Sperm testini yenilemesi gerekiyordu gitmedik tekrardan işten güçten vakit bulup yani belkü bir tedavi uygulayacaktıEşinizin sperm testi kaçtı ki tedaviye gerek duymadılar zehra hanım, geciktiyse yapmamanız size daha çok strese sokmaz mı en azından negatifte görseniz diğer aya ümitle devam edersiniz
Seni çok iyi anlıyorum bende test yapmaktan nefret etmiştim görmek bile istemiyordum testleri ama test yapmadan öğrenemezsin maleseffSperm testini yenilemesi gerekiyordu gitmedik tekrardan işten güçten vakit bulup yani belkü bir tedavi uygulayacaktı
Az önce yemek yemeye gittiğimde şiddetli regl ağrısı gibi ağrım oldu uzandım geçti yani bu nedir saçma sapan ben anlamadım
Rabbim tez vakitte hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin inşallah , ama eğer gebelik yoksa kısa zamanda testi yenilemenizi tavsiye ederim varikosel yada neden kaynaklı sebebini öğrenmiş olursunuz zor bir durum çok iyi anlıyorum sizi bizde bekliyoruz halen inşallah nasip eder Rabbim her birimizeSperm testini yenilemesi gerekiyordu gitmedik tekrardan işten güçten vakit bulup yani belkü bir tedavi uygulayacaktı
Az önce yemek yemeye gittiğimde şiddetli regl ağrısı gibi ağrım oldu uzandım geçti yani bu nedir saçma sapan ben anlamadım
Ne yazıkki farkındayım yarın 30. Gün ve regl olmaz ise benim şimdiye kadar ki en gecikmiş regl günüm olacak ve cumartesi sabah yaparım netleşmiş de olur diye düşünüyorum kısmet nasipde var ise olurSeni çok iyi anlıyorum bende test yapmaktan nefret etmiştim görmek bile istemiyordum testleri ama test yapmadan öğrenemezsin maleseff
Ayrica regl olacakmış gibi ağrılar hamilelik belirtileri arasında var reglinde geçmişken bence yap test
Sizin de gönlünüzde ne varsa Rabbim tez zamanda yaşatsın çünkü bu beklenti ve sonrasında gelen hayal kırıklığı gerçekten çok kötü ama sonunda şunu düşünüyorum ya hakkıyla anne baba olamazsak veya bebek sağlıklı olmazsa vardır herşeyde bir hayırRabbim tez vakitte hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin inşallah , ama eğer gebelik yoksa kısa zamanda testi yenilemenizi tavsiye ederim varikosel yada neden kaynaklı sebebini öğrenmiş olursunuz zor bir durum çok iyi anlıyorum sizi bizde bekliyoruz halen inşallah nasip eder Rabbim her birimize
Hayal kırıklığının verdiği bir öfke var üstünüzde ama bu ne size iyi gelir ne de eğer hamile iseniz bebege iyi gelir. En güzeli biraz bekleyin bakalım test yapmayın, ama anladığım kadarı ile su an duygularınız çok yoğun sanki test alıp yapmanız daha iyi olacak beklerken daha çok stres olabilirsiniz. En kısa zamanda tedaviye gidin, Allah size güzel tatlı bir bebis nasip etsin ♡ uzulmeyinEvleneli iki yılı geçti… ve iki yıldır bir türlü bebeğimiz olmadı. Regl döngüm 25-27 arası değişkenlik gösteriyor. Bende bir problem yok eşimle ikimizde doktora gittik eşimde sperm sayısı düşük çıkmıştı ve bir tedavide görmedik bu ay reglim gecikti 29. Gündeyiz ve regl olmadım aşırı sırtım batıyo bacaklarım kopuyo halsizim ama gerçekten bir gebelik testi alıp yapmak da istemiyorum çünkü bıktım gerçekten bıktım ve aşırı karnım ağrıyo sonra geçiyo birden hamileysem de sonra öğrenmek istiyorum artık o kadar çok hayal kırıklığına uğradım ki ama şunu öğrenmek istiyorum gebeliğin başında böyle bir şey yaşayan oldu mu
Sperm sayısı düşük çıkınca doktorlar tedavi önermedi miEvleneli iki yılı geçti… ve iki yıldır bir türlü bebeğimiz olmadı. Regl döngüm 25-27 arası değişkenlik gösteriyor. Bende bir problem yok eşimle ikimizde doktora gittik eşimde sperm sayısı düşük çıkmıştı ve bir tedavide görmedik bu ay reglim gecikti 29. Gündeyiz ve regl olmadım aşırı sırtım batıyo bacaklarım kopuyo halsizim ama gerçekten bir gebelik testi alıp yapmak da istemiyorum çünkü bıktım gerçekten bıktım ve aşırı karnım ağrıyo sonra geçiyo birden hamileysem de sonra öğrenmek istiyorum artık o kadar çok hayal kırıklığına uğradım ki ama şunu öğrenmek istiyorum gebeliğin başında böyle bir şey yaşayan oldu mu
Sperm testini yenilemek istediler ama iş yoğunluğu gidemedik tekrarSperm sayısı düşük çıkınca doktorlar tedavi önermedi mi
Umutsuzluk yapma stres hiç bende sanki adet olacakmışım gibi bel sırt ve çok yoğun ayrıyeten üşüme yaşadım adet olacağım sandım ama hamileymışım madem bu kadar değişik geldi bu durum bence test yap en azından sonucunu bilmek seni rahatlatır diye düşünüyorumEvleneli iki yılı geçti… ve iki yıldır bir türlü bebeğimiz olmadı. Regl döngüm 25-27 arası değişkenlik gösteriyor. Bende bir problem yok eşimle ikimizde doktora gittik eşimde sperm sayısı düşük çıkmıştı ve bir tedavide görmedik bu ay reglim gecikti 29. Gündeyiz ve regl olmadım aşırı sırtım batıyo bacaklarım kopuyo halsizim ama gerçekten bir gebelik testi alıp yapmak da istemiyorum çünkü bıktım gerçekten bıktım ve aşırı karnım ağrıyo sonra geçiyo birden hamileysem de sonra öğrenmek istiyorum artık o kadar çok hayal kırıklığına uğradım ki ama şunu öğrenmek istiyorum gebeliğin başında böyle bir şey yaşayan oldu mu
Wallahi bende bıktım ama sabırlı olmak lazım en azından beterin beteri var diye sana evliliğimi ozetliyim ki inan benden beteri de varEvleneli iki yılı geçti… ve iki yıldır bir türlü bebeğimiz olmadı. Regl döngüm 25-27 arası değişkenlik gösteriyor. Bende bir problem yok eşimle ikimizde doktora gittik eşimde sperm sayısı düşük çıkmıştı ve bir tedavide görmedik bu ay reglim gecikti 29. Gündeyiz ve regl olmadım aşırı sırtım batıyo bacaklarım kopuyo halsizim ama gerçekten bir gebelik testi alıp yapmak da istemiyorum çünkü bıktım gerçekten bıktım ve aşırı karnım ağrıyo sonra geçiyo birden hamileysem de sonra öğrenmek istiyorum artık o kadar çok hayal kırıklığına uğradım ki ama şunu öğrenmek istiyorum gebeliğin başında böyle bir şey yaşayan oldu mu
2 yıldır gebelik olmadıysa tedaviye başlanmalı. Aşılama veya tüp bebek için vakit kaybetme bence. 2 yıldan sonra spontan gebe kalma oranı çoook düşüyor. Yaşınız çok gençse bekleyin ama değilse bir an önce tedaviye başlayınEvleneli iki yılı geçti… ve iki yıldır bir türlü bebeğimiz olmadı. Regl döngüm 25-27 arası değişkenlik gösteriyor. Bende bir problem yok eşimle ikimizde doktora gittik eşimde sperm sayısı düşük çıkmıştı ve bir tedavide görmedik bu ay reglim gecikti 29. Gündeyiz ve regl olmadım aşırı sırtım batıyo bacaklarım kopuyo halsizim ama gerçekten bir gebelik testi alıp yapmak da istemiyorum çünkü bıktım gerçekten bıktım ve aşırı karnım ağrıyo sonra geçiyo birden hamileysem de sonra öğrenmek istiyorum artık o kadar çok hayal kırıklığına uğradım ki ama şunu öğrenmek istiyorum gebeliğin başında böyle bir şey yaşayan oldu mu
Eşiniz buna zaman ayırıp gitmeliydi. Erkeklerin bu umursamazlığı beni çileden çıkarıyor. Bizde bir şey olsa neredeyse 180 derece açıyoruz bacaklarımızı çatalda. Onların umru değil.Sperm testini yenilemesi gerekiyordu gitmedik tekrardan işten güçten vakit bulup yani belkü bir tedavi uygulayacaktı
Çakşir otu suyunu hem kadına hem erkeğe iyi gelen bi su. Arkadaşım 8.ay Denemeden sonra bu suyla hamile kaldı bi arastırınEvleneli iki yılı geçti… ve iki yıldır bir türlü bebeğimiz olmadı. Regl döngüm 25-27 arası değişkenlik gösteriyor. Bende bir problem yok eşimle ikimizde doktora gittik eşimde sperm sayısı düşük çıkmıştı ve bir tedavide görmedik bu ay reglim gecikti 29. Gündeyiz ve regl olmadım aşırı sırtım batıyo bacaklarım kopuyo halsizim ama gerçekten bir gebelik testi alıp yapmak da istemiyorum çünkü bıktım gerçekten bıktım ve aşırı karnım ağrıyo sonra geçiyo birden hamileysem de sonra öğrenmek istiyorum artık o kadar çok hayal kırıklığına uğradım ki ama şunu öğrenmek istiyorum gebeliğin başında böyle bir şey yaşayan oldu mu
Gebe olabilirsiniz ve bence vucut bizi buna hazırlıyor inanın vucudunuzda değişiklik oluyor adet günlerinden hariç mesela benim göğüs halkalarım büyümüştüEvleneli iki yılı geçti… ve iki yıldır bir türlü bebeğimiz olmadı. Regl döngüm 25-27 arası değişkenlik gösteriyor. Bende bir problem yok eşimle ikimizde doktora gittik eşimde sperm sayısı düşük çıkmıştı ve bir tedavide görmedik bu ay reglim gecikti 29. Gündeyiz ve regl olmadım aşırı sırtım batıyo bacaklarım kopuyo halsizim ama gerçekten bir gebelik testi alıp yapmak da istemiyorum çünkü bıktım gerçekten bıktım ve aşırı karnım ağrıyo sonra geçiyo birden hamileysem de sonra öğrenmek istiyorum artık o kadar çok hayal kırıklığına uğradım ki ama şunu öğrenmek istiyorum gebeliğin başında böyle bir şey yaşayan oldu mu
Tabi ki de ,Sizin de gönlünüzde ne varsa Rabbim tez zamanda yaşatsın çünkü bu beklenti ve sonrasında gelen hayal kırıklığı gerçekten çok kötü ama sonunda şunu düşünüyorum ya hakkıyla anne baba olamazsak veya bebek sağlıklı olmazsa vardır herşeyde bir hayır