Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun. bende cumartesi 3. kez bebeğimi kaybettim. Rabbim ne derse o oluyor. İnşallah bir daha yaşatmasın.
zamanla geçiyor dimi demişsin canım acın hafifler ama o biyerlerde kalır öyle bir ay geçti benim bebeğimde gitti hala kendime soruyorum neden gitti sebebi benmiydim diye okadar çok örnek olmasına rağmen çevremde yinede neden sorusunu soruyorum asla vaz geçmicem sormaktanda en olmadık zamanda dalıp gidersin hamile olduğun zamanlara belki yeni bebek gelir ama ben eminim ilk göz ağrın kalbinde durur ben çok umutluyum neşem yerinde yeni bebeğime hazırlanıyorum ama bi tarafımda buruk işte n eyazıkki doktorlar kadar normal karşılayamıyorum karşılamakda istemiyorum
Her acının bir sabrı her sabrın bir umudu var..Zaman ..aniden tersine dönüyor ...dünya başımıza yıkılıyor..Her kışın ardında bir yaz..her yazın ardında bir kış varmış..Hangi mevsimi yaşayacağımızı nereden bilebilirizki..acılarımız ortak..umutlarımız da öyle olsun..Ben de 10 haftalıkken aynı şekilde bebeklerimi kaybettim temmuz ayında..Allah kimseye yaşatmasın..
canım çok geçmiş olsun inan çook üzüldümbende geçen sene mayısta 6 haftaluk bebeğimi düşürdüm üstelik kalbide atıyodu va allah a şükür şimdi yine hamileyim ama dün lekelenmem başladı dolayısıyla yatıp istirahat ediyorum senide çok iyi anlıyorum cnm allah sabır versin çok zor allah en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin bitanem sana...
tesekkur ederım arkadasım. sanada cok gecmıs olsun yazını okuyunca cok uzuldum. 3 kez aynı acı gercekten zor.. yanı dile kolay. 3 kez düşükten sonra arastırılmıyormu sebebı? gercı genelde arastırılanlarda da bırsey bulunamıyor:sm_confused:
çok geçmiş olsun. ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum ben de 3 tane düşük yaptım...
3. de sizin gibi kalp atışlarını bekledik atmadı dr 3 gün daha bekleyelim dedi ama o 3 gün içinde kanamam çoğalıp parça parça düştü ama ben kürtaj olmadım....