Kesinlikle kaçmayı deneme canım daha köyü şeyler başına gelebilir.Allah korusun.Yardım edebilecek amca,teyze,dayı vesayre birisi yokmuBen ilçede yaşıyorum tam anlamıyla derler ya Allah'ın unuttuğu yer diye öyle bir şey . Kaçıp gidesim var inanın ki hasta oluyorum .
Kimsem yokKesinlikle kaçmayı deneme canım daha köyü şeyler başına gelebilir.Allah korusun.Yardım edebilecek amca,teyze,dayı vesayre birisi yokmu
Kesinlikle ama kesinlikle bu durumdan kurtulmak için bi evlilik yoluna girme inan şu durumunu arayabilirsin Allah korusun.Dişini sık ve eline mesleğini al.O kapıdan dışarısı cennet değil bunu hep hesaba katarak hareket et.Kimsem yok
Aynı yaştayız benim de ailem aynı anlattığın gibi normal şeyleri bile bağrışarak çözerler sürekli bir agresiflik hakim. En son annem ve kardeşim (annemin küçük hali) yüzünden evliliği çözüm yolu olarak gördüm şimdi de boşanmaya çalışıyorum onların yanındayım doğal olarak. Değişen bir şey var mı? Yok.23 yaşındayım ailemle yaşıyorum . Ailem ciddi anlamda kavgacı
Kendileriyle bile gecinemiyorlar ve kaldiki benimle hiç gecinemiyorlar . Gerçekten çok mutsuzum derslerime kendimi veremiyorum annem evlenmem için baskı yapıyor babam çalışmıyor çok sinirli biri bazen ondan nefret ediyorum. Annem sürekli kararsız bir kadın bir lafı birini tutmaz. İş yapiyorum yemek yapıyorum ama yaranamiyorum sürekli bana beddualar ve küfürler ediyor . Kendimi hiç iyi hissetmiyorum daha çok şey var anlatmadigim . Bana bir akıl verin hiç iyi değilim.
Çalışın.23 yaşındayım ailemle yaşıyorum . Ailem ciddi anlamda kavgacı
Kendileriyle bile gecinemiyorlar ve kaldiki benimle hiç gecinemiyorlar . Gerçekten çok mutsuzum derslerime kendimi veremiyorum annem evlenmem için baskı yapıyor babam çalışmıyor çok sinirli biri bazen ondan nefret ediyorum. Annem sürekli kararsız bir kadın bir lafı birini tutmaz. İş yapiyorum yemek yapıyorum ama yaranamiyorum sürekli bana beddualar ve küfürler ediyor . Kendimi hiç iyi hissetmiyorum daha çok şey var anlatmadigim . Bana bir akıl verin hiç iyi değilim.