Artık bu çaresizliğimi kabullendim.

neomiwattshayrani2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
280
-251
48
25
Dış görünüşüm kimseyi cezbetmiyor.
Şu anda üniversite okuyorum alanımda ilerledikten sonra çalışma iş hayatına başlayıp,para kazanıp iyi bir estetik cerrahına görünmeliyim.

Çocukken dış güzelliğin bu kadar önemli olduğunu bilmezdim.Lisede dışlandığımda genelde ben çekingenim sosyal fobim var diye düşünüp durdurdum.Sorun benim asosyalligim değilmiş bunu anladım şu anda universitede okuyorum ve ilk günleri ne kadar insanla sohbet etmeye çalışsamda hiç umursamadılar.Universite okumadan önce hep biryerlerde iş görüşmelerine gittim ama kabul edilmedim kasiyerlik vs..

Bırak sevgiliyi yakın arkadaşım dahi olmuyor.
İncel erkeğin kadın şubesiyim resmen.
Eski çekingenlik asosyallik olmadığı halde bende yinede aynı sorun.
Estetik fiyatlarıda uçuyor bir bütün estetiği yaptırmaya kalksam 90.000 TL.
Allah'tan ki geleceği parlak bir bölümde okuyorum ve kazanacağım para estetiği karşılayacak bana bol şans dileyin.

Belki karakterde sıkıntı vardır insanları itiyordur
Ya bunuda düşünüyorum inan ki hatta bir arkadaşım birden benden uzaklaştı bende sordum neden bir kusur ettiysem özür dilerim dedim hatta.
Okulun ilk zamanlarında dışlanan oydu hatta ona yardım bile etmiştim WhatsApp grubuna alınsın diye.
Sonra bir anda WhatsApp grubuna girdikten kısa bur süre sonra benimle konuşmayı kesti.

Ben yüz güzelliğinden çok auraya inanıyorum. Dışarıya yaydığınız enerji de özgüvenle alakalı birşey. Sen daha cocukluk döneminden kaybetmişsin özgüvenini. Bir duruşun olmadığı sürece estetik yaptırsan da çok bir şey değişmeyecektir..

Olay kesinlikle güzellik çirkinlik olduğunu düşünmüyorum ya. İncellik zaten bana çok saçma geliyor. Benim gerçekten pörtlek gözlü çok kalın kaşlı çok kemerli bi burnu olan ince dudaklı yani bu güzellik algısına göre çirkin sayılabilecek bir arkadaşım var. Diğer arkadaşlarım da güzel denilebilir. Kaynım “çirkin” denilecek arkadaşımı beğendi ve tanışmak istedi. Güzel olanları beğenmedi düşünün. Sebebi kız aşırı dişil aurası çok farklı. Komik ve özgüvenli. Yani olay özgüven arkadaşım gerisi yalan.

Back
X