Oncelikle cok geçmiş olsun . İnşallah biran önce iyileşir oğlunuz.Mrblar insan en yakındakine anlatamaz derdini bazen hiç tanımadıgımız insanlarn fikirlerini sözleri iyileştirir. Napıcamı bilmiyorum öncellikle şöyle başlim iki cocuk annesiyim çok şükür mutlu bir evliliğim var geçim sıkıntısı cekiyorum ama bunada şükür diyorum benim büyük oğlum dogdugundan beri nasıl desem hep sıkıntı hastalık konusunda bebeklikten beri uğraşıyorum gecen yaz birden işitme kaybı oldugunu öğrendim o kadar ağladımki o kadar üzüldüm ki rabbim dedim dert verdin dermanınıda ver işitme cihazı kullanıcak dediler o kadar pahallı olmasına ragmen ordan burdan bir sekilde cocugum için aldm psikoloji bozulmasn okulda arkadasları bişi demesin die elimden geleni yaptm cok sukur bir yolu oldu dedm.Şimdi de geniz eti problemi cıktı zaten kendisi cok zayıf üzülüyordm hep başka hastalıklar deseniz öyle bir sekilde sabrediordum bütün kara bulutlar benim oplumun üstünde gibi yanlış anlaşılmasn nolur tabiki bu hayatta neler var düşünüyorum bunları ama Allah dağına göre kış verir bana cok ağır gelşyo ameliyat dediler şimdi yüzünde alerjik dermatid oluştu onun için götürdüm kremle düzelttim şimdi dudaklarına yayıldı yani ben biryandan iyileştirmeye calıstıkca sanki rabbim daha beterini yolluomus gibi tabiki diceksnz ne varonda çözülür inanın artık boğuluyo gibi oluyorum isyan etmek istemiyorum ama bazen isyana kadar gidiyorum uykularım kaçıyo cocuguma cok üzülüyorum ne günahm var Allahm diyorum kendimi sucluyorum doğdugundan beri yaşadıklarımı düşünüyorum artık boğuluyorum etrafındakiler Allaha dua et diyolar düzelir diolar sınavın buymus diolar namaz kıl diolar bunları bende düşünüyorum ama nokur yargılamayın rabbimin gücünede gitsn istemiyorum ama artık hiçbişi yapasım gelmiyo anneyim güçlü durmak zorundayım diorum ama ayaklarım beni dimdik tutmuyo artık çareler aramaktan yoruldum hani hiç dert bitmicek gibi geliyo artk gecimiydi sunuydu bunuydu inanın gectm ben sadece oğlum huzur bulsun istiyorum ve yalvarmaktan da yoruldm artık ..
Oncelikle Rabbim sifa versin Allahin izniyle kotu seyler degil heleki gecici seylerse tabi insan cocuğu olunca on kati uzulur kendin olsa daha cok katlanirsin. Bende bir donem cok hastalik cektim hala daha bazi seylerle ugrwsiyorum.Allaha hep dualar ettim inancim bazn kayboldu bazen oldu ve hep yalvardim Allahima tabi isyana kadar geliyor insanoglu dayanamiyor bazen. Hastalik cok zor ama tedavisi olan seylerden korkmayin sukredin derim. Birsey ilacla duzeliyorsa ameliytla duzeliyorsa hic uzulmem ama bazn o umudu bile olmuyor insanlarin. Allahim sifa verecek insaallah ve hersey duzelecek dua etmekten vazgecmeyin Rabbimden sabir değil sifa dileyin Allah her nerde haata var ise yardimci olsun insaallahMrblar insan en yakındakine anlatamaz derdini bazen hiç tanımadıgımız insanlarn fikirlerini sözleri iyileştirir. Napıcamı bilmiyorum öncellikle şöyle başlim iki cocuk annesiyim çok şükür mutlu bir evliliğim var geçim sıkıntısı cekiyorum ama bunada şükür diyorum benim büyük oğlum dogdugundan beri nasıl desem hep sıkıntı hastalık konusunda bebeklikten beri uğraşıyorum gecen yaz birden işitme kaybı oldugunu öğrendim o kadar ağladımki o kadar üzüldüm ki rabbim dedim dert verdin dermanınıda ver işitme cihazı kullanıcak dediler o kadar pahallı olmasına ragmen ordan burdan bir sekilde cocugum için aldm psikoloji bozulmasn okulda arkadasları bişi demesin die elimden geleni yaptm cok sukur bir yolu oldu dedm.Şimdi de geniz eti problemi cıktı zaten kendisi cok zayıf üzülüyordm hep başka hastalıklar deseniz öyle bir sekilde sabrediordum bütün kara bulutlar benim oplumun üstünde gibi yanlış anlaşılmasn nolur tabiki bu hayatta neler var düşünüyorum bunları ama Allah dağına göre kış verir bana cok ağır gelşyo ameliyat dediler şimdi yüzünde alerjik dermatid oluştu onun için götürdüm kremle düzelttim şimdi dudaklarına yayıldı yani ben biryandan iyileştirmeye calıstıkca sanki rabbim daha beterini yolluomus gibi tabiki diceksnz ne varonda çözülür inanın artık boğuluyo gibi oluyorum isyan etmek istemiyorum ama bazen isyana kadar gidiyorum uykularım kaçıyo cocuguma cok üzülüyorum ne günahm var Allahm diyorum kendimi sucluyorum doğdugundan beri yaşadıklarımı düşünüyorum artık boğuluyorum etrafındakiler Allaha dua et diyolar düzelir diolar sınavın buymus diolar namaz kıl diolar bunları bende düşünüyorum ama nokur yargılamayın rabbimin gücünede gitsn istemiyorum ama artık hiçbişi yapasım gelmiyo anneyim güçlü durmak zorundayım diorum ama ayaklarım beni dimdik tutmuyo artık çareler aramaktan yoruldum hani hiç dert bitmicek gibi geliyo artk gecimiydi sunuydu bunuydu inanın gectm ben sadece oğlum huzur bulsun istiyorum ve yalvarmaktan da yoruldm artık ..
Bebeğinizde süt alerjisi olabilirOncelikle cok geçmiş olsun . İnşallah biran önce iyileşir oğlunuz.
Bakın benim küçük oğlumda şuan 9 aylık. Doğduğundan bu yana alerjik bir bebek . Burnu devamlı hiriltili . Goturmedigim özelde doktor kalmadı, cocuk rahat nefes alıp uyuyamıyor. Verdikleri ilaçlar tozlar damlalar asla fayda etmedi . Kamera ile burnunu bakıyorlar ama birsey göremiyorlar.
Alerjik burun eti şişiyor giremiyoruz kamerayla geniz eti de olabilir diyorlar hala net olarak ne olduğunu bilmiyoruz.
Geniz eti falan kulağa basit gibi geliyor ama çocuğun burnundan nefes alamayıp uyuyamamasi çok büyük bir problem .
Yani demem o ki ,bir çok kişi sizin yaşadığınız problemleri yaşıyor, hatta çok daha rahatsız çocukları olan sma li doğan, ailesi bi parmağını kipirdatsin diye dört gözle beklediği bebekler çocuklar var .
İsyan etmeyin ,şükür edin ,hersey için, her haliniz için.
Neredeyse evlatlarımızın problemleri birebir aynı canım. Benim oğlum doğduğundan beri sürekli hep huzursuz mutsuzdur çokta zayıf her günümüz hastanede geçerdi daha 2,5 yaşında ama konulduğu tanıları duysan şaşırırsın bademcikleri çok büyük alınması gerekiyor kulağında işitme kaybı çıktı. Ve duyamamaya bağlı olarak da konuşamıyor 15 desibel altını normal ses tonunu duyamıyor dedi doktor ve en sonunda otizm tanımız konuldu . Ben de bazen gerçekten hayattan soğuyorum ama diyorum ki buna şükür. Hastanedeki diğer hastalara bakıyorum gerçekten o kadar çok ağır vakalar var ki diyorum olsun halimize şükürler olsun Bu da bizim imtihanımız tabii ki de gözümüz Sabah sağlam çocuklarda kalıyor cıvıl cıvıl çocukları gördüğümüz zaman üzülüyoruz ister istemez onları kıskandığımız için değil de keşke bizim de evladımız sapasağlam olsaydı diye her kışın bir yazı her gecenin de gündüzü olduğunu unutmayın . Geçmiş olsunMrblar insan en yakındakine anlatamaz derdini bazen hiç tanımadıgımız insanlarn fikirlerini sözleri iyileştirir. Napıcamı bilmiyorum öncellikle şöyle başlim iki cocuk annesiyim çok şükür mutlu bir evliliğim var geçim sıkıntısı cekiyorum ama bunada şükür diyorum benim büyük oğlum dogdugundan beri nasıl desem hep sıkıntı hastalık konusunda bebeklikten beri uğraşıyorum gecen yaz birden işitme kaybı oldugunu öğrendim o kadar ağladımki o kadar üzüldüm ki rabbim dedim dert verdin dermanınıda ver işitme cihazı kullanıcak dediler o kadar pahallı olmasına ragmen ordan burdan bir sekilde cocugum için aldm psikoloji bozulmasn okulda arkadasları bişi demesin die elimden geleni yaptm cok sukur bir yolu oldu dedm.Şimdi de geniz eti problemi cıktı zaten kendisi cok zayıf üzülüyordm hep başka hastalıklar deseniz öyle bir sekilde sabrediordum bütün kara bulutlar benim oplumun üstünde gibi yanlış anlaşılmasn nolur tabiki bu hayatta neler var düşünüyorum bunları ama Allah dağına göre kış verir bana cok ağır gelşyo ameliyat dediler şimdi yüzünde alerjik dermatid oluştu onun için götürdüm kremle düzelttim şimdi dudaklarına yayıldı yani ben biryandan iyileştirmeye calıstıkca sanki rabbim daha beterini yolluomus gibi tabiki diceksnz ne varonda çözülür inanın artık boğuluyo gibi oluyorum isyan etmek istemiyorum ama bazen isyana kadar gidiyorum uykularım kaçıyo cocuguma cok üzülüyorum ne günahm var Allahm diyorum kendimi sucluyorum doğdugundan beri yaşadıklarımı düşünüyorum artık boğuluyorum etrafındakiler Allaha dua et diyolar düzelir diolar sınavın buymus diolar namaz kıl diolar bunları bende düşünüyorum ama nokur yargılamayın rabbimin gücünede gitsn istemiyorum ama artık hiçbişi yapasım gelmiyo anneyim güçlü durmak zorundayım diorum ama ayaklarım beni dimdik tutmuyo artık çareler aramaktan yoruldum hani hiç dert bitmicek gibi geliyo artk gecimiydi sunuydu bunuydu inanın gectm ben sadece oğlum huzur bulsun istiyorum ve yalvarmaktan da yoruldm artık ..
Allahım acil şifalar versin inşallah.Neredeyse evlatlarımızın problemleri birebir aynı canım. Benim oğlum doğduğundan beri sürekli hep huzursuz mutsuzdur çokta zayıf her günümüz hastanede geçerdi daha 2,5 yaşında ama konulduğu tanıları duysan şaşırırsın bademcikleri çok büyük alınması gerekiyor kulağında işitme kaybı çıktı. Ve duyamamaya bağlı olarak da konuşamıyor 15 desibel altını normal ses tonunu duyamıyor dedi doktor ve en sonunda otizm tanımız konuldu . Ben de bazen gerçekten hayattan soğuyorum ama diyorum ki buna şükür. Hastanedeki diğer hastalara bakıyorum gerçekten o kadar çok ağır vakalar var ki diyorum olsun halimize şükürler olsun Bu da bizim imtihanımız tabii ki de gözümüz Sabah sağlam çocuklarda kalıyor cıvıl cıvıl çocukları gördüğümüz zaman üzülüyoruz ister istemez onları kıskandığımız için değil de keşke bizim de evladımız sapasağlam olsaydı diye her kışın bir yazı her gecenin de gündüzü olduğunu unutmayın . Geçmiş olsun
Öncelikle sakin olun. Oğlumda bir yıl önce duyma kaybı yaşadı şu an çok yüksek duymuyor cihaz aldık bizde. Hiç konuşmuyor tedavi alıyoruz. Geniz etini aldilar yarım saat bile sürmuyor ameliyat rahat olun. Bizde cihaz ücretini yeni bitirdik 20 bindi. Yani sadece size denk gelen birşey değil bunlar anlayin diye açık yazıyorum. Benim oğlum anne bile demedi henüz ve dört buçuk yaşında. Çaresiz hissetmeyin. İllaki birşeyler geçecek. Rahat zamanlar olacak.
Şu an benim oğlum yemek bile yemek istemiyor algı olarak anlamadığı için anlatamıyorum zaten konusmuyor da. Kendinizi çaresiz hissetmeyin şükredelim dua edelim illaki çözüm olacak.iyi olacak çocuklarimiz üzmeyin kendinizi
Allah sizlerin yavrularına da en kısa sürede şifa versin bugunleri inşallah hatırlatmayacak mutluluklar versin kızlar .Neredeyse evlatlarımızın problemleri birebir aynı canım. Benim oğlum doğduğundan beri sürekli hep huzursuz mutsuzdur çokta zayıf her günümüz hastanede geçerdi daha 2,5 yaşında ama konulduğu tanıları duysan şaşırırsın bademcikleri çok büyük alınması gerekiyor kulağında işitme kaybı çıktı. Ve duyamamaya bağlı olarak da konuşamıyor 15 desibel altını normal ses tonunu duyamıyor dedi doktor ve en sonunda otizm tanımız konuldu . Ben de bazen gerçekten hayattan soğuyorum ama diyorum ki buna şükür. Hastanedeki diğer hastalara bakıyorum gerçekten o kadar çok ağır vakalar var ki diyorum olsun halimize şükürler olsun Bu da bizim imtihanımız tabii ki de gözümüz Sabah sağlam çocuklarda kalıyor cıvıl cıvıl çocukları gördüğümüz zaman üzülüyoruz ister istemez onları kıskandığımız için değil de keşke bizim de evladımız sapasağlam olsaydı diye her kışın bir yazı her gecenin de gündüzü olduğunu unutmayın . Geçmiş olsun
Annelik işte. dik durayım dersin. Ama sende insansın nereye kadar ne zamana kadar. Allah şifa versin.Mrblar insan en yakındakine anlatamaz derdini bazen hiç tanımadıgımız insanlarn fikirlerini sözleri iyileştirir. Napıcamı bilmiyorum öncellikle şöyle başlim iki cocuk annesiyim çok şükür mutlu bir evliliğim var geçim sıkıntısı cekiyorum ama bunada şükür diyorum benim büyük oğlum dogdugundan beri nasıl desem hep sıkıntı hastalık konusunda bebeklikten beri uğraşıyorum gecen yaz birden işitme kaybı oldugunu öğrendim o kadar ağladımki o kadar üzüldüm ki rabbim dedim dert verdin dermanınıda ver işitme cihazı kullanıcak dediler o kadar pahallı olmasına ragmen ordan burdan bir sekilde cocugum için aldm psikoloji bozulmasn okulda arkadasları bişi demesin die elimden geleni yaptm cok sukur bir yolu oldu dedm.Şimdi de geniz eti problemi cıktı zaten kendisi cok zayıf üzülüyordm hep başka hastalıklar deseniz öyle bir sekilde sabrediordum bütün kara bulutlar benim oplumun üstünde gibi yanlış anlaşılmasn nolur tabiki bu hayatta neler var düşünüyorum bunları ama Allah dağına göre kış verir bana cok ağır gelşyo ameliyat dediler şimdi yüzünde alerjik dermatid oluştu onun için götürdüm kremle düzelttim şimdi dudaklarına yayıldı yani ben biryandan iyileştirmeye calıstıkca sanki rabbim daha beterini yolluomus gibi tabiki diceksnz ne varonda çözülür inanın artık boğuluyo gibi oluyorum isyan etmek istemiyorum ama bazen isyana kadar gidiyorum uykularım kaçıyo cocuguma cok üzülüyorum ne günahm var Allahm diyorum kendimi sucluyorum doğdugundan beri yaşadıklarımı düşünüyorum artık boğuluyorum etrafındakiler Allaha dua et diyolar düzelir diolar sınavın buymus diolar namaz kıl diolar bunları bende düşünüyorum ama nokur yargılamayın rabbimin gücünede gitsn istemiyorum ama artık hiçbişi yapasım gelmiyo anneyim güçlü durmak zorundayım diorum ama ayaklarım beni dimdik tutmuyo artık çareler aramaktan yoruldum hani hiç dert bitmicek gibi geliyo artk gecimiydi sunuydu bunuydu inanın gectm ben sadece oğlum huzur bulsun istiyorum ve yalvarmaktan da yoruldm artık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?