Artık çıldırıcam

xxzehraxx

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
65
16
30
Evleneli iki yılı geçti… ve iki yıldır bir türlü bebeğimiz olmadı. Regl döngüm 25-27 arası değişkenlik gösteriyor. Bende bir problem yok eşimle ikimizde doktora gittik eşimde sperm sayısı düşük çıkmıştı ve bir tedavide görmedik bu ay reglim gecikti 29. Gündeyiz ve regl olmadım aşırı sırtım batıyo bacaklarım kopuyo halsizim ama gerçekten bir gebelik testi alıp yapmak da istemiyorum çünkü bıktım gerçekten bıktım ve aşırı karnım ağrıyo sonra geçiyo birden hamileysem de sonra öğrenmek istiyorum artık o kadar çok hayal kırıklığına uğradım ki ama şunu öğrenmek istiyorum gebeliğin başında böyle bir şey yaşayan oldu mu

Eşinizin sperm testi kaçtı ki tedaviye gerek duymadılar zehra hanım, geciktiyse yapmamanız size daha çok strese sokmaz mı en azından negatifte görseniz diğer aya ümitle devam edersiniz

Eşiniz için hiç takviye önerilmedi mi? Benim de eşimde hızda biraz düşüklük var doktorlar hiçbir takviye vermedi. Kendimiz aldık sonra doktora sorduk kullanabilir iyi gelir dedi.

Eşinizin sperm testi kaçtı ki tedaviye gerek duymadılar zehra hanım, geciktiyse yapmamanız size daha çok strese sokmaz mı en azından negatifte görseniz diğer aya ümitle devam edersiniz
Sperm testini yenilemesi gerekiyordu gitmedik tekrardan işten güçten vakit bulup yani belkü bir tedavi uygulayacaktı
Az önce yemek yemeye gittiğimde şiddetli regl ağrısı gibi ağrım oldu uzandım geçti yani bu nedir saçma sapan ben anlamadım

Seni çok iyi anlıyorum bende test yapmaktan nefret etmiştim görmek bile istemiyordum testleri ama test yapmadan öğrenemezsin maleseff
Ayrica regl olacakmış gibi ağrılar hamilelik belirtileri arasında var reglinde geçmişken bence yap test

Rabbim tez vakitte hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin inşallah , ama eğer gebelik yoksa kısa zamanda testi yenilemenizi tavsiye ederim varikosel yada neden kaynaklı sebebini öğrenmiş olursunuz zor bir durum çok iyi anlıyorum sizi bizde bekliyoruz halen inşallah nasip eder Rabbim her birimize

Ne yazıkki farkındayım yarın 30. Gün ve regl olmaz ise benim şimdiye kadar ki en gecikmiş regl günüm olacak ve cumartesi sabah yaparım netleşmiş de olur diye düşünüyorum kısmet nasipde var ise olur

Sizin de gönlünüzde ne varsa Rabbim tez zamanda yaşatsın çünkü bu beklenti ve sonrasında gelen hayal kırıklığı gerçekten çok kötü ama sonunda şunu düşünüyorum ya hakkıyla anne baba olamazsak veya bebek sağlıklı olmazsa vardır herşeyde bir hayır

Hayal kırıklığının verdiği bir öfke var üstünüzde ama bu ne size iyi gelir ne de eğer hamile iseniz bebege iyi gelir. En güzeli biraz bekleyin bakalım test yapmayın, ama anladığım kadarı ile su an duygularınız çok yoğun sanki test alıp yapmanız daha iyi olacak beklerken daha çok stres olabilirsiniz. En kısa zamanda tedaviye gidin, Allah size güzel tatlı bir bebis nasip etsin ♡ uzulmeyin

Sperm sayısı düşük çıkınca doktorlar tedavi önermedi mi

Umutsuzluk yapma stres hiç bende sanki adet olacakmışım gibi bel sırt ve çok yoğun ayrıyeten üşüme yaşadım adet olacağım sandım ama hamileymışım madem bu kadar değişik geldi bu durum bence test yap en azından sonucunu bilmek seni rahatlatır diye düşünüyorum

Wallahi bende bıktım ama sabırlı olmak lazım en azından beterin beteri var diye sana evliliğimi ozetliyim ki inan benden beteri de var
6,5 yıllık evliyim ben evliliğim boyunca hala adam akıllı tatil yaşamadım ne gezmeler ne dışarıda yemekler böyle şeyleri yaşamadım bunun sebebi tüp bebeğe aşılamalara para yetiştirmek tabii ilaçları da pahalı ilk senem daha dolmadan ben 6 ayımda direk hastaneye gittim sorun bende mi diye ilk günden beri korunmuyoruz herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür guatrım var sadece o da çok engel bir durum değilmiş bunun dışında ilk Senem dolar dolmaz iki aşılama yaptırdım aklına gelebilecek bütün kürleri yaptım 3 kere histroskopi yaşadım bunun dışında bir kere benden parça aldılar kanser teşhisi de olabilir diye ama bir şey çıkmadı rahmime çizik atıldı bebekler düşüyor tutunmuyor diye neden düştüğü de bilinmiyor 3 kere transfer oldum ve bu sene artık bırakalım dedik şeş kaza kendiliğinden 2 ay önce hamile kaldım ( ilk gebeligim )ve aynı senin mantığında düşünerekten umursamadım adetim gecikince 10 gün sonra öğrendim ben hamile olduğumu 85 değerdeyken meğersem bebeğim düşüyormuş o sırada öğrendim ve 3 gün hamile olduğumu bilerek durdum 3 gün sonra bebeğim düştü kan değerler düştü 2 ay düzensiz bir adet sonucu bu ayda ovulasyon testi deneyeyim bir kere daha dedim daha önceden de denemiştim zaten ama uzun süre oldu şimdi de ha oldu olacak mı adet hamile miyim tedirginliğiyle bildiğim halde her şeyi sanki ilk defa yaşıyormuş gibi araştırıp duruyorum dün adet günümdu normalde surekli dua dilimde ole bekliyorum yani demem o ki daha beter insanlarda var benden de beteri var çevremde artı gerçekten gebelik şüphen varsa en azından evde gebelik testi yap ben çok hafif gölge gibi bir çizgi gördüm göz yanılması diye artık sıkıldığından çöpe attım meğersem hamileymiş erken öğrenseydim belki de bebeğimi kaybetmemiş olacaktım ya biraz da nasip ağrılar vardı en belirgin gerçekten ciddi adet ağrılarını yaşadım uzun bir süre oldu belli bir noktada çok ağrım oluyordu kasıklarda bu balık göz diyolar ya bu gerçekten doğru balık göz olayı vardı ve en net belirginliği benim göğüs ağrısı falan değil akıntım başladı adet dönemi geçtikten sonra ve sarı bir akıntı oluyordu en net buydu ben enfeksiyon zannettim düşün o kadar çok net ve yoğundu uzun olduğu için kusura bakma en azından hem seni rahatlatmak amaçlı beterin beteri var diye hem de o ayki hamilelik belirtilerim benim böyleydi ama herkesinki farklı oluyormuş onu da söyleyeyim sabırlı ol duanı esirgeme inşallah tez zamanda doğal yolla hayırlı hamilelik yaşarsın hayırlı sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alırsın isteyen herkes.

2 yıldır gebelik olmadıysa tedaviye başlanmalı. Aşılama veya tüp bebek için vakit kaybetme bence. 2 yıldan sonra spontan gebe kalma oranı çoook düşüyor. Yaşınız çok gençse bekleyin ama değilse bir an önce tedaviye başlayın

Eşiniz buna zaman ayırıp gitmeliydi. Erkeklerin bu umursamazlığı beni çileden çıkarıyor. Bizde bir şey olsa neredeyse 180 derece açıyoruz bacaklarımızı çatalda. Onların umru değil.

Çakşir otu suyunu hem kadına hem erkeğe iyi gelen bi su. Arkadaşım 8.ay Denemeden sonra bu suyla hamile kaldı bi arastırın

Gebe olabilirsiniz ve bence vucut bizi buna hazırlıyor inanın vucudunuzda değişiklik oluyor adet günlerinden hariç mesela benim göğüs halkalarım büyümüştü

Tabi ki de ,
Kuşkusuz hayat veren de öldüren de biziz; her şeyin son sahibi de biz oluruz.(Hicr Suresi - 23)
Bu ayet insanı kendine getiriyor aslında verecek olan o vermeyen de bazı şeyler imtihanımız olabilir tevekkül edebilmeyi nasip etsin Rabbim, tabi takdir Rabbimizin ama tedbir de bizim eşiniz en kısa zamanda tedavisi için gitsin sizde kendinizi paralamamaya çalışın kendinize yazık ediyorsunuz hormon değerleriniz bile bozulur (benim gibi :) ) belki de eşinizin problemi geçse hemen hamilelik oluşacak kendinizi yıpratmayın lütfen eşinizle güzelce konuşup zaman ayırıp tedavinize öncelik verin ♡

Çok streslisin çok, yazımından stres akıyor böyle olmaz akışa bırakmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…