Artık dönsen de bir dönmesen de

Yine kuru ç.küne Adriana lima uman bir kro, aşkım. Tip desen kuru fasulyeye benziyor, vasfı yok, cepte para yok, ama saf ve temiz (!) layık buluyor kendine nazik popom. Nefes alanı bulursa şükür etsin.

kapıya köpek olsa bağlasan güvenilmez. 2. el ne demek ya yaratığa bak
bu kadar kanı bozuk birinden kurtuldunuz. lafları çok yaralamamış sizi , üzüleceğiniz varsa da üzülmeyin. kendisi gibi birini bulup tencere kapak olursa şaşırmayın.
tebrik ediyorum, seviyorum ölüyorum diye geri barışmamışsınız

Ayrılma kararın cok dogru bi kararmis. Kendinizi tebrik edin..

Size psikolojik şiddet uygulayarak geri dönmenizi sağlayabileceğini düşünen b.k beyinli bir asalaktan ibaret ex aşkınız..Neyseki erken kavramış yol yakınken dönmüşsünüz..mazallah bu zihniyetteki bir adamla ya evlemseydiniz haliniz ne olurdu..Bence sadaka verin
İkinci el oldun ne demek yahu! Bu nasıl bir zihniyet!
Şahsiyetsiz,kişiliksiz aşağılık adam!
Çok gerildim kusura bakmayın lütfen..
Umarım sizi hak eden biriyle çok çok mutlu olursunuz

Zihniyetin leşliğine bak midem bulandı ıyy

Gerçekten Allah sizi kurtarmış.

O kadar büyük konuşmuş ki başına gelecekleri şimdiden merak ediyorum

Bu memlekette ki erkeklerin yarısı geri zekalı. Nerden buluyorsunuz bunları ben anlamıyorum. Çevremde hiç görmedim. Ben bunlarla arkadaşlık etmem siz evlenmeye kalkıyorsunuz. Kesinlikle hiç sinyal vermediklerine inanmıyorum. Bdv de açılan konuların nerdeyse tümünü bu hanzolar oluşturuyor. Burayı okuya okuya sinirim bozuldu resmen. Ne biçim varlıklarla aynı yerde yaşıyoruz ya biz.

Bana dedi ki; bence aklını başına topla sen artık nişan atmış bir kızsın ikinci elsin benimle 2 sene geçirdin kullanılmış bir mal oldun
İyi ki kurtarmışsın kendini bu adamdan! Anlayışa, cahilliğe bak.
Kendisini sıfır, fabrika çıkışlı falan zannediyor galiba mal

Önceki konunuzu okuyup sizi tanıyıp şöyle güzelce konuşmak sizi vazgectirmek istemiştim. Kendinize gelin diye. Neyse ki gözünüzde ki perde kalktı ve gerçekleri görmeye başladınız. Çok sevindim sizin adınıza inşallah su zihniyetide kendi gibi leş olan adamla karşılaşmazsınız. Hasbam kendini ne saniyorsa.

2. El ne ya. Hadsiz.

eski konunuz hakkında bilgim yok ama bence bu söyledikleri içinizde yara etmiş.
insanlar birbirini tanımadan daha ilerisini düşünmemeli. zaten bana göre de nişan süreci bu yüzden var. iki kişi anlaşamayıp nişan atması, evlenip ayrılmasından iyidir ki bence hiç de ayıp bir şey değil nişan atılması. evlenip ayrılabilirsiniz de zaten. hep söylerim iki insan evlenirken boşanmayı da düşünmeli diye. şimdi en azından neyi istediğinizi biliyorsunuzdur. bu lafları söyleyen birisinden kurtulduğunuz ve bir gelecek kurmadığınız için çok mutlu olmanız lazım.

Ya çok haklısınız gerçekten öyle. Benim ağzım değişti çünkü ben değiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…