• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık çok sıkıldım hamile miyim???

meliiissyilmzzz

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2016
27
1
16
27
Herkese merhabalar ben Almanya’da yaşıyorum adetim 10 gün gecikti Cumartesi idrar testi yaptım ilk negatif çıktı sonra baktım pozitif bu gün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı bide idrar testi yaptı test negatif çıktı ama ultrasonda yeri belli sadece döllenmeyi bekliyor yerine yerleşir mi yerleşmez mi bilmiyorum dedi doktor kan testi yapamam dedi iyice psikolojik olarak çöktüm hamileysem hamile olduğumu öğrenmek istiyorum değilsem de regl olmak istiyorum yeter yani ne yapmam lazım burası Türkiyem gibi gidip hastaneye kan veremiyorum illa kadın Doğuma gitmem lazım oda iyi bir doktor olup olmadığı meçhul ☹️

Adet 10 gün geçtiyse döllenmeyi bekliyor diye birşey olamaz. Belki geç döllenme olmuştur keseyi görememiştir. Normal gebelik testi yerine erken gebelik testi yapsanız çıkar belki. Hayırlısı olsun.

merhaba , her ay düzenli adet görürdüm. bu ay 5 gün gecikmem var.. 2 gün önce idrar testi yaptım tek çizgi. akşama kan testi yaptım 1,20 çıktı (negatif ) hala daha regl olmadım. Bu şekilde hamile kalan arkadaşlar var mı ? eğer olmazsam cumartesi tekrar kan testi yaptıracağım.. dua edin kızlar inşaallah hamileyimdir :(

merhaba , her ay düzenli adet görürdüm. bu ay 5 gün gecikmem var.. 2 gün önce idrar testi yaptım tek çizgi. akşama kan testi yaptım 1,20 çıktı (negatif ) hala daha regl olmadım. Bu şekilde hamile kalan arkadaşlar var mı ? eğer olmazsam cumartesi tekrar kan testi yaptıracağım.. dua edin kızlar inşaallah hamileyimdir :KK43:
olsa kan testinde mutlaka cıkardı 5 gn geçmiş ve 1.20 bence kesin sonuc benimde negatif sonuclarm böyleydi çünkü adetim 7 gn geçmişti değerim 3 tü gebelik yoktu

Back