Artık boğuluyorum cidden derdimi anlatacagm kimse yok.

Allah tüm hastalara şifa versin.
Her şeyin başı sağlık diye boşuna denmiyor. Maddi manevi çok zor.

Hepinize ayrı ayrı içlentikle teşekkür ediyorum benim gibi olanlar benden de kötü durumda olanlara Allahtan acil şifalar diliyorum çok çok geçmiş olsun herşeyin başı sağlık inanın heleki evlat olunca.. Tavsiye verenlerin tavsiyesine uyacağım ben bir anneyim zorlansamda dimdik durmak zorundayım ne kadar ileri giderim bilemiyorum ama nefesim sadece onlar için. İnsan düşenemiyo bazen yoruluyorsun boğuluyorsun yol arıyorsun inananın duvarlarla konustm rabbime yalvardım çünkü doğdugundan beri cocugum gün yüzü göremedi zoruma gidiyor biliyorum daha kötüleri var bunlarn çaresi var ama inanın her insanın yükü kendine ağır işte. inş biz yaralı annelerin dualarını duyar ve cocuklarımızı sağlıklı büyütürüz tabiki hersey sınav inançlı biriyim biliyorum ama bazen kaldıramıyorum ya isyan olursa ya daha kötü olursa diye düşünüorum bu sefer hiç sesim çıkmıyo boğazıma yumru oturuyo ruhum sancıyo derdimi anlatırsam rabbim isyan olarak algılarsa diye. Desteklerinz cok iyi geldi rabbim herkesin her darda olanın yardımcısı olsun en büyük duamdır rabbim kabul buyurur inş.
İyi olucam olmak zorundayım. Bazılarınız cocuga yansıtma demissinz inanın elimden geleni yapıyorum buna dikkat ediyorum hissedermi bilemiyorum bazen öle ona bakarken noldu diyo snra gülüyorum gözlerimi senden alamıyorum diyorum hoşuna gidiyor gülüyor
Dediğiniz gibi her kışın bir yazı her gecenin bir gündüzü var umutla bekleyeceğim zorgünlerin gececeğini Allah herkezden razı olsun

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Oğlunuzun rahatsızlığıyla ilgili ne yazık ki hiçbir bilgim yok ama destek olmak için geldim. İnsan evladının başına gelene kendinden daha fazla üzülüyor. Yıpranmanızı, gücünüzün tükenmesini anlayabiliyorum. Ama ona bakarken, onunlayken güçlü olmaya çalışın lütfen. Onun tek dayanağı sizsiniz. Sizden güç alarak en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulur umarım. Elbette sizin de bu duyguları dışa vurmanız gerek. Onu yatırdıktan sonra ağlayın, kendinizle de konuşun. Biz herkesin derdini dinliyoruz, şefkat gösteriyoruz da çoğu kez kendimizi unutuyoruz. Bir arkadaş gibi kendi kendinize merhamet gösterin. Ne büyük zorlukları aştığınızı, yıpranmakta haklı olduğunuzu söyleyin. Bence kendimiz tarafından da anlaşılmaya, onaylanmaya, merhamet gösterilmeye ihtiyacımız var. Sohbetinizin sonunu tıpkı arkadaşlarımızla yaptığımız gibi kendinize moral vererek, daha zoru olduğunu hatırlayarak, güçlü olduğunuzu kendinize tekrar hatırlatarak bitirin.

sizin psikolojik destek alma şansınız var mı ?

din insana iyi gelebilir ama her zaman yeterli gelmez , çok yıpranmışsiniz yıllardır.
yorulmussunuz da.
aslında bir psikolojik destek alma şansı yaratsaniz kendinize eminim iyi gelir.

Bilemiyorum inanın bu durumda kendimi düşünemiyorum sanki oğlum rahat olsa bende olurum gibi geliyo bana yani öyle hisseidyorum doğdugundan beri onun peşinde koşuyorum tam diyorum rahatladık iyiyiz tekrar başka sorun çıkıyo ve ben kendimi unutuyorum hep ona yöneliyorum hep böle yıllardır yorgunlugum bu yüzden bunu biliyorum ama o iyi olursa artık bende iyi olurum gibi hissediyorum yani tedavi alım diye hiç düşünmedim acıkcası bilmşyorum belki gitsem rahatlarım birazda ama kafamda kendi kendimle konusarak rahatlamaya calısıyorum sonra bir zaman sonra sanki duvara konusuom da gibi geliyo duyulmuyorum anlaştıramıorm kendimi kimseye anlatamıosun anlatsam birine gececek neler var düzelir diolar ben bunları biliyorum zaten ve inanın aynı şeyleri duymaktanda bıktm işte en son derdimi buraya boşalttm herkez cok güzel seyler cok olumlu seyler yazmıslar Allah herkezden razı olsun dedm toparlan kendine gel dedm bak birtek sen değilsin rabbine sarıl dedm cocuklarına sarıl öyle yapmaya calısıorum şmdi çnkü yıkılmamam lazım bir umut büyütmeye çalısıorum şmdi ona tutundum tek istediğim oğlumun huzur bulması yani bitti cok sukur dedikten sonra başka bişi yasasın istemiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…