- 6 Kasım 2014
- 445
- 245
- 303
- 31
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Ins. Canım bakalım sende bna haber ver merakla bkliyorum senin haberiniHadi hayırlısı canım. Bende yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek. Haberleşiriz yine. Sende doktira gidince haber ver merak ederim ben. İnşallah yeni yıla güzel haberlerle başlarız canım
Cnm sperm testını nerdn yapılıo kı bızdende ıstedıler bn kadın dogumdn sıra alıpta yaptırıcamda esm nerde yaptırıcakmerhaba arkadaşlar, yeni katıldım aranıza. 1,5 yıllık evliyim 8 aydır bebek istiyoruz. hormon smear ve sperm testi yaptırdık hiçbir problem çıkmadı ama hala bekliyoruz. tek yapabildiğim dua etmek şuanda. bugün yarın adet olmam gerekiyor. ama çok korkuyorum yine olmadı diye. Allah'ım hepimizin GÖNLÜNE GÖRE verir inşallah.
Cnm sperm testını nerdn yapılıo kı bızdende ıstedıler bn kadın dogumdn sıra alıpta yaptırıcamda esm nerde yaptırıcak
Cok teskkr ederm cnm bn bursa karacabyde oturuyorm bnde dusuk yaptim bi kere esimdn istedi testi bakalim ck saol cnmaynı hastanede üroloji uzmanına gittik canım biz sen nerdesin bilmiyorum ama lüleburgaz da bir hastanede yaptırmıştık. ama teste gitmeden önce bazı şartları oluyo randevu alırken söylemişlerdi bize.teste gitmeyi planladığnız 3 gün öncesinden randevu için aramanız lazım.
Cok teskkr ederm cnm bn bursa karacabyde oturuyorm bnde dusuk yaptim bi kere esimdn istedi testi bakalim ck saol cnm
Ins. Cnm allh tum isteyenlere versin nasip etsin allah ol dedeiktn snra hersey olur sadece sabır zamnbişey değil canım yardımcı olabilmişimdir inşallah. Allah'ım hepimizin dualarını eder inşallah. dün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım dün test yaptım ama negatif kasıklarımda ağrıyor , adet olmak istemiyorum artık bebeğime kavuşmak istiyorum
Merhaba kızlar benı de aranıza alır mısınız :) ben de yumurta çatlama olayını yenı kavrayanlardanım.7 AYlık evliyiz,bu ay ılk denememızı yaptık ancak sanırım erken bır deneme olmus cunku 6. gunde denedık :) normalde 28 aralık gıbı adetımı beklıodum ama dayanamayıp kan testı yaptırdım hamıle degılmısımbuyuk bı uzuntu yaptm ama sanırım sakın olmamız lazım.ben 22 gunde bır adet oluyorum. onerılerınız var mı?
Ben de doktora gıtmıstım 2 ay once felan,kan tahlıllerı felan hersey normal cıktı bakalım artık :)allahım hepımıze hayırlısıyla versın:)yukarlarda bır arkdsn dedıgı gıbı kımseyle paylasamıosun boyle seylerı .ıyı kı varsınz smdıden :)
Sız nekdr zamandır dusunuyorsunuz?
aynen ben de sızın gıbı hemen kalırım sanıyordum ama baya ayrıntılıymıs kı dedıgnz gıbı ılk denemede hamıle kalan aynı tarıhte evlendığım arkdslarım var,cok ama cok ıstıyorum cıdden,buraları da okudukca stres oldum acıkcası.allah hepımızın gonlundekını versın ınsallah en hayrlısı olsun
Cnm nerlerdesin noldu sana hic gözükmüyosunIns. Canım bakalım sende bna haber ver merakla bkliyorum senin haberini
Hesapladik cnm doktorla one gore yapiyorz ama iste tuttu ve dustu 2 haftalikkn bakalim bu ay rengliyim suan 3 gun snra bitick bakalim bu ay nlcak :))ayyy ınsallah olur canımm ınsalllah :) obur ayı ıple cekıorm ben de ,catlama gununu belırlemek ıcın test fln kullandn mı yada baska bıse
valla cnm olmasına cok sevindim ama düsmesine cok üzüldüm ya ins. bu ay tutr tatlım bnmde renglim bitti bakalim nolck bu ay :))Hesapladik cnm doktorla one gore yapiyorz ama iste tuttu ve dustu 2 haftalikkn bakalim bu ay rengliyim suan 3 gun snra bitick bakalim bu ay nlcak :))
valla cnm olmasına cok sevindim ama düsmesine cok üzüldüm ya ins. bu ay tutr tatlım bnmde renglim bitti bakalim nolck bu ay :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?