- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
aslında doğruda söylüyorsun bazılarına iyi gelirken kimi insanlarda ters tepki yapabiliyor. araştırıcam. inşallah sizler gibi güzel haberler alırım. bu arada gülüm yaşım ufaktı demişsin kaç yaşındasın ( sorun olacaksa cevap verme), doktor aynı şekilde banada söyledi yaşın ufak daha olur sıkma canını dedi de. ben 21 yaşındayım
defne tohumu + bal karışımını denicem arkadaşlar çalıştığım için tedaviye pek fırsat bulamıyorum. Izin sorunum var. Allahıma sığınıyorum inşallah benimde bebişim olur. Kızlar ne olur dua edin.
merhaba , bende aynı durumdayım 37 yaşındayım 2 aydır korunmuyorum fakat hamile kalamadım. Yumurta takibi için doktora gitmek istiyorum gidemiyorum. Adetimde düzensizlik yok, tüm testlerimi yaptırdım problemim yok . Fakat günlerini bir türlü denk getiremiyorum. Bende 2 aydır sadece dua edip beklemekten başka birşey yapmıyorum. Allah hayırlı bir hamilelik ve sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah.
3yillik evliyim evliligm boyunca hic korunmadim esim korundu,7aydir deniyoruz ilk ay adetim gecikmisti hamileym sandim siddetli karin,bel agrisi falan doktora gttik meger idrar yolu enfeksyonu geciriyomusum agri o yapiyomus tabi benim rahimde ilk kez dol gordugu icin felegini sasti gizlidn olan idrar yolu nüksetti.doktor hamile kalmaman icin engel yok dedi bu ayin 9 u adetimin 3gunuydu prolaktin yaptirdm 20 cikti,ondan once en son nisanda yaptirmstm ama adet deildm 26 cikmisti.gecen ay adetimde 6gun gecikti adetimin 2gunu kan sonraki 5gun kahverengi geliyo korunmadigimzdan beri simdide adetime 15gun var yani bu donemler yumurtlama donemim 3gundur hayit otu demleyip iciyorum hamileligi sagliyomus kasiklarimda ara ara batma,belde de agri oluyo sizce hamilelik belirtisimi?
cnım aynı belirtiler her ay bendede oluyor ama sonuç hüsran ile bitiyor. kırmızılar görünüyor.. benimde adetime 15 gün falan var beyaz ve ara sıra şeffaf akıntım var . adetim 3 gün sürüyor sonra 2-3 gün de kahverengi geliyor neden bilmiyorum. doktora gittim enfeksiyon falan olduğunu söylemedi
yumurtalıklarımda bir problem yok gayet sağlıklıyım anlamıyorum sters bu kadar engel olabilirmi ya hayıt otu içiyorum 1 haftadır ama iyi geliyomuş yumurtlamaya
bende duymuştum hayıt otunu ama denemedim inşallah böyle takviyelere gerek kalmadan hamile kalırız canım stres ne kadar etkili bilmiyorum ama kafaya takma psikolojin bozuluyor valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?