- 30 Temmuz 2015
- 12
- 4
- 34
-
- Konu Sahibi FetchingClouds
daha da yazmıcam bu foruma çünkü biliyorm çok iyi niyetli sıcakkanlı olanlar zaten farkında bi süredir kknin eski takipçileri tiranlığını ilan etmiş ay resmenve hep bi üstünlük kurma yeni üyeleri ezme telaşı.. neyse sinirlerim tepemde fazla konuşmuycam onlar kendini biliyo artık yeter bu da son mesajım hadi ne haliniz varsa görün sizde umarım karşılaşmayız bidaha hiç bi platformda giderayak rahatladım bile :) :)
yorum yaptığınız her konu çok sert fevri olmuş buraya fikir alışverişi yardım edelim birbirimize diye varız stresimizi yorumlarda atalım diye değil madem gidiyorsunuz buyrun tutmayalım sizi ...
şunu özellikle mi yaptınız 111!!!!111daha da yazmıcam bu foruma çünkü biliyorm çok iyi niyetli sıcakkanlı olanlar zaten farkında bi süredir kknin eski takipçileri tiranlığını ilan etmiş ay resmenve hep bi üstünlük kurma yeni üyeleri ezme telaşı.. neyse sinirlerim tepemde fazla konuşmuycam onlar kendini biliyo artık yeter bu da son mesajım hadi ne haliniz varsa görün sizde umarım karşılaşmayız bidaha hiç bi platformda giderayak rahatladım bile :) :)