• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık erkek parfümü kullanacağım -- lütfen yardım

sessizseda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
1.749
3
0
Bursa
kızlar ya bu kadar zamandır denemediğim bayan parfümü kalmadı ve artık erkek parfümü kullanmaya karar verdim. çünkü bayan pparfümleri ya çiçeksi ya şekerli ya odunsu ne bileyim fresh koku istiyorum ben ama yok bayan parfülerinde. içimi açacak böyle deniz esintisi gibi hiç baymayan boğmayan baş ağrıtmayan ferah bi erkek parfümü önerinizi bekliyorum.

erkek kokularindan fresh olarak dior un ve issey miyake var =) hatta bayan parfümünüde sana tavsiye ederim farkli koku bir o kadarda kalicidir
bayan parfümlerinden birde acqua gioia, Dkny,Bvlgarinin,davidoff cool water de senin tarzin olabilir vera wang limonumsudur
eklim fresh kokular cok kalici olmuyor

erkek kokularindan fresh olarak dior un ve issey miyake var =) hatta bayan parfümünüde sana tavsiye ederim farkli koku bir o kadarda kalicidir
bayan parfümlerinden birde acqua gioia, Dkny,Bvlgarinin,davidoff cool water de senin tarzin olabilir vera wang limonumsudur
eklim fresh kokular cok kalici olmuyor

canım çok sağol yazmışsın. issey miyakenin bayanını denedim başımı ağrıttı.bvulgarilerin hiçbiri bende kalmıyo.
davidoff cool water güzel ancak hiç sevmediğim biri kullanıyo :84::84:
dknyleri hiç beğenmiyorum hepsinde mutlaka şekersi bir koku oluyor

çok teşekkür ederim önerilerin içi n. böyle içimi açsın istiyorum koku bronşlarıma bronşcuklarımı açsın istiyorum:75:

ayni ben :9: iste fresh kokular kalici olmuyor maalesef tendede cok fark ediyo umarim isteidigin gibi parfüm bulursun kendine paylasirsin umarim :34:

versace men eau fraiche:) ene bende cnm:66:

cnm deneme şansım yok. strawdan sipariş vercem. yıllardır ferah kadın parfümü arıyom ama baktım hiç yok. be deliciousa bile ferah diyolar. valla tam meyvamsı şekerli başımı ağrıtıyo çoğu zaman. böyle deniz gibi hava gibi fresh ferah hani basit oda parfümleri gibi anam babam koku istiyorum.

:84::84::84::84::84::84::84::84:

avon windscape cok guzel ve dedigin gibi fresh bir kokusu var bayan parfumu...erkegide var ama erkek parfumu anlasılıyor bence kullanma...

Son düzenleyen: Moderatör:
accık ucuz ossun kızlar ya. bi sürü parfüm aldım. bu avounun blue rush varmış millet övüyo.baktım yok katalogda. bu avon da ne tutulursa kaldırıyo galiba

allurecim bu dediğin parfümün erkek olduğu anlaşılıyo mu. mesela öyle erkeksi kokular var ki bayan parfümüne benziyo. bazı kokular da tam erkeksi oluyo.:95:

allurecim bu dediğin parfümün erkek olduğu anlaşılıyo mu. mesela öyle erkeksi kokular var ki bayan parfümüne benziyo. bazı kokular da tam erkeksi oluyo.:95:

cnm o parfüm bnm şu ana kadar denediğim en hafif erkek parfümü, bana denizleri hatırlatıyor:) rengi de mavi zaten:) hafif olmasına hafif, kalıcıda bence... geniz yakan bir kokusu yok erkek parfümleri genelde genzimi yakıyor bu öyle olmamıştı

BUNLARDAN HANGİSİ ferah acaba. ayrıca bu ody shopun bi parfümü varmış oceons diye. ama kalkmış piyasadan o kokuyu biliyo musunuz.

Back