artık hamile kalmak istiyorum

Selam kızlar bende 3 aydır hamile kalamıyorum 7 YAŞINDA bir oğlum var hamdolsun. Doğumda yırtık oluşmuş o yüzden hamile kalmam zormus.yani o yırtık bi sıvı salgiliyormus spermleri öldürüyormuş ve aşılama yaptirmamiz gerekebilirmiş daha önce aynı sorunlari kendi ya da etrafında yaşayanlar var mı ? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım. Evleneli 4 ay bitiyor. Ama çocuğumuz olmuyor. Ben de bu sitedeki bazı bayanlar gibi çook erken evlendim 17 yaşımda evlendim. Hala 17 yaşımdayım. 4 ayım daha yeni bitiyo ama hamileliği çook istiyoruz ben ve eşim. Acaba yaşım küçük diemi olmuyo doktor çocuk için problem yok dedi. Adetime 5 gün var belirti yok ve biliyorum yine hamile deilim.

Meraba aranıza yeni katılıyorum uzun zamandır takıp edıyorum 1 senedır cocuk ıstıyoruz ama olmuyor polıkıstık over luyum femera kullanıp arkadından pregnyl catlatma ignesi oldum bugun doktora gıttıgımde yumurtalıgım catlamıs %20 hamıle kalma ıhtımalın var dedı sızce bu dusuk bı rakam mı cevaplarınızı beklıyorum

Meraba kzlar yazdiklarim hepinize moral olsun istiyorum cunku bende zor günler gecrdigimde teselliyi bu sitelerde ariyordum suan hamileyim ama yasadiklarimi anltmk istedim 2.5 yildir evliyim evlndktn 4 ay sonra korunmayi bıraktık ama hamile kalamdim cok agladm esimde cok uzuluodu 13 ay snra doktra gttk bende pko cikti klomene basladk yumurta olustu ama3 ay kalamadim snra rahim filmi cekildim 4. Aymda hamile oldugumu ogrendim ama 9 haftalikken kalbi durdu cok dagildim korktm ayni yollardan gecip yillarca olmuycak die ama kurtajdan 1 ay sonra kendiligimden hamile kaldim umudunzu kaybetmyin hic

Kızlar aranıza yeni katıldım 6 aylık evliyim bebiş istiyoruz ama olmuyo prolaktin biraz yüksek çıktı dostınex kullanıyorum napacagimi bilmiyorum stres yapıyorum kızlar bi akıl verin napim ben

Kızlar aranıza yeni katıldım 6 aylık evliyim bebiş istiyoruz ama olmuyo prolaktin biraz yüksek çıktı dostınex kullanıyorum napacagimi bilmiyorum stres yapıyorum kızlar bi akıl verin napim ben
daha 6 aylık evlisin bi dur bu neyin stresi olmuyo demek için çok çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…