- 30 Eylül 2014
- 1.036
- 1.136
- 158
- 37
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Allah tüm istiyenler bebiş verir inşallah :)
Ins. Olur cnm bnde 1 senelk evliyim bm esimdede varikoser var ama hamile kldim dusurdum bi umutla her ay bekliyoruz esimle allah herkese nasip etsin bu guzl duyguyu bnde aralign 10nunda muaneye gidicm hap veririm dedi ne hpiysa bilmiorm bnde bisey yk ama esimde llmasina rahmen yine oldu kısmet olsaydi 1 aylık olucktı...amin canım inşallah. Bende 10 aydır bekliyorum ama sonuç hep negatif. 2 yıllık evliyim. Yaşım 27. 1 senedn fazla korunhdum. Keşke korunmasaydım diyorum ama herşeyde vardır bir hayır. Doktora gittik eşimle ikimizde muayene olduk bende hiçbişey çıkmadı. Unut vadediyosun herşeyin mükemmel dedi doktor. Peşinden eşimin de sperm sonucu normal čıktı (30 milyon) fakat ultrasonda sol tarafında varikosel tespit ettiler. Benim doktorum varikosel olup hamile kalanların ćok olduğunu söyleyerek bana klomen tedavisi başlatti. 3 ay deneyelim olmazsa eşin operasyon geçirir dedi. klomeni kullandım. Şimdi progestana başlattı günde 3 kez içiyorum . fakat yan etkileri čok fazla içince kendimden geçiyorum. Doktorum yan etkilerin olabileceğini söyledi.içmeye devam et dedi. Bende ediyorum. Bakalım hayırlısı... Kusura bakmayın uzun oldu biraz....
Gecmis olsun canım ya. İnşallah bi dahaki hamileliğin güzel geçer. İyi tarafından düşün. Rabbim bilir işini. Hayırlı değilmiş demekki bu bebek hakkınızda. Muhtemelen doktor sanada klomen ve progestana başlatacak. Klomen kaliteli yumurta üretmek için veriliyor. Progestan da eğer o yumurta tutarsa. Bebek iyi tutunsun düşmesin diye veriliyor. Hadi hayırlısı olsunIns. Olur cnm bnde 1 senelk evliyim bm esimdede varikoser var ama hamile kldim dusurdum bi umutla her ay bekliyoruz esimle allah herkese nasip etsin bu guzl duyguyu bnde aralign 10nunda muaneye gidicm hap veririm dedi ne hpiysa bilmiorm bnde bisey yk ama esimde llmasina rahmen yine oldu kısmet olsaydi 1 aylık olucktı...
Ayyy ins. Cnm yrn gidicm bakalim ne dicek cok heyecanlıyım hemde meraklı ins. Bu sefer tuttururuz cocuk ta iyi tutunur :)))Gecmis olsun canım ya. İnşallah bi dahaki hamileliğin güzel geçer. İyi tarafından düşün. Rabbim bilir işini. Hayırlı değilmiş demekki bu bebek hakkınızda. Muhtemelen doktor sanada klomen ve progestana başlatacak. Klomen kaliteli yumurta üretmek için veriliyor. Progestan da eğer o yumurta tutarsa. Bebek iyi tutunsun düşmesin diye veriliyor. Hadi hayırlısı olsun
Ayyy ins. Cnm yrn gidicm bakalim ne dicek cok heyecanlıyım hemde meraklı ins. Bu sefer tuttururuz cocuk ta iyi tutunur :)))
Ins. Ya yoksa bile hsp verir heralde bide alttan muane iyi degil diyolr dgmu bi blgn vr miİnşallah tatlım inşallah hayırlı haberlerini alırız
Ins. Ya yoksa bile hsp verir heralde bide alttan muane iyi degil diyolr dgmu bi blgn vr mi
Ilk gittigm zamn bkckti bebk oldugu ogrennce birkti smdi altan bkicm ddi utaniyorum o var smdi ama ypck bisey yok mecburenAlttan mı muayene edecem dedi sana? Yok canım ya hiç o konuda olumsuz bişey duyymadım. Ben öyle olmadım ama korkma yani eğer öyleysede. Herşey bebißlerimiz için öyle düşün.
Ilk gittigm zamn bkckti bebk oldugu ogrennce birkti smdi altan bkicm ddi utaniyorum o var smdi ama ypck bisey yok mecburen:)
Gittm bugun ovilasyon gerceklesmis dedi herkengi bi sorun hic yok dedi ocak ayina kadrr hamile olmazsan gel dedi iliskiye adettn 15 gun snra 1 gun arayla girin dedi bi gun tatil bigun iliski dde takma sitrets yapma dedi birlikte olucagin zamnda altina yastik koy gerekirse hic kalkma bacaklarini karninin icine cek dedi hap vermeme herek yok yumurtalarin kndiligind catliyo zatn dedi ici. Cok rahatladi valla :))Yok be tatlım nie utanıyon senin onu düşündüğün azıcığını bile düşünmüyo doktorlar. Deniz gelsede şeyini görsek ne güzel olur mu diyecekler. Bizim utancımız zerre ilgilendirmiyo onları. Kaç kişiyle ilgileniyolar. Onlar işini yapıyor o kadar alışmışlarki o düşünce bi bizde oluşuyo. Bide bu yönden düşün rahatlarsın
Gittm bugun ovilasyon gerceklesmis dedi herkengi bi sorun hic yok dedi ocak ayina kadrr hamile olmazsan gel dedi iliskiye adettn 15 gun snra 1 gun arayla girin dedi bi gun tatil bigun iliski dde takma sitrets yapma dedi birlikte olucagin zamnda altina yastik koy gerekirse hic kalkma bacaklarini karninin icine cek dedi hap vermeme herek yok yumurtalarin kndiligind catliyo zatn dedi ici. Cok rahatladi valla :))
Gittm bugun ovilasyon gerceklesmis dedi herkengi bi sorun hic yok dedi ocak ayina kadrr hamile olmazsan gel dedi iliskiye adettn 15 gun snra 1 gun arayla girin dedi bi gun tatil bigun iliski dde takma sitrets yapma dedi birlikte olucagin zamnda altina yastik koy gerekirse hic kalkma bacaklarini karninin icine cek dedi hap vermeme herek yok yumurtalarin kndiligind catliyo zatn dedi ici. Cok rahatladi valla :))
Bakalim ins. Canm bekliyorz dort gozle ins bir gun sendende guzel bir haber duyarm ins. Allah ne zaman hayırlisini versin hepimize :)Ayyy canım ya çoookkk sevindim. Hadi hayırlısı inşallah ocağa kadar gelir göbüşüne meleğinsitres yok düşünmek yok. Sen tadını çıkar sadece o gelir merak etme
Bakalim ins. Canm bekliyorz dort gozle ins bir gun sendende guzel bir haber duyarm ins. Allah ne zaman hayırlisini versin hepimize :)
Valla super haber bu bak demek ki bu ay belki biseyler olabilir hadi hayirlisi sende sey yap altina yastik koy yuksekte dursun popisin :) bat ney cnmBu arada durumumuz aynı canım benimde kendiliğinden çatlıyomuş. Ben klomen kullandığım için sol tarafında 2 tane daha büyük yumurta oluşmuş o yüzden ilişkiden sonra hareketsiz sol tarafına yat demişti bana. Bende öyle yaptım bakalım tuttumu :) senin bat ne zaman canım
Valla super haber bu bak demek ki bu ay belki biseyler olabilir hadi hayirlisi sende sey yap altina yastik koy yuksekte dursun popisin :) bat ney cnm
Himm 1 hfta snra olmm lazm :))Tamam canım denerim iyi bir fikirmiş. Bat demek beklenen adet tarihi demek tatlım :)
Himm 1 hfta snra olmm lazm :))
Senn baya surun var ins. Olur canım hadi hayirlisi bakalim ya sen bu ay ck dikkat et canim bak kalma ihtimalin var seninHadi hayırlısı. Bu ay hamile kalamazsan öbür ayı çok iyi değerlendir. Doktor ne dediyse yap. Benimde bat 3 aralık. Daha çok var...
Senn baya surun var ins. Olur canım hadi hayirlisi bakalim ya sen bu ay ck dikkat et canim bak kalma ihtimalin var senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?