedavi goruyorum doktorun ne diyor peki bu duruma

Bende bebegimi sagliksiz oldugu icin kaybettim yani dustu adet duzensizligi bende de var tedavi goruyorum doktorun ne diyor peki bu duruma
CANIM BEN 2 AU SNREA GTTİM VE BİLİŞYRMUSUN SUAN HALA OLMADIM TARLUSAL KULLANIYRUM ADET SÖKTÜRÜCÜ DOKTR SUAN BRSEY DEMEDİ ADETLİYKEN GEL DEDİ
CANM 2 AY BEKLEDİM Bİ UMUT HAMİLE YİMDİR DİYE CÜNKÜ YAKINARKADASLARIM 2 AY ÜZERİ NE HAMİLE OLDUGUNU ÖĞRENNİŞTİ BENDE BEKLEDİM AMA OLMADI CIKMADI BU 2 AY COK YIPRATTI BENİ KAN TAHLİLİ VERMEKTEN EN SON GTTİM BETA HCG 0.100 IKTI SONUC GEBE DEGİLİM SÖZÜN KISACI SUAN İLAÇ KULLAMIYRUM... SEN NE İLACI KULLANIYON

Adet gormem icin primolut kullandim 10 gun suan beklemedeyim folik asit vitamin takviyem var adetin 2.gunu gidicem bakalim ne diyecek ne yapicaz bu arada tup bebek tedavisi gordum ben

canım ben bir senedir bekliyorum 5 6 sene hatta 10 sene bekleyenler var sen sabret dua et bol bol eşinde gitsin doktora bi kafanızda soru işareti kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…