• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama artık bulmak istiyorum

ben gizemli kahveye boyuyorum ilk bakırlık oluyo bi kaç yıkamadan sonra bu renge dönüyo hele bide güneşte açıldımmı harika bi renk oluyo ama ne yazıkki uzun bi süre bu renkten mahrum kalıcam :(

Işıktan falan renk daha farklı ve canlı duruyor
Açık kumral bal köpüğü karışımı bence

Son düzenleme:
katalog renkleri birebir aynı tutmuyor
ben sarı saç kullanıyorum bu boya akmaya yakın bal rengi oluyor.
senin istediğin gibi bir renk oluyor.

ayrıca koleston altın sarısı da güzeldir

canım palette deluxe açık kumralla bulduğun karamel yada bal köpüğü rengi karıştır tabi benim tavsiyem karamel tonlarından yana bu renge yakın tutar açık kumral çok güzel oluyor hem aktıkça daha da güzelleşiyor tenin esmere daha yakınsa balköpüğü karıştır çünkü burdaki kzın teni esmer onlara balköpüğü daha güzel oluyor:68:

canım palette deluxe açık kumralla bulduğun karamel yada bal köpüğü rengi karıştır tabi benim tavsiyem karamel tonlarından yana bu renge yakın tutar açık kumral çok güzel oluyor hem aktıkça daha da güzelleşiyor tenin esmere daha yakınsa balköpüğü karıştır çünkü burdaki kzın teni esmer onlara balköpüğü daha güzel oluyor:68:

acık kumralla karamelı karıstırırsam koyu renk olmazmı yaaa...bu renk acık duruyo

Back