• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık boğuluyorum cidden derdimi anlatacagm kimse yok.

Mirayikra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
33
7
86
32
Mrblar insan en yakındakine anlatamaz derdini bazen hiç tanımadıgımız insanlarn fikirlerini sözleri iyileştirir. Napıcamı bilmiyorum öncellikle şöyle başlim iki cocuk annesiyim çok şükür mutlu bir evliliğim var geçim sıkıntısı cekiyorum ama bunada şükür diyorum benim büyük oğlum dogdugundan beri nasıl desem hep sıkıntı hastalık konusunda bebeklikten beri uğraşıyorum gecen yaz birden işitme kaybı oldugunu öğrendim o kadar ağladımki o kadar üzüldüm ki rabbim dedim dert verdin dermanınıda ver işitme cihazı kullanıcak dediler o kadar pahallı olmasına ragmen ordan burdan bir sekilde cocugum için aldm psikoloji bozulmasn okulda arkadasları bişi demesin die elimden geleni yaptm cok sukur bir yolu oldu dedm.Şimdi de geniz eti problemi cıktı zaten kendisi cok zayıf üzülüyordm hep başka hastalıklar deseniz öyle bir sekilde sabrediordum bütün kara bulutlar benim oplumun üstünde gibi yanlış anlaşılmasn nolur tabiki bu hayatta neler var düşünüyorum bunları ama Allah dağına göre kış verir bana cok ağır gelşyo ameliyat dediler şimdi yüzünde alerjik dermatid oluştu onun için götürdüm kremle düzelttim şimdi dudaklarına yayıldı yani ben biryandan iyileştirmeye calıstıkca sanki rabbim daha beterini yolluomus gibi tabiki diceksnz ne varonda çözülür inanın artık boğuluyo gibi oluyorum isyan etmek istemiyorum ama bazen isyana kadar gidiyorum uykularım kaçıyo cocuguma cok üzülüyorum ne günahm var Allahm diyorum kendimi sucluyorum doğdugundan beri yaşadıklarımı düşünüyorum artık boğuluyorum etrafındakiler Allaha dua et diyolar düzelir diolar sınavın buymus diolar namaz kıl diolar bunları bende düşünüyorum ama nokur yargılamayın rabbimin gücünede gitsn istemiyorum ama artık hiçbişi yapasım gelmiyo anneyim güçlü durmak zorundayım diorum ama ayaklarım beni dimdik tutmuyo artık çareler aramaktan yoruldum hani hiç dert bitmicek gibi geliyo artk gecimiydi sunuydu bunuydu inanın gectm ben sadece oğlum huzur bulsun istiyorum ve yalvarmaktan da yoruldm artık ..

Çok geçmiş olsun, bazen dertler geldi mi üst üste gelir:( umarım inşaallah tez zamanda hem evladınız sağlığına kavuşur hem de siz üzüntülerinizden kurtulursunuz🙏

Oğlunuza sağlık afiyet diliyorum, Allah sizi ve kimseyi evladıyla, sağlıkla sınamasın inşaallah.

Mrblar insan en yakındakine anlatamaz derdini bazen hiç tanımadıgımız insanlarn fikirlerini sözleri iyileştirir. Napıcamı bilmiyorum öncellikle şöyle başlim iki cocuk annesiyim çok şükür mutlu bir evliliğim var geçim sıkıntısı cekiyorum ama bunada şükür diyorum benim büyük oğlum dogdugundan beri nasıl desem hep sıkıntı hastalık konusunda bebeklikten beri uğraşıyorum gecen yaz birden işitme kaybı oldugunu öğrendim o kadar ağladımki o kadar üzüldüm ki rabbim dedim dert verdin dermanınıda ver işitme cihazı kullanıcak dediler o kadar pahallı olmasına ragmen ordan burdan bir sekilde cocugum için aldm psikoloji bozulmasn okulda arkadasları bişi demesin die elimden geleni yaptm cok sukur bir yolu oldu dedm.Şimdi de geniz eti problemi cıktı zaten kendisi cok zayıf üzülüyordm hep başka hastalıklar deseniz öyle bir sekilde sabrediordum bütün kara bulutlar benim oplumun üstünde gibi yanlış anlaşılmasn nolur tabiki bu hayatta neler var düşünüyorum bunları ama Allah dağına göre kış verir bana cok ağır gelşyo ameliyat dediler şimdi yüzünde alerjik dermatid oluştu onun için götürdüm kremle düzelttim şimdi dudaklarına yayıldı yani ben biryandan iyileştirmeye calıstıkca sanki rabbim daha beterini yolluomus gibi tabiki diceksnz ne varonda çözülür inanın artık boğuluyo gibi oluyorum isyan etmek istemiyorum ama bazen isyana kadar gidiyorum uykularım kaçıyo cocuguma cok üzülüyorum ne günahm var Allahm diyorum kendimi sucluyorum doğdugundan beri yaşadıklarımı düşünüyorum artık boğuluyorum etrafındakiler Allaha dua et diyolar düzelir diolar sınavın buymus diolar namaz kıl diolar bunları bende düşünüyorum ama nokur yargılamayın rabbimin gücünede gitsn istemiyorum ama artık hiçbişi yapasım gelmiyo anneyim güçlü durmak zorundayım diorum ama ayaklarım beni dimdik tutmuyo artık çareler aramaktan yoruldum hani hiç dert bitmicek gibi geliyo artk gecimiydi sunuydu bunuydu inanın gectm ben sadece oğlum huzur bulsun istiyorum ve yalvarmaktan da yoruldm artık ..
Oncelikle cok geçmiş olsun . İnşallah biran önce iyileşir oğlunuz.
Bakın benim küçük oğlumda şuan 9 aylık. Doğduğundan bu yana alerjik bir bebek . Burnu devamlı hiriltili . Goturmedigim özelde doktor kalmadı, cocuk rahat nefes alıp uyuyamıyor. Verdikleri ilaçlar tozlar damlalar asla fayda etmedi . Kamera ile burnunu bakıyorlar ama birsey göremiyorlar.
Alerjik burun eti şişiyor giremiyoruz kamerayla geniz eti de olabilir diyorlar hala net olarak ne olduğunu bilmiyoruz.
Geniz eti falan kulağa basit gibi geliyor ama çocuğun burnundan nefes alamayıp uyuyamamasi çok büyük bir problem .
Yani demem o ki ,bir çok kişi sizin yaşadığınız problemleri yaşıyor, hatta çok daha rahatsız çocukları olan sma li doğan, ailesi bi parmağını kipirdatsin diye dört gözle beklediği bebekler çocuklar var .
İsyan etmeyin ,şükür edin ,hersey için, her haliniz için.

Öncelikle sakin olun. Oğlumda bir yıl önce duyma kaybı yaşadı şu an çok yüksek duymuyor cihaz aldık bizde. Hiç konuşmuyor tedavi alıyoruz. Geniz etini aldilar yarım saat bile sürmuyor ameliyat rahat olun. Bizde cihaz ücretini yeni bitirdik 20 bindi. Yani sadece size denk gelen birşey değil bunlar anlayin diye açık yazıyorum. Benim oğlum anne bile demedi henüz ve dört buçuk yaşında. Çaresiz hissetmeyin. İllaki birşeyler geçecek. Rahat zamanlar olacak.
Şu an benim oğlum yemek bile yemek istemiyor algı olarak anlamadığı için anlatamıyorum zaten konusmuyor da. Kendinizi çaresiz hissetmeyin şükredelim dua edelim illaki çözüm olacak.iyi olacak çocuklarimiz üzmeyin kendinizi

Geçmiş olsun, ancak biraz fazla kendinizi yiyip bitiriyorsunuz. Maddi durumunuz müsait olsa psikiyatrik destek tavsiye ederdim. Ancak bu saydıklarınızı ve daha fazlasını çevrenize baktığınızda herkesin yaşadığını göreceksiniz. Alerjiden rahatsızlığı türemeyen kimse kalmayacak daha da ilerleyen süreçte. Bu kadar kendinizi karanlıklara sürüklemeyin. Geniz eti ameliyatı 15 dk, ve çok yaygın. Ben de oldum eşim de oldu kardeşim de oldu babam da oldu. Bu kadar yaygın.

Rabbim yüreğine inşirah ferahlığı versin kardeşim🙏 Oğlunda inşallah sağlığına kavuşur.

Şuan herşey üst üste gelmiş seni darlamış ama şükretmekten vazgeçme. Senden daha zor durumda olanlar var bizzat abimin çocuklarında yaşadık örnek verip içini daha da darlamak istemediğim için anlatamayacağım ama bil istiyorum. Daha kötü şeyler yaşadılar abimler

En azından geniz eti ameliyatı kolay bir işlem ameliyat hemşiresiyim. Gönlünü ferah tut derdi veren Allah dermansız bırakır mı hiç kulunu 🙏

Oncelikle Rabbim sifa versin Allahin izniyle kotu seyler degil heleki gecici seylerse tabi insan cocuğu olunca on kati uzulur kendin olsa daha cok katlanirsin. Bende bir donem cok hastalik cektim hala daha bazi seylerle ugrwsiyorum.Allaha hep dualar ettim inancim bazn kayboldu bazen oldu ve hep yalvardim Allahima tabi isyana kadar geliyor insanoglu dayanamiyor bazen. Hastalik cok zor ama tedavisi olan seylerden korkmayin sukredin derim. Birsey ilacla duzeliyorsa ameliytla duzeliyorsa hic uzulmem ama bazn o umudu bile olmuyor insanlarin. Allahim sifa verecek insaallah ve hersey duzelecek dua etmekten vazgecmeyin Rabbimden sabir değil sifa dileyin Allah her nerde haata var ise yardimci olsun insaallah

Geçmiş olsun sanırım.cocugunuz alerjik bir çocuk. Kulak sorunu ,geniz eti büyümesi, dermatit bana bunu düşündürdü. Çocuk alerji uzmanına gittiniz mi

Çok geçmiş olsun. arkadaşın yazdığına katılıyorum. alerjiler öyle kremle felan geçecek şeyler değil. içerden tedavi lazım. iyi bir alerji uzmanına götürmeyi deneyin. Üniversite hastanelerinde oluyor. çocuk doktoru sevki gerekli diyorlar...

tıbbi yapılacak şeyleri yaptıktan sonra. dua ya geçin. Barış Musluyu önerenler dee var. onu da deneyin...

Gecmis olsun. Kendinizi uzmeyin dermansiz derdiniz yok bakin cihazla duyabiliyor yavrunuz.
Alerjik bir birey olarak sunu soyleyebilirim ki bircok sey alerjiyle iliskili. Geniz etide alerjiden kaynakli, briaz buyuyunce ameliyat olacak cok basit bir operasyon. Ben 7.siniftayken bademciklerimi aldirmak zorunda kaldim hatta.
Onemli olan alerji testinin yapilip, raporlu ilaclara gecmesi. Üniversite hastanesinde ucretsiz test yaptirmistim ben sanirim 15 yasindaydim.

Öncelikle geçmiş olsun, inançlı biriyseniz asla Allahtan umudunuzu kesmeyin lütfen.

Geçenlerde bende konu açtım kızım tuvaletini tuttuğu için 8aydır çok zor günler geçiriyoruz. Pedegog görüşmemiz oldu kızım için konuştuk ama ben rahatladım. Ve sıra beklerken acil bi hastanın raporunu yanımda hazırladılar, 16yaşında gencecik çocuk, babanın gözlerinin feri kaçmıştı ne deseler tamam diyip resmen teslim olmuştu. Sıra bana gelince hocam şuan derdimizden utandım ama mecburum çare arıyorum dedim. Her an pencereden uçabiliyorum diyip atlama ihtimali olan, okulu şimdilik unutun dediği, babanın işten ayrılmak zorunda kaldığı konudan, kaka yapamıyora geçmek çok üzücü dedim. Senin çocuğunun da derdi var derman arıyorsun inşallah kolaycacıkta atlatır yavrun, Allah şifalar versin. Ama biraz rahatla öncelik sensin, sen bi derin nefes alsan bi gücünü toplasan yavruna daha verimli olursun inşallah. Allah beterlerinden korusun bütün yavruları.

Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.

Doğduktan sonra işitme testleri yapılmıyor mu?

Sonradan mı işitme kaybı oluşuyor?

Oncelikle cok geçmiş olsun . İnşallah biran önce iyileşir oğlunuz.
Bakın benim küçük oğlumda şuan 9 aylık. Doğduğundan bu yana alerjik bir bebek . Burnu devamlı hiriltili . Goturmedigim özelde doktor kalmadı, cocuk rahat nefes alıp uyuyamıyor. Verdikleri ilaçlar tozlar damlalar asla fayda etmedi . Kamera ile burnunu bakıyorlar ama birsey göremiyorlar.
Alerjik burun eti şişiyor giremiyoruz kamerayla geniz eti de olabilir diyorlar hala net olarak ne olduğunu bilmiyoruz.
Geniz eti falan kulağa basit gibi geliyor ama çocuğun burnundan nefes alamayıp uyuyamamasi çok büyük bir problem .
Yani demem o ki ,bir çok kişi sizin yaşadığınız problemleri yaşıyor, hatta çok daha rahatsız çocukları olan sma li doğan, ailesi bi parmağını kipirdatsin diye dört gözle beklediği bebekler çocuklar var .
İsyan etmeyin ,şükür edin ,hersey için, her haliniz için.
Bebeğinizde süt alerjisi olabilir
Konu sahibi de aynı şekilde alerji -kulak -geniz eti hepsi bağlantılı

Sizi rahatlatır mı bilmiyorum ama anneler en çocuk çocuklarının geleceği, mutluluğu, iyiliği için endişeleniyor gibi geliyor bu nedenle işitme kaybı olan, gözleri ileri derecede bozuk olan, dermatiti olan zayıf bir insan olarak hamdolsun hayatımı gayet iyi yaşadığımı, insanların bu sorunlarımı fark bile etmediğini, hiçbir zaman görsel ya da işlevsel olarak kayda değer sorunlar yaşamadığımı yazmak istedim.
Hatırlıyorum ben küçükken işitme kaybım olduğu söylendiğinde annem çok üzülmüştü, bana o kadar üzülecek bir şey yok gibi gelmişti çünkü duyuyordum. Bir de çocuk aklımla bunun önemini tam anlamamıştım ama annemin üzülmesi beni üzmüştü, o ah vah edince kendimi eksik hissetmiştim. Ama haklarını yiyemem bunlarla yaşamayı öğrenmem için birlikte emek verdik. Yine de düşünüyorum da "böyle bir sorunun olabilir, biraz zor da olabilir ama bu senden bir şey eksiltmez, o kadar önemli değil, bununla yaşamayı öğreniriz" gibi şeyler deyip çok üzülmese daha az etkilenirdim sanırım. Geniz eti için de aynısı geçerli, çözümü olan bir şey ve çoğu çocuk yaşıyor bunu.
Bunalıp üzülmenizi anlıyorum ama kendinizi harap etmemeye, hep bunları düşünmemeye ve çocuğunuza yansıtmamaya çalışın. Toplumumuzda durumları dramatize etmek, ah vah etmek çok yaygın, öyle yapmayın. Çocuğunuz bu sorunlardan ibaret değil, hepsi onun küçük parçaları ama siz buna harap oldukça kendini sorundan ibaret sanabilir. Kendi deneyimime göre zamanla hepsi çözülüyor ve o kadar önemli olmuyor.

Son düzenleme:
Neredeyse evlatlarımızın problemleri birebir aynı canım. Benim oğlum doğduğundan beri sürekli hep huzursuz mutsuzdur çokta zayıf her günümüz hastanede geçerdi daha 2,5 yaşında ama konulduğu tanıları duysan şaşırırsın bademcikleri çok büyük alınması gerekiyor kulağında işitme kaybı çıktı. Ve duyamamaya bağlı olarak da konuşamıyor 15 desibel altını normal ses tonunu duyamıyor dedi doktor ve en sonunda otizm tanımız konuldu . Ben de bazen gerçekten hayattan soğuyorum ama diyorum ki buna şükür. Hastanedeki diğer hastalara bakıyorum gerçekten o kadar çok ağır vakalar var ki diyorum olsun halimize şükürler olsun Bu da bizim imtihanımız tabii ki de gözümüz Sabah sağlam çocuklarda kalıyor cıvıl cıvıl çocukları gördüğümüz zaman üzülüyoruz ister istemez onları kıskandığımız için değil de keşke bizim de evladımız sapasağlam olsaydı diye her kışın bir yazı her gecenin de gündüzü olduğunu unutmayın . Geçmiş olsun 🌺

Bol bol İnşirah süresi dinleyin evde açık dursun sürekli tekrar etsin kalbinize iyi gelecektir . Allah yavrunuza şifa versin maddi zorluk bir taraftan hastalık bir taraftan hissettikleriniz normal kendinizi üzmeyin . Ama çok şükür tedavisi olan şeyler

Neredeyse evlatlarımızın problemleri birebir aynı canım. Benim oğlum doğduğundan beri sürekli hep huzursuz mutsuzdur çokta zayıf her günümüz hastanede geçerdi daha 2,5 yaşında ama konulduğu tanıları duysan şaşırırsın bademcikleri çok büyük alınması gerekiyor kulağında işitme kaybı çıktı. Ve duyamamaya bağlı olarak da konuşamıyor 15 desibel altını normal ses tonunu duyamıyor dedi doktor ve en sonunda otizm tanımız konuldu . Ben de bazen gerçekten hayattan soğuyorum ama diyorum ki buna şükür. Hastanedeki diğer hastalara bakıyorum gerçekten o kadar çok ağır vakalar var ki diyorum olsun halimize şükürler olsun Bu da bizim imtihanımız tabii ki de gözümüz Sabah sağlam çocuklarda kalıyor cıvıl cıvıl çocukları gördüğümüz zaman üzülüyoruz ister istemez onları kıskandığımız için değil de keşke bizim de evladımız sapasağlam olsaydı diye her kışın bir yazı her gecenin de gündüzü olduğunu unutmayın . Geçmiş olsun 🌺
Allahım acil şifalar versin inşallah.

Öncelikle sakin olun. Oğlumda bir yıl önce duyma kaybı yaşadı şu an çok yüksek duymuyor cihaz aldık bizde. Hiç konuşmuyor tedavi alıyoruz. Geniz etini aldilar yarım saat bile sürmuyor ameliyat rahat olun. Bizde cihaz ücretini yeni bitirdik 20 bindi. Yani sadece size denk gelen birşey değil bunlar anlayin diye açık yazıyorum. Benim oğlum anne bile demedi henüz ve dört buçuk yaşında. Çaresiz hissetmeyin. İllaki birşeyler geçecek. Rahat zamanlar olacak.
Şu an benim oğlum yemek bile yemek istemiyor algı olarak anlamadığı için anlatamıyorum zaten konusmuyor da. Kendinizi çaresiz hissetmeyin şükredelim dua edelim illaki çözüm olacak.iyi olacak çocuklarimiz üzmeyin kendinizi

Allah sizlerin yavrularına da en kısa sürede şifa versin bugunleri inşallah hatırlatmayacak mutluluklar versin kızlar .

Annelik işte. dik durayım dersin. Ama sende insansın nereye kadar ne zamana kadar. Allah şifa versin.

Back