artık dayanamıyorum

jigglyypuff

Yoğun ve yorgun günler...
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
763
20
318
kızlar oğlum 14 aylık ve geceleri 10 dakika arayla uyanıyor emdiğindenmi diştenmi bilmiyorum sinirden ağlıyorum uykusuzum neden böyle yapıyo anlamıyorum önceden en fazla 2 kere uyanırdı.eşimle aram ciddi bi şekilde açıldı bu sinir bozukluğumdan. çatacak yer arıyorum lütfen yardım edin dayanamıyorum

Daha önce 2 kere uyanıp şimdi 10 dakikada bir uyanıyorsa bir sıkıntısı var demekki.Emziriyorsan belki sütün azaldı ve o acıkıp ona uyanıyor ya da diş çıkarıyor olabilir.Sütünün miktarından emin değilsen gece yatarken mama vermeyi dene.Diş için de kremler varmış dişine sürülen baya rahatlatıyomuş.Benim oğlum da 13,5 aylık.Yaklaşık 1-2 haftadır gece ağlayarak uyanıyor sonra tekrar uyutuyorum.Normalde uyanmaz ben yatarken ona sütünü veririm uyurken içer sabah uyanır.Bu aralar eli sürekli ağzında ve salya akıtıyor sanırım diş çıkarıyor.Elimi ağzına da sokturmuyor bakayım.Bişeyler rahatsız ediyo ki uyanıyolar.İşin zor gerçekten.Olan sana oluyodur bunlar ertesi gün cin gibi oluyolar biz uykusuzluktan perişan olurken.Allah kolaylık versin.

Son düzenleme:
cnm allah yardım etsin ben henüz yeni hamişim sizin ne durumda oldugunuzu az çok anlamaya çalıışıyorum gerçekten zordur eminim...eşinizin anlayışlı olmasıı gerekir otuurup konuşun cnm benim allah yaryar yardımcın olsun ...gelecekteki halimi sizlerden ögreniyorum ...bebeğiniz diş çııkarııyordur yada agrır bir tarafı vardır hep sırt üstü yatıyorsa sıırtıda agrımış olabilir geçmişler olsun

canım bence dişten olabilir özellikle azı dişler ve köpek dişleri çıkarken çok sıkıntı yaratıyor çocukta ....bunun geçici bi dönem olduğunu düşün...biraz sabretmeye çalış canım...ağrı kesici şurup vermeyi denesen böyle olduğunda o da işe yarayabilir...

Son düzenleme:
bebeklerin herhangi bir sağlık sıkıntısı yoksa açtırlar muhtemelen. gece yatırmadan önce arı mama tarzı doyurucu şeyler yedir.
yoksa bebekler keyfi uyanmazlar o kadar sık. vardır bir rahatsızlıkları.

tok olduğundan kesinlikle eminim dün doktora götürdüm hiç bi sıkıntısı yok sadece dişten olabilirmiş. içim rahatladı inanın.hepinize çok teşekkür ederim

Ayni sorunu bende yasiyorum su an dis cikarma donemleri ve onlarda biz de bir kez yasiyacagiz ve atlatacagiz bu donemi oyle dusun cnm Hani atesde filan kullandiigimiz bi surup var ya ondan yatmadan once iciriyorum baya rahatlatiyor agrisini kesiyor.Cok aglarsa dene cnm.Bebise gecmis olsun

benim oğlumda 16 aylık ve biz bu zamana kadar daha deliksiz 2 saatten fazla uyumadık..
hele bu aralar inanır mısınz gece 11 de yatıp gece 1 de kalkıyor ve tekrar sabah 6 da yatıyor..zaten bende o saatten sonra giyinip işe gidiyorum...
dün gecede saat 10 da yattı 11 de kaltı sonra gece 3 te yattı.ve ben şu annda işteyim
nerdeyse günün 20 saatini uyanık geçiriyorum..

Normal bir insan geceleri birçok kez uyanır ve bunun farkında bile olmadan tekrar uyur.bebekler ise bunu öğrenir.uyandığı zaman ağlar ve sizi ister ve sizde gidersiniz yanına ve onu uyutmak için meme verirsiniz,sallarsınız vb. Oda uyur çünkü o şekilde uyumayı öğrenmiştir. Her ağladığında yanına ğitmeyin bir miktar bekleyin. Bunun geçici bir durum olduğunu bilin hayat boyu devam etmeyecek emin olun aynı sorunları bende yaşadım artık kendisini yatırıyorum öpüyorum ve odadan çıkıyorum. Eşinizi öncelikle kendinizi üzmeyin çocuğunuz birdaha bu yaşa gelmeyecek onunla olduğunca ğüzel vakit geçirin.

AH BU UYKUSUZLUK insanı perişan ediyor. ben genelde sabırlı biriyimdir ama uykusuz kalınca sabrım çok çabuk tükeniyor. asabileşiyorum benim gibi olan varmı aranızda?
çocukla ilgili herşeye tahamülüm var herşeyi kabulleniyorum ama uykusuzluk beni bitiriyor tüketiyor. deliksiz uyku uyumayı özlediiiiiim.şu saat oldu hala gözümden uyku akıyor Allah eksikliklerini acılarını göstermesin ama ben kafayı yicem

bende artık cinnetin eşiğindeyim bunada şükür tabi ama uykusuzluktan perişan oldum deliksiz ve rahat uyku benimde tek hayalim şuan

canim Allah sabir versin,benim kizim da o aylarda oyleydi ve beni perisan etmisti.Yaninda yatirmayi dene,benim kizim beni yaninda gorunce tekrar uykuya daliyor ses etmeden.

tek problem diş biz 2 yaşına kadr çektik bu sıkıntıyı aile sorunu haline geliyor ister istemez ve eşle aran acılıyor ama 2 yaşında dişlerin problemli kısmı bitince herşey yoluna giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…