Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemiyorum inanın bu durumda kendimi düşünemiyorum sanki oğlum rahat olsa bende olurum gibi geliyo bana yani öyle hisseidyorum doğdugundan beri onun peşinde koşuyorum tam diyorum rahatladık iyiyiz tekrar başka sorun çıkıyo ve ben kendimi unutuyorum hep ona yöneliyorum hep böle yıllardır yorgunlugum bu yüzden bunu biliyorum ama o iyi olursa artık bende iyi olurum gibi hissediyorum yani tedavi alım diye hiç düşünmedim acıkcası bilmşyorum belki gitsem rahatlarım birazda ama kafamda kendi kendimle konusarak rahatlamaya calısıyorum sonra bir zaman sonra sanki duvara konusuom da gibi geliyo duyulmuyorum anlaştıramıorm kendimi kimseye anlatamıosun anlatsam birine gececek neler var düzelir diolar ben bunları biliyorum zaten ve inanın aynı şeyleri duymaktanda bıktm işte en son derdimi buraya boşalttm herkez cok güzel seyler cok olumlu seyler yazmıslar Allah herkezden razı olsun dedm toparlan kendine gel dedm bak birtek sen değilsin rabbine sarıl dedm cocuklarına sarıl öyle yapmaya calısıorum şmdi çnkü yıkılmamam lazım bir umut büyütmeye çalısıorum şmdi ona tutundum tek istediğim oğlumun huzur bulması yani bitti cok sukur dedikten sonra başka bişi yasasın istemiyorum artık.sizin psikolojik destek alma şansınız var mı ?
din insana iyi gelebilir ama her zaman yeterli gelmez , çok yıpranmışsiniz yıllardır.
yorulmussunuz da.
aslında bir psikolojik destek alma şansı yaratsaniz kendinize eminim iyi gelir.