- 17 Aralık 2014
- 398
- 308
- 103
- 43
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
arkadaslar benimde evliligimin ilk bir 9 ayi cokk cokk sikintili gecti cook stres yaptik en son esim artik doktara gidip sprem testi yaptirdi ben sonradan ogrendim ve doktor sprem kalitesi cok dusuk demis sonra tam bunalima girdik ozellikle esim biraz ailesindende yardim aldim ve az da olsa toparlaya bildim onu sonra her gece duzenli olarak iliskiye girdik bir gun adet gunum gecikti umutlanmamak icin yok ben hamile degilim dedim hic bir test yapmadim aradan sekiz gun gecti kan testi yaptim tabi ailesi hepsi biliyor yarin cikacakti sonuclar gittim baktim snuclara bana hamilesin dedirabbim sonunda bze nasip etti derken 3 gun sonra hstanete gittim onlarda bana dis gebelik dedi bir yikilma daa3 gun hastnde kaldim ve normal gebelik diyip beni taburcu ettiler ben su an bu gun 24 haftlik oldum masallah karnim dumduz rabbim kucagima almayida nasip eder insallah Allah isteyen herkese nasip etsin
nasıl hesapladı snnkını ,tabı kısıden kısıye gore değısır ama :) bn mesela 11 ekım 4 aralık 29 aralık dıe bole gıdıo,ayda bır deıl adetım.25 gunde bır mı oluo bu sekılde ıste ole
Mrb bende ayni derttem muzdaribim pko incir kuru bendede ayni seyi yapti ve arastirmalarima gore incir bizim icin iyi degilmis hic bir yararinida gormedim acikcasiYa arkadaslar pko luyum diye moralinizi bozmayın bendede var bir ay tedavide geçti ve ayrıca pko hamileliğe engel degil. Ben iki ay önce incir kürü denedim ve cok pişman oldum. Adetim 5 gun önce geldi. Ramazan Bayramı'nı evde sancılar icinde geçirdim. Herkese aynı etkiyi yapar mi bilemiyorum ama bende ters tepti galiba 😃😃😃bende 23 yaşındayım arkadaslar 10 aydır çalışıyoruz pes etmek yokki 😘🍼🍼♥️♥️
polikistik over yani yumurtaliklarda kucuk kucuk kist olusmasikızlar pkoluyum ne demek
Bende bebegimi sagliksiz oldugu icin kaybettim yani dustu adet duzensizligi bende de var tedavi goruyorum doktorun ne diyor peki bu durumakızlar size derdimi acmalıyım artık dayanamıcam kızlar ben yeni evliyim evleneli9 ay oldu ben evlenir evlenmez hamile kaldım ama bebegim saglıksız oldugu için onu kaybettim bebegm düsşeli 7 ay oldu artık hamile kalmak istyorum kızlar ne yapmalıyız yardım edin üstelik bende adet düzensizliğide var su3 aydır hatta kızlar biliyormusunuz ben 2.aydır adet olamadım ustelk akıntımda var yardım edinnnn
TESEKKR EDERM CNMPo
polikistik over yani yumurtaliklarda kucuk kucuk kist olusmasi
CANIM BEN 2 AU SNREA GTTİM VE BİLİŞYRMUSUN SUAN HALA OLMADIM TARLUSAL KULLANIYRUM ADET SÖKTÜRÜCÜ DOKTR SUAN BRSEY DEMEDİ ADETLİYKEN GEL DEDİBende bebegimi sagliksiz oldugu icin kaybettim yani dustu adet duzensizligi bende de var tedavi goruyorum doktorun ne diyor peki bu duruma
Adet gormem icin primolut kullandim 10 gun suan beklemedeyim folik asit vitamin takviyem var adetin 2.gunu gidicem bakalim ne diyecek ne yapicaz bu arada tup bebek tedavisi gordum benCANIM BEN 2 AU SNREA GTTİM VE BİLİŞYRMUSUN SUAN HALA OLMADIM TARLUSAL KULLANIYRUM ADET SÖKTÜRÜCÜ DOKTR SUAN BRSEY DEMEDİ ADETLİYKEN GEL DEDİ
CANM 2 AY BEKLEDİM Bİ UMUT HAMİLE YİMDİR DİYE CÜNKÜ YAKINARKADASLARIM 2 AY ÜZERİ NE HAMİLE OLDUGUNU ÖĞRENNİŞTİ BENDE BEKLEDİM AMA OLMADI CIKMADI BU 2 AY COK YIPRATTI BENİ KAN TAHLİLİ VERMEKTEN EN SON GTTİM BETA HCG 0.100 IKTI SONUC GEBE DEGİLİM SÖZÜN KISACI SUAN İLAÇ KULLAMIYRUM... SEN NE İLACI KULLANIYON
Polikistik overden dolayi yumurtlamam duzenli degildi bu da hamilelige engel oluyordu tup bebekle hamile kaldim zaten canm ben 4 tane daha embriyom var suanda dondurulmusBENDE AKIMTIDA VAR BEN SUAN TÜP BEBEK TEDAVİSİ GRMEDİM SEN NEDEN GRDÜN Kİ SNCTA BEBEGN OLDU
canım ben bir senedir bekliyorum 5 6 sene hatta 10 sene bekleyenler var sen sabret dua et bol bol eşinde gitsin doktora bi kafanızda soru işareti kalmasınarkadaşlar 9 aydır denememize rağmen halen hamile kalamadım doktora gittim jinekolojik muaynede sorun görmedi smear testi yaptırdım sorun yok dedi. hormon testlerini ve sperm testi istedi ben halen yaptıramadım. sizce beklemelimiyim. erkenmi daha
Mrb ben bir ara meryem suresini okuyordum birde bunun yaninda suya okumustum sonra tup bebekle hamile kalmistim ama tabi allahin isi tabiKızlar bebek duası var mı?bende 7 aydır deniyorum olmuyo pko da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?