Kızlaaar ben ergenlıge girdiğimden beri yanii 6 senedir ! burnum ve yanaklarım göz altlarımda siyah noktalar var ve gözeneklerim acık...
pudrasız gezemıyorum bu durumdan cok sıkıldım... beyaz tenlıyım ve bu sebebten syh noktalar dahada dıkkat cekıyor. artık bende tertemız yuzum olsun istiyorum,yagdan arınmak için sabah aksam dove sabun kullanıyorum bundan önce kükürtlü sabun ,defne sabunu ,kil maskesi ,avon siyah nokta maskesi,siyah nokta temızleyıcısı falan kullandım ama yok tavsiye edebileceginiz biir ürün varmı ?
Kızlaaar ben ergenlıge girdiğimden beri yanii 6 senedir ! burnum ve yanaklarım göz altlarımda siyah noktalar var ve gözeneklerim acık...
pudrasız gezemıyorum bu durumdan cok sıkıldım... beyaz tenlıyım ve bu sebebten syh noktalar dahada dıkkat cekıyor. artık bende tertemız yuzum olsun istiyorum,yagdan arınmak için sabah aksam dove sabun kullanıyorum bundan önce kükürtlü sabun ,defne sabunu ,kil maskesi ,avon siyah nokta maskesi,siyah nokta temızleyıcısı falan kullandım ama yok tavsiye edebileceginiz biir ürün varmı ?
Mrb .
10 gün önce alnımdaki sivilceler için clinique nin sivilceli ciltler için sabun ve losyon setini aldım .
Sivilceler kurudu ve kabuk tuttubundan memnunum
Ama hiç aklımda olmayan birşey oldu , burnumda tek tük açık renkte siyah noktalar vardı , rahatsızlık duymuyordum ama onlarında tamamen yok olduğunu fark ettim
İsterseniz clinique satan mağazalarda ki uzmanlarla bir görüşün faydası olur belki
herkes uygun bir ürün ararken clinique :)
tabii ki ürün yarar çünkü adamlar bu işin ustası olmuş düşünsene fondoten kullanıyorsun yuzunu yaglandırmıyor.istediğin bütün ihtiyaçları karşılıyor üzerine bakım yapıor vitaminyse vitamin mineraliyse mineralfondoten yüzünde yok gibi..yağlanmayı kontrol falan ediyor o marka başlı başına bir mucize..
Bayanlar nivea'nın siyah nokta bantları da çok iyi , anında bütün siyah noktaları çıkarıyor , eşimin burnunda kullanıyoruz bir kaç ayda bir , deneyin derim
Ben de yakında denicem umarım etkilidir
Arkadaşlar ben söye yapıyorum: akşam yatmadan bir saat önce aktardan aldığım taş halinde saf kili, ılık suda bekletiyorum çözülüyor. Sonra yüzüme buhar uygulayıp gözenekleri açıyorum. Kili sürüp bi saat bekletiyorum. Taş gibi olan kili yılamadan elimse ovalayarak soyuyorum, siyah noktalarda taşlaşmış kille gidiyor. Ilık suyla iyice temizleyip bepanten krem uyguluyorum ve yatıyorum. Sabah bebek poposu gibi oluyo yüzüm. Çok kolay ve doğal. Deneyin teşekkürleri sonra kabul ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?