- 9 Aralık 2015
- 34
- 36
- 8
İyi geceler kizlar suanda cok yanliz hissediyorum kendimi Kusura bkmayin ama acikca anlatp akil fikir almak istiyorum sizden dun esimle birlikte olurken bi anda canim cok acidi yapmaa dedim bi anda sinirlendi cekildi bana mal misin dedi hic bisi demedim hemen toparlandim uyudum oda oyle yapti hic konusmadik sabah hastaneye gitmemiz gerekiyodu uyandirdi beni optu bi kac kere dun icin ozur dilerim bi anda sinirlendim dedi umursamadim hic hastanede elimi tutmaya calisti izin vermedim sonra toplantiya gitti geldi annemgili otogara birakcaktik anneannemle annemi ayni arabadayiz esim hic konusmuyo isin nasldi naptin toplantida dedim bi anda yine sinirlendi bagirarak konustu annemlerin yaninda otogara yetsmeye calisiyorum soru sorup duruyosun dedi gerci otobuslerininde kalkmasina 10 dk kalmisti ama bn ona kirgin oldugum halde soruyorum o yine beni kiriyor hic cevp vermedim snra arbaadan indik bize toplantisini anlatio sakincd fln hic dinlemedim annemleri biraktik basbasayiz gonlumu almak icin hicbisey ypmadi dogruca eve geldik ben aciktim dedi napiyim dedim bn yaparim dedi geri hic karismadim geri geldi bsyler hazrlanmisin dedi bnde sdece makarna yaptim koydum yedik neyse hala bisi yok adamda bekliorum hala bisey yapcakmi diye oturduk tv izliyoz telefnla ugrasiyoz arada cok az konusuyoz iyice bozuldum bu duruma sonra kndi bakkala kdr gtti gelmek istermisin baey istiyomusun diye sordu yok dedim gtti gldi simdi beraber uyuyoruz hic bi sarilma bi opme hic bi sey yapmiyo hala dahada cok zoruma gtti simdi o uyuyo bnde burdaa sinirden kuduruyorum Sizce bende ona nasl davraniyim akil verin kizlar ? Bende onun gbi kalesiz olsam keske yeter ya ((((