- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Hayırlı olsun patRoniçe ama ben kuran bilmiyorum meryem süresinin Türkçesini okusam olur mu kiMrb ben bir ara meryem suresini okuyordum birde bunun yaninda suya okumustum sonra tup bebekle hamile kalmistim ama tabi allahin isi tabi
Saolasin bende maalesef arapcasini okumaya okumaya unuttugum icin turkce yazilisindan okuyorum allah biliyo sonucta icimiziHayırlı olsun patRoniçe ama ben kuran bilmiyorum meryem süresinin Türkçesini okusam olur mu ki
41 tane okunmasi gerekiyormus ama ben 15 tane falan okudum sanirim yarim kaldi benim birde suya okumustumKaç tane meryem suresi okudun
Teşekkür ederim canım.Bende pko var o yüzden hamile kalamıyorum sanırım hormon tahlili kötü değildi ama41 tane okunmasi gerekiyormus ama ben 15 tane falan okudum sanirim yarim kaldi benim birde suya okumustum
Ne yapabiliriz cnmBana yardim edin kizlar
Nasıl cnmBana yardim edin kizlar
daha 6 aylık evlisin bi dur bu neyin stresi olmuyo demek için çok çok erkenKızlar aranıza yeni katıldım 6 aylık evliyim bebiş istiyoruz ama olmuyo prolaktin biraz yüksek çıktı dostınex kullanıyorum napacagimi bilmiyorum stres yapıyorum kızlar bi akıl verin napim ben
stres yaptıkça olmasını engellersin canım oluruna bırakırsan olurCnm bilmiyorum ki çok istiyom galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?