Artık Ellerim Yumuşacık

zhra89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
575
90
53
Ellerim inanılmaz kuru ve çirkin görünüyodu resmen yaşlı elleri gibiydi utanıyordum dışarı çıkmaya ama artııııkkkk Arko nem Gliserinli krem benim en iyi arkadaşım oldu diyebilirim. Diğer bütün nemlendirici kremlerim çöpte bu krem bi mucize gerçekten. Şiddetle tavsiye ederim kullanın!! Dışı pembe Gliserinli olanı.

300 kişi okumuşta bi Allah'ın kulu cevap yazmamış...çok ilginç bi durum kızlar...!

300 kişi okumuşta bi Allah'ın kulu cevap yazmamış...çok ilginç bi durum kızlar...!

Arko pek tercih edilen ve güvenilen bir marka değil sanırım,bununla alakalı olabilir kimsenin bir yorum yapmaması.

Ben de genelde neutrogena kullanıyorum. Krem olarak da diğer kozmetikler bakımından da en güvendiğim ve beğendiğim marka. O yoksa dove krem, en kötü ihtimal nivea kullanırım. Bunlardan başka bir de organik kremler kullanırım,başka markaları hiç tercih etmem.

evet olabilir tercih edilmiyo, neyse bende deneyip beğendiğim bi şeyi paylaştım en azından :)) ben memnun kaldım.

size tavsiyem kendi denediğim bi karışım yazıcam
1 tatlı kaşığı saf zeytin yağı
1 " " limon suyu
1 " " gliserin
bunları kendinize ait bir kutuda karışdırın elinizi yıkadıkca sürün yatarkende bolca sürün farkı görün pamuk gibi bir eller suna dumankayanın tarifi bu ben memnunum inş sizde memnun kalırsınız

herkesde aynı sonucu vermiyoki canım :S bende kullandım onu ama aksine daha çatlattı :S
ben nivea nın nemlendirici kremini kullanıyorum sık sık kullanınca bi o iyi geliyo

Kızlar ben de birçok markanın el kremlerini kullandım ama son birkaç defadır Arko'nun pembe gliserinlisi ve Dalan'ın zeytinyağlı olan bir kremi var onları kullandım,zeytinyağlı olandan gayet memnun kaldım.Bilginize.

Şunu söyleyebilirim ki nemlendiricilere güvenmiyorum zeytinyağı hem manikür konusunda hem de yumuşacık yapma konusunda tekdir benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…