Artik gidecek bu Kilolar..yaz geliyoor

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
32
Mrb kizlar
ben 23 yasindayim 1.65 boyundayim ve tamda bugün tartildim.. kilom 84,9

Gelelim diyet yöntemime..
Ben Almased tozunu kullaniyorum yani bugün basladim. Belki kiminiz icin yanlisdir ama ben cok sabirsiz oldugum icin ve eksi görmeyince pes ettigim icin bu sekil deniyecem cünki bunda cabuk kilo kayibi oluyormus
Cogu kilolu gibi tabiki cok diyetler denedim ama olmadi.
Bu tozu en az 3 gün boyunca sabah öglen aksam sütle/suyla karistirip icicem
arada sadece cay kahve su icilecek..cok acikilirsada sebze suyu iciliyormus
Bu 3 günden sonra durumuma göre belki devam ederim belkide saglikli beslenip sadece aksam ögünü olarak tozdan icerim..dedigim gibi bünyeme baglii

Önce bir 3 günü gecireyim hem migdede kücülme oluyormus gerisine bakariz

Bana katilmak isteyen varsa buyrun

Sabah 9 gibi 1. icecegimi ictimm
Eve geldim ve az önce yine bir icecegimi ictim öglen niyetine bu arada icine azicik tarcinda ekledimm.
ama acikcasi sasirdim bugün cünki kahvaltiyla öglen yemegi arasinda 4 saat vardi ve acikmadigim icin sasirdim
Zorlandimmi diye sorarsaniz ehh cokta fazla zorlanmadim yani aslinda tokum ama yemek kokusu aliskanliklar vs derken zor oluyor gercekten

neyse simdi elma cayimi yudumluyorumm bugünü gecirseydimde yarin sanirsam dahada kolay gecer

Hoşgeldin
başarılar dilerim
yazını okuyunca ürünün reklamını yapıyosun sandım

eveet dün basladim ve bugün tartildim tam 82,5 kiloyu gördüm
yani tam 2 kilodan fazla vermisim. Su oldugunu biliyorum ama bu rakamlar bile motivasyonumu yükseltiyor.
Suan evdekiler karsimda cok güzel yemek yiyorlar ben ise Öglen icecegimi iciyorum.
bugün basim biraz agiriyor sanirsam az su tükettim
yarin ilk yemegimi yemeye baslayacam.. ya kahvalti yada öglen düsünmem lazimm

merhaba canım.bende 1 hafta sonra başlamayı düşünüyorum,şimdi misafirlerim varda onlara mamalar yapıp ben yemezsem olmaz :) senin durumlar nasıl önerirmisin kullanmamızı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…