Artık gına geldi111!!!111

FetchingClouds

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
12
4
34
daha da yazmıcam bu foruma çünkü biliyorm çok iyi niyetli sıcakkanlı olanlar zaten farkında bi süredir kknin eski takipçileri tiranlığını ilan etmiş ay resmen ve hep bi üstünlük kurma yeni üyeleri ezme telaşı.. neyse sinirlerim tepemde fazla konuşmuycam onlar kendini biliyo artık yeter bu da son mesajım hadi ne haliniz varsa görün sizde umarım karşılaşmayız bidaha hiç bi platformda giderayak rahatladım bile :) :)

Yeni gelmişsin daha dursaydın biraz daha. Neyse sessizce çekip gitseydin de bir duruşun olsaydı da bari kendin bilseydin onu...

Ümmügülsüm kız sen misin yoksa?

bence sen üstünlük kurmak, pat diye dalmak istemişsin ama bir iki sorun yaşamışsın. Kimse de "gitme ne olur" demez tabi, ismini bile yeni gördüm ne yalan söyleyeyim İnsanlar, dertlere yardım edildikçe tanıyor birbirini burada. Yorumunu sevdiklerim de var sevmediklerim de ama pire için yorgan yakmam. He "gidiyorum ben haydi elveda" diye konu da açmam zaten. Sen varlığınla değil de yokluğunla yankı uyandırmaya çalışanlardansın belli.

Hoşçakal..

Olay nedir ne değildir bilemiyorum ama bu tarz platformlarda yaşanan tartışmaların, atışmaların ciddiye alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Yani tabi ciddiye alınacak şey var alınmayacak şey var, işinize yarayan şeyleri ciddiye alıp işinize yaramayacak şeyleri ciddiye almayın. Buradaki üyelere kızmak bana çok anlamsız geliyor yani hayatınızda kızacak o kadar çok şeyiniz vardır ki buraya fırsat kalmaz yani. Burası siz bilgisayarı açtığınızda var, kapattığınızda yok. Burada ve diğer forum sitelerinde yönetiminden tut üyelerine kadar o kadar anlamsız şey yaşanıyor ki hangi birini ciddiye alıyorsunuz ben anlayamıyorum.

Niçin üstünlük kurma çabası içinde olmak istesinlerki ? Üstünlük ancak Allahındır! eski üyelerin bazılarının yorumlarını beğenerek okuyorum yararlı bigileride oluyor hepsinede sevgilerımı sayende onlara iletmek istiyorum

Son düzenleme:
Benim gıcık olduğum tek şey dalga geçmek şamata olsun diye fake konular fake üyelerin olması öyle üyelerin üyeliklerinin iptal edilmesini isterim

şunu özellikle mi yaptınız 111!!!!111

Bende seye karsiyim eski uyelerle biraz tersles aninda ceza aliyorsun. Ustelik onlar hadsizligin doruklarinda gezmesine ragmen. Bence sende bosver takil gec. Sonucta karsinda kim var egitim seviyesi nedir hayat gorusu ne kadar bilmediginden en guzeli yorum dahi yapmamak aslinda. Uzaktan oku bitsin

Vallahi 8 aydir falan uyeyim..sanirim yeni oluyotum ama ben oyle birseyi hic farketmedim ve hissetmedim de canim.. belki de kuruntu yapmissindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…