Mrblar insan en yakındakine anlatamaz derdini bazen hiç tanımadıgımız insanlarn fikirlerini sözleri iyileştirir. Napıcamı bilmiyorum öncellikle şöyle başlim iki cocuk annesiyim çok şükür mutlu bir evliliğim var geçim sıkıntısı cekiyorum ama bunada şükür diyorum benim büyük oğlum dogdugundan beri nasıl desem hep sıkıntı hastalık konusunda bebeklikten beri uğraşıyorum gecen yaz birden işitme kaybı oldugunu öğrendim o kadar ağladımki o kadar üzüldüm ki rabbim dedim dert verdin dermanınıda ver işitme cihazı kullanıcak dediler o kadar pahallı olmasına ragmen ordan burdan bir sekilde cocugum için aldm psikoloji bozulmasn okulda arkadasları bişi demesin die elimden geleni yaptm cok sukur bir yolu oldu dedm.Şimdi de geniz eti problemi cıktı zaten kendisi cok zayıf üzülüyordm hep başka hastalıklar deseniz öyle bir sekilde sabrediordum bütün kara bulutlar benim oplumun üstünde gibi yanlış anlaşılmasn nolur tabiki bu hayatta neler var düşünüyorum bunları ama Allah dağına göre kış verir bana cok ağır gelşyo ameliyat dediler şimdi yüzünde alerjik dermatid oluştu onun için götürdüm kremle düzelttim şimdi dudaklarına yayıldı yani ben biryandan iyileştirmeye calıstıkca sanki rabbim daha beterini yolluomus gibi tabiki diceksnz ne varonda çözülür inanın artık boğuluyo gibi oluyorum isyan etmek istemiyorum ama bazen isyana kadar gidiyorum uykularım kaçıyo cocuguma cok üzülüyorum ne günahm var Allahm diyorum kendimi sucluyorum doğdugundan beri yaşadıklarımı düşünüyorum artık boğuluyorum etrafındakiler Allaha dua et diyolar düzelir diolar sınavın buymus diolar namaz kıl diolar bunları bende düşünüyorum ama nokur yargılamayın rabbimin gücünede gitsn istemiyorum ama artık hiçbişi yapasım gelmiyo anneyim güçlü durmak zorundayım diorum ama ayaklarım beni dimdik tutmuyo artık çareler aramaktan yoruldum hani hiç dert bitmicek gibi geliyo artk gecimiydi sunuydu bunuydu inanın gectm ben sadece oğlum huzur bulsun istiyorum ve yalvarmaktan da yoruldm artık ..