Herkese merhabalar etrafımda bu konuda akil alabilcegim biri yok maalesef bende buraya yazmak istedim 24 yasindayim iki senelik evliyim eşim benden bes yas buyuk okadar da buyuk bir fark yok aslinda bana gore asıl sorunum tam bir kontrol delisi olmasi beni hic bir konuda yeterli gormuyor surekli aşagliyor bagirmaktan hakaret etmekten hic cekinmiyor severek evlenmistik halbuki her konuda şunu niye boyle yaptin bu neden boyle deyip duruyor ne yemekleri begeniyor ne aldigim herhangi bi esyayi sanki benimle zorla evlendirilmis gibi her hareketleri.Ona masrafim bile yok ne giyime kuşama ne taki toka hic merakim yoktur gezme deseniz ona da zorlamam buna ragmen ornek veriyorum gorumceme bluzun nekadar guzelmis dedi sen herseyden iyi anliyosun valla dedi ucuza almis mesela helal olsun falan dedi ama ayni sekilde ben bisey alsam aferin az kafani kullan boyle diyor yani iltifati bile asaglayici ustelik hamileyim olmasam suan daha farkli seyler yapabilirdim kimseye bisey anlatamiyorum ne yapmam gerektigini bilmiyorum ama iki senedir soguttu artik sizce nasil davranmaliyim