- 30 Aralık 2010
- 347
- 199
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedgim gibi bi karar vermem lagzım ama doktorlar insanin kafasini karistiriyor baska doktorda iyi dedi suyun sinirda acillik birsey yok dedi
Canım doktorunu dinle bence.Mesela ben doktoruma çok güveniyorum inşallah güvenim boşa çıkmaz.o ne diyorsa onu yaparım yani.Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ? 38+4 gunluk hamileyim bebegim 3.400gr 1 hafta önce doktorum bebegin suyu azalmış plesantada kirençlenme yaşlanma var bana kalırsa sezeryanla alalım demişti.. bende normal dogum isdedgm icin beklemek istedim. Ama bir yandanda korkuyorum nstye giriyorum surekli bebegin kalp atslari normal sancimda az çıkıyor bu cuma gidicem yine nstye 39 haftalık oluyorum normal dogumu beklemek riskli gibi bebegin suyu az kakasini yapar dedi doktor kafam çok karışik
Evet dediğiniz gibi.. Doğuma kadar günlük kullandığım iğneden dolayı çatım dar olmasına karsı normal doğum yaptım. Hala hayret ederim kızımla nasıl sağ çıktık diye, sizin de dediğiniz gibi hemoroid de cabası oluyor.Eski konunu okudum zaten çatısı dar olan normal doğum yapamaz ki. Yapar ama zorlanır hatta yapamayıp sezeryana alınan çok var. Sağ böbreğinizde genişleme varmış Bir sürü sorun var. Doktor neden yanlış yönlendirsin? Çatısı dar olup normal doğum diye ısrar edenlerin çoğu hemoroid oluyor yalnız onu da belirteyim. Benim yengemde bu inatları yüzünden doğduktan 3 gün sonra bebeğini kaybetti.
Oda onun vicdanina kalmis. Esim olmami istiyor.. kurtulmak icin benden bir an once.. yagrin devletin kadin dogumcusuna randevu aldim son kez gostericem ve karar vericem artikDoktor seni sezeryan etmek için yalan mı söylüyor da inanmıyorsunuz?
Bence de çocuğa birşey olmadan karar vermeniz laĞzım.
Canım bebegin suyu azalmis diyor ama hareketlerinde bir problem hissetmiorm harektli aksineay bebeğin hayatını niye tehlikeye atıyorsunuz alsınlar. ya anlık birşey olsa.
Olsun bence riske atmamalısın. zaten gelişimini tamamlamıştır.Can
Canım bebegin suyu azalmis diyor ama hareketlerinde bir problem hissetmiorm harektli aksine
Ön yargili degilim sezeryan bakım isdeyen birsey.. vede ilk dogum esimle zaaten problemlerim var birde annesi gelicek zaten piskolojik sorunlari var.. yani trip atyor herseye omu gelip bana bakacakNeden sezeryana karşı bu kadar önyargılısınız anlamak mümkün değil. Hiçbir sorun olmadan önerseler tamam ama kireçlenme var suda, bir de azalma var daha neden riske atıyorsunuz değer mi yani ya bir şey olsa nasıl dayanacaksınız buna. Yaşınız küçük tam idrak edemiyorsunuz sanırım ama dr size bunu önerdiği için bebeğe bir şey olursa tüm sorumluluk sizde.
eşinle problemleri çözmeyi deneseniz?Ön yargili degilim sezeryan bakım isdeyen birsey.. vede ilk dogum esimle zaaten problemlerim var birde annesi gelicek zaten piskolojik sorunlari var.. yani trip atyor herseye omu gelip bana bakacak
lütfen bu kaçınncı uyarışım sizi. konu tekrarı yapmayın. konunuzu yerine açın diye. ama beni hiç kaale almıyorsunuzArkadaşlar yardımcı olurmusunuz ? 38+4 gunluk hamileyim bebegim 3.400gr 1 hafta önce doktorum bebegin suyu azalmış plesantada kirençlenme yaşlanma var bana kalırsa sezeryanla alalım demişti.. bende normal dogum isdedgm icin beklemek istedim. Ama bir yandanda korkuyorum nstye giriyorum surekli bebegin kalp atslari normal sancimda az çıkıyor bu cuma gidicem yine nstye 39 haftalık oluyorum normal dogumu beklemek riskli gibi bebegin suyu az kakasini yapar dedi doktor kafam çok karışik