- 19 Aralık 2014
- 536
- 377
- 53
- 30
- Konu Sahibi PembeHelvam
bilmiyorum benim 6 haftalıkken 5086 çıkmıştı :))465.5 kac haftalık oluyo acaba ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum benim 6 haftalıkken 5086 çıkmıştı :))465.5 kac haftalık oluyo acaba ?
Sevınçten doktora sormayı unuttuk :) oda soylemeyıbilmiyorum benim 6 haftalıkken 5086 çıkmıştı :))
kaç haftalık olduğunu doktorun söylemesine gerek yok son adet tarihinin ilk gününden başla saymayaSevınçten doktora sormayı unuttuk :) oda soylemeyı
Kacgun yaptın canım o buharı. Tam olarak tarıfını yazarmısın. Bazılarıda süt ıle yapıyomuşKizlar ayrica en onemli kismi yazmayi atlamisim annem bana bisey onerdi bana hamile kalmasinda yardimci olmus bi tanidigimizin 5 yil olmakis bu uontemi denemisler bende denedim bilginiz olsun; tarladan 4-5 kok (koklu olacak mutlka ) nane ve maydonoz aldik onu bi yere doldurduk kaynak su ilave ettik buhar banyosu yaptim heryerimi hava almicak sekilde battaniye ile sardik yrim saat o sekilde bekledim deneyin bence sevgiler![]()
Adetın gecıkınce doktora gıttınmı canım. Adet sökturucu kullandınmı senArkadaslar cok Özür dilerim birşey soracaktim. Benim adetim gecen ay stres ve uzuntuden 12 gun gec geldi. Simdi ise 10 gun erken geldi. Ama hic stres falan yapmamistim. 4 gun surdu ve bugun bitti cok sukur. Yalniz daha bugun oldu kasiklarimda bir agirlik bir sisginlik ve sol kasikta batma oluyor. Bunu oksururken daha iyi fark ediyorum. Yada derin nefes aldigimda buhun sebebi nedir sizce
Yalniz sunu atladım; bu da onemli bi ayrinti buhari yapiosunuz yarim saat.. daha sonrasinda o gece birlikte olun esinizle bi yarim saat ayaklarinizi dikin olurmu o gece birlikte olmakda onemli demisti bana yapanlar
Canim ben de dun ovulasyon testi yaptim boyle cikti. Bugün değerlendireceğim inşallah. Dua et bizlere de.Merhaba bende 1 yıl gibi hamile kalamadim ama sonunda oldu ovulasyon testi alın mutlaka bi de soğan kuru yaptım süt ile maydanoz kuru 2 kere yaptım belime de 2 gün boyu ça yaka yapistirdim hep bunları burdan okumuştum yaptığım ilk ay oldu Allaha çok şükür hangisi iyi geldi bilmiyorum ama denemekte fayda var hep bende okuyordum böyle hamile kaldıktan sonra yazmak istedim Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ınş en kisa sürede hamile kalmak isteyen herkez kalır ve kucagimuza bebislerimizi sağlıklı bir şekilde alırız.Amin
Ertesi gün değerlendirdi caniminsallah tutunmuştur bebekimCanım baya iyi çıkmış değerlendirme yap mutlaka ınş önümüzdeki ay hamile kalirsin adetin yaklaştığı vakit yine ovulasyo testini yap iki çizgi çıkarsa büyük bi ihtimal hamile oluyorsun ilk hamilelik testinde çok silik çıkmıştı ovulasyonda aynı gösterdiğin gibi çıkmıştı adetime 5 gün kala yapmıştım